rahmanshahi
کاربر سایت
والا ما هم خیری از بازی های day one اون طرف ندیدیم، من علاوه بر ps5 و پلاسش، روی پیسی گیم پس هم دارم، فقطم به هوای این چندتا بازی که این مدت قرار بود بیاد روش خریدم گیم پس رو، از جمله forza motorsport ، pay day 3 و استارفیلد، ولی ماشاالله یکی از یکی مزخرفتر، حالا مزخرفیش به کنار، اصلا من بد سلیقه، ولی بازی ها کلاااا باگ و مشکل، اون از سرور های پی دی، اون از مشکلات استارفیلد، الانم که موتور اسپرت، یعنی فقط بخاطر اینکه بگن ما خیلی خوبیم بازی ها رو در بدترین حالت و پر از مشکلات عرضه میکنن، کسی هم تخمه مرغش رو نداره اعتراض کنه چون دارن رایگان روی گیم پس بازی میکنن.کل استدلال کسایی که میان اینجا به لاین آپ سونی میگن زباله اینه که چرا بازی day one نداره . ببین دوست عزیز نمیدونم چندسالته سرکار میری یا نه ولی چه بخوای چه نخوای هر ماه تعداد زیادی بازی عرضه میشه که تموم کردن فقط بخش داستانیشون در کمترین حالت 30 ساعت زمان میخواد پس طبیعیه که هر گیمری در طول این چند سال کلی بازی توی لیستش داشته باشه که حتی اگه مجانی هم بودن فرصت نداشته بازیشون کنه .
طبق استدلال شماها چون outlast 2 چند سال پیش اومده زباله حساب میشه و من اصلا نبایدسمتش برم؟ الان پروفایل psn منو ببینی تازه دارم سوشیما رو تموم میکنم درسته منم دوست داشتم سوشیما رو روز عرضه بازی کنم ولی الان دارم نسخه ی بدون باگ بازی رو 4k/60fps میرم و انقدر برام لذت بخشه که روزی دوساعت بازیش میکنم که تموم نشه
درسته بازی روز عرضه جذابه ولی اینم درنظر بگیرید که بخش زیادی از گیمر ها بیشتر از روزی سه ساعت فرصت ندارن پای کنسول بشینن پس طبیعیه بک لاگشون پر بازی هایی باشه که چند سال از عرضشون گذشته و درست نیست به کسایی که تازه میخوان این بازی ها رو شروع کنن بگید داری یه مشت گیم زباله پلی میدی بماند که این ماه حداقل 5 تا بازی خوب داریم