PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخواستم پلاس اکسترا رو تمدید کنم که دیدم واسه renew کردن که همون قیمت 135 دلار هستش، روی مرورگر ویندوز تبدیل به پریمیوم واسه روزای باقیمانده 30% تخفیف خورده که عملا فایده نداره، رو خود کنسول که همون 30% رو هم نشون نمیده، تو نت سرچ کردم، دیدم واسه تمدید به بعضی ها 25% تخفیف داده 8-|

برای دسامبر این ور اون ور نوشتن احتمالا Yakuza 6 و Yakuza Like A Dragon و Judgment قراره از اکسترا برن
کلا هر سه تاشونم بازیایه طولانی هستن اگه کسی برنامه داره بازیشون کنه الان وقتشه
البته صحبت Far Cry Primal و Far Cry New Dawn هم هست

برای دسامبر این ور اون ور نوشتن احتمالا Yakuza 6 و Yakuza Like A Dragon و Judgment قراره از اکسترا برن
کلا هر سه تاشونم بازیایه طولانی هستن اگه کسی برنامه داره بازیشون کنه الان وقتشه
البته صحبت Far Cry Primal و Far Cry New Dawn هم هست
جاجمنت 1 یا 2 ؟
یاکوزا هم بالاخره از این هفته میتونم بشینم پاش، ضربتی باید تمومش کنم:-"

جاجمنت 1 یا 2 ؟
یاکوزا هم بالاخره از این هفته میتونم بشینم پاش، ضربتی باید تمومش کنم:-"
۱ دیگه اون یکی lost judgment هنوز هست منم هنوز نرسیدم بازی کنم یاکوزا پنج بعد شونصد سال هنوز پارت دو دارم شکار می کنم
گاردین او گلکسی هنوز نصفه
فوربیدن وستو نصب کردم هنوز فرصت نشده
حالا این وسطه جاجمنته چهل ساعته رم باید فورس بشینیم تموم کنیم
راستی جاجمنتو یهو دیدی اسنشیال چند ماهه دیگه دادن خودتون دیگه سیاست سونیو می دونین

آخرین ویرایش:
۱ دیگه اون یکی lost judgment هنوز هست منم هنوز نرسیدم بازی کنم یاکوزا پنج بعد شونصد سال هنوز پارت دو دارم شکار می کنم
گاردین او گلکسی هنوز نصفه
فوربیدن وستو نصب کردم هنوز فرصت نشده
حالا این وسطه جاجمنته چهل ساعته رم باید فورس بشینیم تموم کنیم
راستی جاجمنتو یهو دیدی اسنشیال چند ماهه دیگه دادن خودتون دیگه سیاست سونیو می دونین
جاجمنت یک رو زدم، حداقل اینو مشکلی ندارم
ولی لاست جاجمنت سیزن پس خریدم:-" اگر بخواد بره اوضاع خیط میشه:دی
ولی اگر شایعه ست بعیده دسامبر بره، شاید دسامبر اعلام میکنند ماه بعدی میره؟

یاکوزا هم بقیه رو خریده بودم قبلا، فقط همین LAD مونده بود که وسطاشم،امیدوارم برسم تموم کنم:-"

• Like
Reactions: ArMaN458
برای 19 دسامبر بازی های لیست پایین از اکسترا میرن:

1.Yakuza 6 : the song of life
2.yakuza: Like a Dragon
3.Calardius Blaze
4.Damascus Gear:Operation tokyo
5.El Hijo : a wild west tale
6.Foreclosed
7.Friday the 13th : the game
8.Legend of Ethernal
9.Middle earth: shadow of mordor
10.middle earth : shadow of war
11.the escapist 2

این بازی های پلاس اکسترا که دیشب اومد تو استور دوباره داغ دلمو تازه کرد اخه چیه این اشغالا نصفه بیشترشون حتی ارزش دانلود هم ندارن چه برسه به تست.یه کار سوسکی واریم که سونی از وقتی پلاسو گرون کرده انجام داد به شدت تعداد بازی ها را کم کرده .قبلا با پریمیوم حدود 24 تا 25 تا بازی میومد روی پلاس بالاخره تو سلیقه هر کسی یه چیزی پیدا میشد الان کرده 13 14 تا

میون ریج زدناتون :D
بقیه رو نمیدونم اما Superliminal رو از دست ندید عالیه :D

یه پازل اول شخص بشدت خوش ساخت هست که ایده جالبی هم پشتشه، فک میکنم دو ساعت هم بیشتر نبود.

نقداش رو استیم 94 درصد مثبت هست:
View attachment 318871
اینو امروز نشستم پاش تمومش کردم چقدر خوب بود یجورایی ترکیب استنلی پارابل و پورتال. موزیک خوبی هم داره.

غنیمت دوستان از دست ندید :D

این ظرفیت 2 های اکانت های پلاس که برای اکراینو و ترکیه هست چطوریه ؟ یعنی مثلآ ظرفیت 2 ترکیه رو بگیریم میتونیم روی اکانت PSN خودمون که برای آمریکاس استفاده کنیم ؟ خیلی به صرفه تره . یه ماهه روی اکانت خودمون میشه 500 تومن این یک ساله ترکیه یا اوکراینو میده 850

این ظرفیت 2 های اکانت های پلاس که برای اکراینو و ترکیه هست چطوریه ؟ یعنی مثلآ ظرفیت 2 ترکیه رو بگیریم میتونیم روی اکانت PSN خودمون که برای آمریکاس استفاده کنیم ؟ خیلی به صرفه تره . یه ماهه روی اکانت خودمون میشه 500 تومن این یک ساله ترکیه یا اوکراینو میده 850
ظرفیت ۲ که باشه بقیه اش مهم نیس واسه کجاست. چون ظرفیت ۲ که اکتیو کنی بین تموم اکانت هات پلاسش شیر می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or