гадюка
کاربر سایت
یعنی از اینجا پلاس بگیرم تحویل آنی داره یا ن؟سلام
یانگ سنتر را من خرید داشتم و راضی بودم،پلاس پرمیوم خریدم ازشون.
یعنی از اینجا پلاس بگیرم تحویل آنی داره یا ن؟سلام
یانگ سنتر را من خرید داشتم و راضی بودم،پلاس پرمیوم خریدم ازشون.
تحویل آنی اون موقع که خریدم نداشت،از سایتشون خرید می کنی و توی تلگرام مشخصات خرید را میفرستی و بعدش اکانت را تحویل میگیری،ازشون بپرس که چند روزهیعنی از اینجا پلاس بگیرم تحویل آنی داره یا ن؟
قیمتاش به نسبت خوبه ولی خوب پلاس ۳ ماه پریمیوم ۱۵۰۰ گذاشته بود من از یکی از این فروشگاهی معتبری که خود دیوار هم تاییدش کرده بود پلاس استنشیال ۱ ساله گرفتم شد ۹۸۰ که فقط میشه باهاش انلاین بازی کرد نمیشه از پلاس بازی دانلود کرد که خوب بازی های پلاس هم زیاد بکار من نمیادتحویل آنی اون موقع که خریدم نداشت،از سایتشون خرید می کنی و توی تلگرام مشخصات خرید را میفرستی و بعدش اکانت را تحویل میگیری،ازشون بپرس که چند روزه
اکانت را تحویل میدهند.
بخوای خودت مالک پلاس باشی باید مستقیم بخری که اصلا مقرون بصرفه نیستش پلاس استنشال الان ۱ ساله نزدیک ۴ میلیون هستش با قیمت دلار الان شما ظرفیت ۲ بخری همونه مشکلی پیش نمیادسلام بچه ها . اقا پلاس من 15 روز دیگه تموم میشه . الان یک ساله ریجن ترکیه اکسترا دارم . رفتم قیمت جدید ترکیه رو دیدم پشمام ریخت ...
به نظرتون به صرفه ترین راه برای تمدید یا خرید پلاس اکسترا جدید از نظر قیمت الان چی و چه روشی هست ؟ ظرفیتی نمیخوام خودم باید مالک اکانتم باشم ...
صبر کن یه هفته دیگه تخفیف های بلک فرایدی میاد اون موقع بخر. کلا پلاس رو تو همین تخفیفا بخر که قیمتش نصف میشه.سلام بچه ها . اقا پلاس من 15 روز دیگه تموم میشه . الان یک ساله ریجن ترکیه اکسترا دارم . رفتم قیمت جدید ترکیه رو دیدم پشمام ریخت ...
به نظرتون به صرفه ترین راه برای تمدید یا خرید پلاس اکسترا جدید از نظر قیمت الان چی و چه روشی هست ؟ ظرفیتی نمیخوام خودم باید مالک اکانتم باشم ...
قیمتاش به نسبت خوبه ولی خوب پلاس ۳ ماه پریمیوم ۱۵۰۰ گذاشته بود من از یکی از این فروشگاهی معتبری که خود دیوار هم تاییدش کرده بود پلاس استنشیال ۱ ساله گرفتم شد ۹۸۰ که فقط میشه باهاش انلاین بازی کرد نمیشه از پلاس بازی دانلود کرد که خوب بازی های پلاس هم زیاد بکار من نمیاد
اره دقیقا همینو بهم گفته همشم پلاسش میپره بیرون اصلا اشتباه کردم اینطوری گرفتم هکی فکر کنم بهم داده گردنم نمیگیره طرف جالبهیعنی پلاس گرفتی اما نمیشه بازیاش رو دانلود کنی؟
نکنه بهت اکانت داده و گفته فقط enable کن و دیگه واردش نشو؟
نه اتفاقا این حرکت هر ساله شون هست متاسفانهظاهرا کاربرهای فعلی پلاس نمی توانند تمدید کنن فقط آپگرید میشه اولین بار تو این چند سال این حرکت می زنن!
اشتباه نکنم ۳۰٪ تخفیف گذاشتهخب دوستان بلک فری دی جمعه همین هفته 27 ابان شروع میشه حواستون باشه کسانی که میخوان اکنت پلاس و اکسترا و گیم بخرن صبر کنن که عالی هست تخفیف هاش