PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
من یه هفته هست PS5 گرفتم
در مورد سرویس پلاس اطلاعات میخام که بگیرمش یا نه
یه بازی که تخفیف خورده با گیفت کارت بخرم بهتره یا از پلاس مفت اد کنم بهتره؟ محدودیتی بین بازی که با گیفت کارت خریده شده با بازی که با اکانت پلاس اد شده هست؟
پلاس هر ماه ۲ تا بازی میشه اد کرد درسته؟ اگه یه ماه هیچی اد نکنم میشه ماه بعدش ۴ تا بازی اد کرد؟
من هر بازی رو دوست ندارم بازی کنم یه تعداد بازی خاصی مد نظرمه بازی کنم
کلن مزایا و معایب پلاس چیا هستن؟

واقعا خجالت آوره بازی هایی که از اکسترا حذف شدن رو دوباره میاره روی اسنشال
کلا پلاس اسنشال فقط بدرد انلاین بازی کردن میخوره زیاد نمیشه روی بازی هایی که هر ماه براش میاد حساب باز کرد یا بازی های قدیمی براش میزاره یا بازی هایی که از پلاس اکسترا و پرمیوم حذف میشه بنظر من همون پلاس بصرفه اکسترا هستش

درود
من یه هفته هست PS5 گرفتم
یه بازی که تخفیف خورده با گیفت کارت بخرم بهتره یا از پلاس مفت اد کنم بهتره؟ محدودیتی بین بازی که با گیفت کارت خریده شده با بازی که با اکانت پلاس اد شده هست؟
پلاس هر ماه ۲ تا بازی میشه اد کرد درسته؟ اگه یه ماه هیچی اد نکنم میشه ماه بعدش ۴ تا بازی اد کرد؟
ببین برای کسایی که تازه ps5 گرفتن و یا قبلا تو اکوسیستم سونی نبودن پلاس اکسترا must buy هستش .انقدر بازی داره که تا حداقل یکسال به هیچی احتیاج نداری ولی برای مثلا من که تو اکوسیستم بودم و منتظر بازی های ماهانه هستم این دو سه ماه اخیر خیلی بد بوده

درود
من یه هفته هست PS5 گرفتم

همونطور که دوستمون گفت، اگه تازه میخوای وارد دنیای PS بشی یا حتی چند سالی هست که دور بودی، تو خرید اکسترا اصن شک نکن. اکسترا بخری ماهی حدودا ۲۰تا بازی اد میشه. ۳تا اسنشال هستش و بین ۱۵ تا ۲۰تا اکسترا. اسنشال رو وقتی اد کنی تا همیشه تو اکانتت میمونن و هر وقت پلاس داشته باشی میتونی بازیشون کنی ولی اکسترا هر بازی واسه یه تاریخ مشخصی میمونه و وقتی حذف بشه دیگه بهشون دسترسی نداری. اگه یه بازی خیلی واست مهمه و میخوای همیشه داشته باشیش قطعا بهتره که وقتی آف خورد بخریش ولی اگه یه بازی کوتاه و داستانی هست و یه بار میخوای تمومش کنی و بیخیال شی پس پلاس گزینه بهتریه.

پلاس داشته باشی میتونی سیو‌هات رو روی کلود ذخیره کنی (البته به نظرم این قابلیت باید در دسترس همه باشه نه اینکه پشت پلاس قفلش کنن)

آف‌های بهتری در دسترس هستن. مثلا یه بازی ۲۵٪ آف بخوره برای اعضای پلاس ۵۰٪ آف میخوره.

اگه اهل بازیای F2P باشی، هر ماه واسشون پک مجانی میاد.

سیو‌هات رو روی کلود ذخیره کنی
انتقال سیو فایل به کلاود بخوره توی کمرشون! اینکه نمی زارن حتی روی usb بک‌آپ بگیری و تنها راه پشتیبان گیری سیوهای ps5، خرید پلاس اسنشیاله یکی از کثافت ترین سیاست های سالهای اخیر سونی محسوب میشه.

انتقال سیو فایل به کلاود بخوره توی کمرشون! اینکه نمی زارن حتی روی usb بک‌آپ بگیری و تنها راه پشتیبان گیری سیوهای ps5، خرید پلاس اسنشیاله یکی از کثافت ترین سیاست های سالهای اخیر سونی محسوب میشه.
اینو نمیدونستم WTF :|

کلا همچین چیز مهمی که جز نکات پایه‌ای حساب میشه باید در اختیار همه باشه. من واقعا منتظر بودم شروع این نسل دیگه از پلاس خارجش کنن و در اختیار عموم بذارن قابلیت کلود رو ولی متاسفانه همچنان این سیاست ادامه داره! من خودم زمانی که ۴ داشتم یه بار هاردم به فنا رفت و چون اوتو آپلود فعال نبود، تمام سیو‌هام به فنا رفت برا همین میدونم چقدر مهمه که یه جای امن و در دسترس واسه سیوهات داشته باشی. امیدوام در آینده بالاخره بیخیال شن و کلود رو همگانی کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: live is life

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sang

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or