PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی از اینجا پلاس بگیرم تحویل آنی داره یا ن؟
تحویل آنی اون موقع که خریدم نداشت،از سایتشون خرید می کنی و توی تلگرام مشخصات خرید را میفرستی و بعدش اکانت را تحویل میگیری،ازشون بپرس که چند روزه
اکانت را تحویل میدهند.

• Like
Reactions: гадюка
تحویل آنی اون موقع که خریدم نداشت،از سایتشون خرید می کنی و توی تلگرام مشخصات خرید را میفرستی و بعدش اکانت را تحویل میگیری،ازشون بپرس که چند روزه
اکانت را تحویل میدهند.
قیمتاش به نسبت خوبه ولی خوب پلاس ۳ ماه پریمیوم ۱۵۰۰ گذاشته بود من از یکی از این فروشگاهی معتبری که خود دیوار هم تاییدش کرده بود پلاس استنشیال ۱ ساله گرفتم شد ۹۸۰ که فقط میشه باهاش انلاین بازی کرد نمیشه از پلاس بازی دانلود کرد که خوب بازی های پلاس هم زیاد بکار من نمیاد

سلام بچه ها . اقا پلاس من 15 روز دیگه تموم میشه . الان یک ساله ریجن ترکیه اکسترا دارم . رفتم قیمت جدید ترکیه رو دیدم پشمام ریخت ...
به نظرتون به صرفه ترین راه برای تمدید یا خرید پلاس اکسترا جدید از نظر قیمت الان چی و چه روشی هست ؟ ظرفیتی نمیخوام خودم باید مالک اکانتم باشم ...

سلام بچه ها . اقا پلاس من 15 روز دیگه تموم میشه . الان یک ساله ریجن ترکیه اکسترا دارم . رفتم قیمت جدید ترکیه رو دیدم پشمام ریخت ...
به نظرتون به صرفه ترین راه برای تمدید یا خرید پلاس اکسترا جدید از نظر قیمت الان چی و چه روشی هست ؟ ظرفیتی نمیخوام خودم باید مالک اکانتم باشم ...
بخوای خودت مالک پلاس باشی باید مستقیم بخری که اصلا مقرون بصرفه نیستش پلاس استنشال الان ۱ ساله نزدیک ۴ میلیون هستش با قیمت دلار الان شما ظرفیت ۲ بخری همونه مشکلی پیش نمیاد

صبر کن یه هفته دیگه تخفیف های بلک فرایدی میاد اون موقع بخر. کلا پلاس رو تو همین تخفیفا بخر که قیمتش نصف میشه.

قیمتاش به نسبت خوبه ولی خوب پلاس ۳ ماه پریمیوم ۱۵۰۰ گذاشته بود من از یکی از این فروشگاهی معتبری که خود دیوار هم تاییدش کرده بود پلاس استنشیال ۱ ساله گرفتم شد ۹۸۰ که فقط میشه باهاش انلاین بازی کرد نمیشه از پلاس بازی دانلود کرد که خوب بازی های پلاس هم زیاد بکار من نمیاد

یعنی پلاس گرفتی اما نمیشه بازیاش رو دانلود کنی؟
نکنه بهت اکانت داده و گفته فقط enable کن و دیگه واردش نشو؟

یعنی پلاس گرفتی اما نمیشه بازیاش رو دانلود کنی؟
نکنه بهت اکانت داده و گفته فقط enable کن و دیگه واردش نشو؟
اره دقیقا همینو بهم گفته همشم پلاسش میپره بیرون اصلا اشتباه کردم اینطوری گرفتم هکی فکر کنم بهم داده گردنم نمیگیره طرف جالبه

آخرین ویرایش:
ظاهرا کاربرهای فعلی پلاس نمی توانند تمدید کنن فقط آپگرید میشه اولین بار تو این چند سال این حرکت می زنن!
نه اتفاقا این حرکت هر ساله شون هست متاسفانه
تو بلک فرایدی، برای تمدید پلاس، تخفیف نمیزارن:|

معمولا توی تخفیف june هست که شامل تمدید هم میشه

کلا...خسیسن:|

بازی های این ماه

➕ Teardown
➕ Dragon's Dogma: Dark Arisen
➕ Superliminal
➕ Dead Island: Riptide Definitive Edition
Eiyuden Chronicle: Rising | PS4, PS5
Nobunaga’s Ambition: Taishi | PS4
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz | PS4