PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PlayStation Plus Game Catalog for October 2023.

𝗔𝗹𝗹 𝗴𝗮𝗺𝗲𝘀 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲 𝗼𝗻 𝗧𝘂𝗲𝘀𝗱𝗮𝘆 𝗢𝗰𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝟭𝟳.

𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚/𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦

-Gotham Knights | PS5
-Disco Elysium – The Final Cut | PS4, PS5
-The Dark Pictures Anthology: House of Ashes | PS4, PS5
-Alien: Isolation | PS4
-Dead Island Definitive Edition | PS4
-Outlast 2 | PS4
-Elite Dangerous | PS4
-FAR: Changing Tides | PS4, PS5
-Gungrave G.O.R.E.
-Eldest Souls | PS4, PS5
-Röki | PS4, PS5

𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 (𝐃𝐞𝐥𝐮𝐱𝐞)

-Tekken 6 | PS4, PS5
-Soulcalibur: Broken Destiny | PS4, PS5
-Ape Escape Academy | PS4, PS5
-IQ Final | PS4, PS5

IMG_4089.jpeg

The Dark Pictures آخری رو بازی نکردم اما House of Ashes در مقایسه با قبلیا بنظرم خیلی بهتر بود و درکل کار خوبی بود، اگه به این سبک علاقه دارید حتما برید سراغش.

Disco Elysium هم که دیگه شاهکار قرن :>
به نظر من بهترین بازی این استودیو until dawn بود quarry هم به کیفیت اون نمیرسید تعریف house of ashes رو زیاد شنیدم امیدوارم خوب باشه

این سری Dark Pictures رو توصیه میکنم با یکی از دوستاتون برید به هدف مسخره بازی. :D به مراتب لذتش بیشتر از تنهایی و جدی رفتنشه. :-"

من وقتی اولین نسخه رو شروع کردم بعد از یه ساعت پاکش کردم :D خیلی لوس و نچسب و کلیشه‌ای بود. حالا نمیدونم سیستم کواپش چطوریاس :D

بازی‌های این ماه هم GunGrave رو کنجکاوم بازی کنم با اینکه میدونم خیلی فسیلی هستش ولی یه وقتایی اینجور بازیا حال میدن :D
ولی Eldest Souls خیلی وقته تو رادارم بود و خوشحالم پلاس شد. بازی حالت باس راش داره. گیم‌پلی خوب و جذابی داره. بازی سختی هم هستش و زیر مجموعه سولزبورن قرار میگیره.
تکن ۶ هم بد نی واسه پرمیوم ولی به شخصه دلم میخواد تکن ۳ رو بیارن. کلا ۳تا بازی کلاسیک هست که خیلی دوس دارم زودتر بیان واسه پرمیوم. تکن ۳ و هرکول و پپسی‌من :D

حجم بازی های مهم :

▫️Gotham Knights
- PS5 : 43.476 GB

▫️Disco Elysium – The Final Cut
- PS4 : 16.167 GB
- PS5 : 8.626 GB

▫️The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
- PS4 : 56.000 GB
- PS5 : 29.364 GB

▫️Gungrave G.O.R.E.
- PS4 : 29.878 GB
- PS5 : 31.702 GB

▫️Eldest Souls
- PS4 : ~2.000 GB
- PS5 : 865 MB

▫️FAR: Changing Tides
- PS4 : 3.394 GB
- PS5 : 1.208 GB

▫️Röki
- PS4 : 2.084 GB
- PS5 : 1.271 GB

▫️Elite Dangerous
- PS4 : ~35.740 GB

▫️Outlast 2
- PS4 : 21.340 GB

▫️Dead Island Definitive Edition
- PS4 : 7.169 GB

▫️Alien: Isolation
- PS4 : 20.103 GB

من وقتی اولین نسخه رو شروع کردم بعد از یه ساعت پاکش کردم :D خیلی لوس و نچسب و کلیشه‌ای بود. حالا نمیدونم سیستم کواپش چطوریاس :D
اپیزود اول کلیشه خالص بود، یعنی قشنگ خز و خیل ترین فیلمای ترسناک رو بگیری تبدیل به بازی کنی میشه این :D
اگه بخاطر کوآپ و گرافیکش نبود احتمالا ادامه نمیدادم.

