PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یک اکانت ۳ ماهه پلاس دارم، هنوزم حدود ۵۰ روز از مدتش مونده، الان میتونم تو بلک فرایدی یدونه یکساله تمدید کنم که بعد از پایان این شروع بشه؟؟ هر کاری میکنم نمیتونم پیدا کنم تو کنسول، ممنون میشم کمکم کنید

دوستان من یک اکانت ۳ ماهه پلاس دارم، هنوزم حدود ۵۰ روز از مدتش مونده، الان میتونم تو بلک فرایدی یدونه یکساله تمدید کنم که بعد از پایان این شروع بشه؟؟ هر کاری میکنم نمیتونم پیدا کنم تو کنسول، ممنون میشم کمکم کنید
تخفیف بلک فرایدی فقط برای خرید جدید هست برای تمدید تخفیف اعمال نمیشه

آخرین ویرایش:
این ظرفیت 2 های اکانت های پلاس که برای اکراینو و ترکیه هست چطوریه ؟ یعنی مثلآ ظرفیت 2 ترکیه رو بگیریم میتونیم روی اکانت PSN خودمون که برای آمریکاس استفاده کنیم ؟ خیلی به صرفه تره . یه ماهه روی اکانت خودمون میشه 500 تومن این یک ساله ترکیه یا اوکراینو میده 850
مطمئنی ظ2 اوکراین واسه ps5 850؟من نزدیک 3 تومن گرفتم

دوستان من به یه نکته عجیب بر خوردم، من قبلاً ghost of Tsushima رو از پلاس ادد و دانلود کرده بودم، دیروز توی تخفیفاتی که خورده بود به واسطه داشتن یه سری محتوا گفتم بخرمش، حالا الان توی کالکشن هام ۲تا شده، جالب اینجاس با اینکه نسخه پلاس رو قبلا دانلود کرده بودم و آماده بازی بود، اومده داره اونی که خریدم رو دوباره از اول دانلود میکنه، چرا واقعا ؟؟؟؟
IMG_20231129_200200_368.jpg

حقیقتا از اسنشال‌های ۲ ۳ماه اخیر بهتره :D
Sable که یه بازی با آرت شدیدا زیبا و موسیقی عالی

پاور واش هم که طبق معمول این چند ماه اخیر، یکی دیگه از شبیه‌سازایی هست که رو پلاس میبینیم :D ولی این یکی به نظرم از همشون بهتر و سرگرم کننده‌تره. قشنگ ازین بازیای چیل و باحاله :D

در آخر هم 2KDrive با لانچ عجیب و قیمتای عجیب‌ترش! آمارشو از بهرام گرفتم گفت با آپدیت بهتر شده و حالا که پلاس میشه، ارزش بازی کردن داره :D

در کل به نظرم کاملا بهتر از ۲ ۳ماه اخیره خصوصا اینکه ۳تاشون واسه ریلکس کردن عالین. ولی آیا برای آخرین ماه سال مناسبه؟ خیر
اما خیلی شیک به مرگ گرفتن که به تب راضی شیم :D

بازیای پلاس این ماه منو یاد آریا @Dinosaur انداخت. شاید چون همشون گوگولی و لطیفن خصوصا پاور واش و سیبل :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or