PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اگر احیانا به کسی بر نمیخوره
کمی زبان انگلیسی و ارزش گذاری بلد باشیم
حتی کمی تحقیق بلد باشیم بکنیم

متوجه میشن 13 Sentinels چه عنوان بزرگی هست و حتی Nier Replicant...
در کنارش کالکشن عظیمی از سری Star Ocean رو چطوری نادیده میگیرید ؟

واقعا چی می‌خوایید
از این لیست هیجان انگیز تر ؟

13 Sentinels
جایزه بهترین narrative سال انتشارش رو درو کرده
کلا این ماه همه گیماش برای ژاپنیاس انگاری جز nier چیز دیگه ای نیست برا من حداقل

کانال های سونی همشون اینستا یوتی وب تویتر همش شده اعتراض کاربران از عناوین این ماه.اما بنظرم بحث‌ این ماه نیست بلکه 3-4 ماه اخیر اکسترا بسیار بدعمل کرده و افزایش قیمت هم قوزه بالا قوز شده.
عقلانیش این بود کنار همین عناوین فعلی چندماه اخیر در هر ماه فقط یک عدد بازی میان رده میذاشتن.بازی هایی مثل اویل وست ، فورسپوکن ، کالستو پروتوکل ، نید فور اسپید انباند ، داینگ لایت ، گاتم نایت همشون میان رده های خوبی برای اکسترا بودن.کسی که توقع نداره هاگوارد لگاسی و فاینال ۱۶ بزاری ! اما وقتی بیش از 100 روز عنوان درخوری نمیدی و افزایش قیمت هم پشت بندش میدی معلومه صدای همه درمیاد ! خداکنه از ماه دیگه اصلاح سیاست بازی سرویس هاشو شروع کنه

IMG_4004.jpeg

دوستان من پلاس‌اکسترا دارم ولی احساس‌ میکنم کاتالوگ بازیهام خیلی با چیزی که بعضی سایتها مثه یوروگیمر میگن متفاوته، راهنمایی میکنید که جریان چیه؟

کلا گدازاده تر از پلی استیشن نداریم..همین هارم که دارین میببنین تو اکسترا از صدقه سره رقابت با ایکس باکس هست..ایکس باکس نبود الان ، اصلا همچین کاتالوگی رو نمی دیدیم....با همین قیمت ها که الان اشتراک پلاس داره میگفت فقط می تونین انلاین بازی کنین...سونی پشیزی برای کاربراش ارزش قائل نیست فقط دنبال سهام داراش هست که یک وقت ناراضی نشن..دیگه نمی دونه که خیل عظیمی از کاربرا ناراضی بشن دیگه همون سهامداراشم نداره....با خرید های عظیمی که ایکس باکس داشته تو این چند وقته ، احساس می کنم روند سختی رو سونی سال های بعد پیش رو داشته باشه.
تو پیج اینستاگرام پلی استیشن هم همه حمله کردن بهش...خودم به شخصه دارم یه 2 ، 2 تا چهارتا میکنم ببینم میتونم برم سمت ایکس باکس یا نه.. در واقع پلی استیشن رو برای عناوین انحصاریش نگه دارم و برای موارد دیگه مثل گیم پس و.... برم سمت ایکس باکس. که فعلا هنوز به نتیجه نرسیدم.

کلا گدازاده تر از پلی استیشن نداریم..همین هارم که دارین میببنین تو اکسترا از صدقه سره رقابت با ایکس باکس هست..ایکس باکس نبود الان ، اصلا همچین کاتالوگی رو نمی دیدیم....با همین قیمت ها که الان اشتراک پلاس داره میگفت فقط می تونین انلاین بازی کنین...سونی پشیزی برای کاربراش ارزش قائل نیست فقط دنبال سهام داراش هست که یک وقت ناراضی نشن..دیگه نمی دونه که خیل عظیمی از کاربرا ناراضی بشن دیگه همون سهامداراشم نداره....با خرید های عظیمی که ایکس باکس داشته تو این چند وقته ، احساس می کنم روند سختی رو سونی سال های بعد پیش رو داشته باشه.
تو پیج اینستاگرام پلی استیشن هم همه حمله کردن بهش...خودم به شخصه دارم یه 2 ، 2 تا چهارتا میکنم ببینم میتونم برم سمت ایکس باکس یا نه.. در واقع پلی استیشن رو برای عناوین انحصاریش نگه دارم و برای موارد دیگه مثل گیم پس و.... برم سمت ایکس باکس. که فعلا هنوز به نتیجه نرسیدم.
من خودم یه پلی استیشن پرو کپی خور دارم که همه عنواین انحصاری رو دانلود کردم و رفتم سری ایکس خریدم راحت شدم درضمن بازی های ایکس باکس خیلی ارزنه مثلا mk11 اونم آلتیمت قانونی خریدم ۱۰۰ تومن یا بازی های روز نهایت ۱ میلیون ک خود کانال دوباره ازت میخره خود گیم پس هم کلی بازی داره و معماری عجیب این کنسول که اصلا هیچ صدایی نداره فوق العاده ست
نهایت روزی برای ps5 انحصاری اومد با یکی جابجا می‌کنی یک ماه بازی می‌کنی

اقا الان یه سوال من پلاس ترکیه داشتم داره تموم میشه.چیکار کنم؟خیلی قیمتش رفته بالا
چی بگیرم؟کانالی که ازش میگرفتم میگه 3 ماهه فقط میارم

اقا الان یه سوال من پلاس ترکیه داشتم داره تموم میشه.چیکار کنم؟خیلی قیمتش رفته بالا
چی بگیرم؟کانالی که ازش میگرفتم میگه 3 ماهه فقط میار
بنظرم با قیمت الان پلاس سرویس نخل مارکت بیشتر بصرفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or