اپیزود دوم هم کلیشه ای هست ولی حداقل کانسپت جالبی داره و کمی ریشه در واقعیت.

سیستم کوآپ جالبی داره، هر پلیر یه بخشی از داستان رو در دست میگیره و بعضی جاها پلیرا به هم میرسن و انتخاباشون روی زنده موندن یا مردن شخصیت مقابلشون تاثیر داره.
مثلا این مورد: (تو اسپویلر میگم اگه نمیخوای هیچوقت کوآپ پلی بدی بخون:D)
اپیزود اولو با رفیقم رفتم، یه جا میدیدم یه موجود بی ریخت رسید جلوم و هی به سمتم میومد، به رفیقم میگفتم این چیه! کجایی تو؟ اونم میگفت نمیدونم یه یارویی جلومه تو کجایی؟ از آخر دیدم داره میاد سمتم زدم کشتمش بعد معلوم شد توهم بوده اینی که زدم کشتمش رفیقم بوده :)) از آخر از کل گروهشون دو نفرشونو تونستم زنده نگه دارم
دوستان این Disco Elysium چه سبکی هست ؟ توی یو تیوب دیدم هیچی نفهمیدم انگار همش مثل مجله یه تصویری بود که یکی صحبت میکرد
کلا Role Playing هست و هیچ اکشنی نداره، تمرکز رو داستان و بیلدی که ساختی هست، هر انتخابی که تو بازی انجام میدی رو روند جلو رفتن مراحل تاثیر گذاره.

خلاصه دیالوگ محور هست کلا و اگه حوصله شنیدن شونصدتا لاین رو نداری بیخیالش شو، ولی قطعا یکی از بهترین نویسندگی های تاریخ گیمینگ رو داره.

آخرین ویرایش:
دوستان این Disco Elysium چه سبکی هست ؟ توی یو تیوب دیدم هیچی نفهمیدم انگار همش مثل مجله یه تصویری بود که یکی صحبت میکرد
نزدیکترین تجربه بهش اینه که انگار داری یه رمان میخونی. قشنگ مث یه ویژوال ناوله که فاز نقش افرینی و انتخاب دیالوگ خیلی پر رنگی داره. نیاز به دانش زبان انگلیسی خیلی خوب داره وگرنه سمتش نرید وقت هدر دادنه. ولی اگر بتونید بازیش کنید داستان و فضاسازی فوق العاده ای رو تجربه خواهید کرد.

کل استدلال کسایی که میان اینجا به لاین آپ سونی میگن زباله اینه که چرا بازی day one نداره . ببین دوست عزیز نمیدونم چندسالته سرکار میری یا نه ولی چه بخوای چه نخوای هر ماه تعداد زیادی بازی عرضه میشه که تموم کردن فقط بخش داستانیشون در کمترین حالت 30 ساعت زمان میخواد پس طبیعیه که هر گیمری در طول این چند سال کلی بازی توی لیستش داشته باشه که حتی اگه مجانی هم بودن فرصت نداشته بازیشون کنه .
طبق استدلال شماها چون outlast 2 چند سال پیش اومده زباله حساب میشه و من اصلا نبایدسمتش برم؟ الان پروفایل psn منو ببینی تازه دارم سوشیما رو تموم میکنم درسته منم دوست داشتم سوشیما رو روز عرضه بازی کنم ولی الان دارم نسخه ی بدون باگ بازی رو 4k/60fps میرم و انقدر برام لذت بخشه که روزی دوساعت بازیش میکنم که تموم نشه
درسته بازی روز عرضه جذابه ولی اینم درنظر بگیرید که بخش زیادی از گیمر ها بیشتر از روزی سه ساعت فرصت ندارن پای کنسول بشینن پس طبیعیه بک لاگشون پر بازی هایی باشه که چند سال از عرضشون گذشته و درست نیست به کسایی که تازه میخوان این بازی ها رو شروع کنن بگید داری یه مشت گیم زباله پلی میدی بماند که این ماه حداقل 5 تا بازی خوب داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or