PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من امروز سری ایکس رو فروختم و ps5 digital سفارش دادم، ممنون میشم راهنمایی کنید که بازیهای ظرفیتی و خصوصا پلاس اکسترا رو از کجا بگیرم که مطمئن تر باشه؟
Cdkeyshare
Cdstop
Parse game
Sega store
Young center
Game city

یه چیزی فقط اینکه خیلی سایتایی که با جستجو توی گوگل صفحه اول میان معتبر نیستن...حتما قبلش از بچه های اینجا استعلام سایت رو بگیر بعد خرید کن

دوستان من امروز سری ایکس رو فروختم و ps5 digital سفارش دادم، ممنون میشم راهنمایی کنید که بازیهای ظرفیتی و خصوصا پلاس اکسترا رو از کجا بگیرم که مطمئن تر باشه؟
سلام. اینا خودم شخصا تا به امروز خرید داشتم معتبر و عالین
Cd stop playstion
Game City Ps5&Ps4
Doctor Game | دکتر گیم
PlayBox | فروشگاه اکانت‌های ظرفیتی

دوستان کسی گوست وایر رو تست کرده از بین بازیای پلاس؟
ارزش داره ؟
دیدم فقط مال ps5 بازیاشو ریلیز کرده خوشم اومد. مال کمپانی بتسدا هم هست
فک کنم اولین بازی تو این سبک جادو جمبل هست .
البته سیستم بازیش خیلی سادست و هیچ پیچیدگی نداره .
ماموریت های جانبیش خسته کننده نیستن و هر کدوم داستان خودشونو دارن که بیشتر بر اساس فرهنگ و اساطیر ژاپن هست .
تنها بازی بود که از ماموریت های جانبیش خوشم اومد تو این نسخه dlc رایگان هم داره که داستان خیلی خوبی داره.
در کل من بشدت خوشم اومد .
برای پلات کردن فقط کالکتبیل تکراری زیاد داره و تنها قسمتی که اذیت کرد همین بود .

قبل از این افزایش قیمت هم تصمیم داشتم دیگه پرمیوم شارژ نکنم و اسنشال بگیرم، الان دیگه مصمم تر شدم، همین حدود 80 دلار اضافه ای که میخوام برای پرمیوم بدم (در 5 سال میشه 400 دلار، 10 سال 800 دلار، با فرض ثبات قیمت) و اخرشم مالک بازی ها نباشم، تو پلی لیستم به هم ریختگی به وجود بیاد، هی استرس داشته باشم نکنه فولان بازی خارج شه، و اخرشم فقط خودم رو گیج کنم و بک لاگ رو چاق...

نه به نظرم نمیصرفه، همین 400 دلار رو در 5 سال میشه 5 تا بازی مهم دی وان گرفت، حتی میشه بعد از این که کارت با بازی ها تموم شد (منظور فیزیکی) بفروشی، کمی پول بهش اضافه کنی و بری یک بازی دی وان دیگه بخری، یعنی با همین 400 500 دلار، میشه در 5 سال تک تک بازی های مهم رو دی وان گرفت و همه چیتم دست خودته، از برنامه ریزی برای اینکه چه بازی کنی، تا اینکه چی بخری.. چی نخری...

ارزش داره ؟
اگه به فرهنگ قدیمی ژاپن و جادو علاقه داری حتما امتحانش کن اگه ری تریسینگ رو هم روشن کنی چون همیشه بازی بارونیه گرافیک بازی فوق العاده میشه

• Like
Reactions: Masood1992sdt
ارزش داره ؟
بازی پایه اساسش جادو اگه به جادو زدن علاقه داری خوبه بنظرم .گیم متوسطی کلا خیلی خیلی معمولی و فراموش شدنی

دوستانی که پلاس میخوان ، با توجه به افزایش قیمت پلاس ترکیه ، من میتونم براشون روی ریجن اوکراین ارزونتر خرید بزنم

شما تو بازارچه و قسمت فروش بازی دیجیتالی تاپیک بزن و محصولت رو معرفی کن و با قیمت مشخص، اگهی کن.
نیاز نیست اینقدر تو تاپیک ها این موضوع رو مطرح کنی.

زبان استورش باید اوکراینی باشه..بازی رو که دانلود می کنی زبانش چجوریه ؟
انگلیسی و روسی
شما تو بازارچه و قسمت فروش بازی دیجیتالی تاپیک بزن و محصولت رو معرفی کن و با قیمت مشخص، اگهی کن.
نیاز نیست اینقدر تو تاپیک ها این موضوع رو مطرح کنی.
والا میزنم پاک میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or