Mehdi Bayern
کاربر سایت
کانال digitalllmarketاز دوستان فروشگاه مطمین بری خرید اکانت ظرفیت دو بازی fc24 آدرسی دارند به من اطلاع بدن ممنون
کانال digitalllmarketاز دوستان فروشگاه مطمین بری خرید اکانت ظرفیت دو بازی fc24 آدرسی دارند به من اطلاع بدن ممنون
به نظر من بهترین بازی این استودیو until dawn بود quarry هم به کیفیت اون نمیرسید تعریف house of ashes رو زیاد شنیدم امیدوارم خوب باشهThe Dark Pictures آخری رو بازی نکردم اما House of Ashes در مقایسه با قبلیا بنظرم خیلی بهتر بود و درکل کار خوبی بود، اگه به این سبک علاقه دارید حتما برید سراغش.
Disco Elysium هم که دیگه شاهکار قرن
این سری Dark Pictures رو توصیه میکنم با یکی از دوستاتون برید به هدف مسخره بازی. به مراتب لذتش بیشتر از تنهایی و جدی رفتنشه.
اپیزود اول کلیشه خالص بود، یعنی قشنگ خز و خیل ترین فیلمای ترسناک رو بگیری تبدیل به بازی کنی میشه اینمن وقتی اولین نسخه رو شروع کردم بعد از یه ساعت پاکش کردم خیلی لوس و نچسب و کلیشهای بود. حالا نمیدونم سیستم کواپش چطوریاس
کلا Role Playing هست و هیچ اکشنی نداره، تمرکز رو داستان و بیلدی که ساختی هست، هر انتخابی که تو بازی انجام میدی رو روند جلو رفتن مراحل تاثیر گذاره.دوستان این Disco Elysium چه سبکی هست ؟ توی یو تیوب دیدم هیچی نفهمیدم انگار همش مثل مجله یه تصویری بود که یکی صحبت میکرد
برگرد به سفینت ..5ماه زباله
مرسی سونی
نزدیکترین تجربه بهش اینه که انگار داری یه رمان میخونی. قشنگ مث یه ویژوال ناوله که فاز نقش افرینی و انتخاب دیالوگ خیلی پر رنگی داره. نیاز به دانش زبان انگلیسی خیلی خوب داره وگرنه سمتش نرید وقت هدر دادنه. ولی اگر بتونید بازیش کنید داستان و فضاسازی فوق العاده ای رو تجربه خواهید کرد.دوستان این Disco Elysium چه سبکی هست ؟ توی یو تیوب دیدم هیچی نفهمیدم انگار همش مثل مجله یه تصویری بود که یکی صحبت میکرد