سلام دوستان
برای آنلاین بازی کردن بازی های ea . بجز پلاس سرویس دیگه ای هم میخواد؟
هرکاری میکنم its take tow آنلاین بزنم نمیشه
dns لازم داره.
فکر کنم من با cloud flare وصل شدم
سلام دوستان
برای آنلاین بازی کردن بازی های ea . بجز پلاس سرویس دیگه ای هم میخواد؟
هرکاری میکنم its take tow آنلاین بزنم نمیشه
داداش دمت گرم لطف میکنی بگی چقد هزینشه؟دوستانی که پلاس میخوان ، با توجه به افزایش قیمت پلاس ترکیه ، من میتونم براشون روی ریجن اوکراین ارزونتر خرید بزنم
Cdkeyshareدوستان من امروز سری ایکس رو فروختم و ps5 digital سفارش دادم، ممنون میشم راهنمایی کنید که بازیهای ظرفیتی و خصوصا پلاس اکسترا رو از کجا بگیرم که مطمئن تر باشه؟
مطمین ترین و ارزونترین منبع همینه.علاوه بر اینا دکتر گیم هم پیشنهاد میکنم
سلام. اینا خودم شخصا تا به امروز خرید داشتم معتبر و عالیندوستان من امروز سری ایکس رو فروختم و ps5 digital سفارش دادم، ممنون میشم راهنمایی کنید که بازیهای ظرفیتی و خصوصا پلاس اکسترا رو از کجا بگیرم که مطمئن تر باشه؟
فک کنم اولین بازی تو این سبک جادو جمبل هست .دوستان کسی گوست وایر رو تست کرده از بین بازیای پلاس؟
ارزش داره ؟
دیدم فقط مال ps5 بازیاشو ریلیز کرده خوشم اومد. مال کمپانی بتسدا هم هست
اگه به فرهنگ قدیمی ژاپن و جادو علاقه داری حتما امتحانش کن اگه ری تریسینگ رو هم روشن کنی چون همیشه بازی بارونیه گرافیک بازی فوق العاده میشهدوستان کسی گوست وایر رو تست کرده از بین بازیای پلاس؟
ارزش داره ؟
بازی پایه اساسش جادو اگه به جادو زدن علاقه داری خوبه بنظرم .گیم متوسطی کلا خیلی خیلی معمولی و فراموش شدنیدوستان کسی گوست وایر رو تست کرده از بین بازیای پلاس؟
ارزش داره ؟
زبان استورش باید اوکراینی باشه..بازی رو که دانلود می کنی زبانش چجوریه ؟دوستانی که پلاس میخوان ، با توجه به افزایش قیمت پلاس ترکیه ، من میتونم براشون روی ریجن اوکراین ارزونتر خرید بزنم
دوستانی که پلاس میخوان ، با توجه به افزایش قیمت پلاس ترکیه ، من میتونم براشون روی ریجن اوکراین ارزونتر خرید بزنم
انگلیسی و روسیزبان استورش باید اوکراینی باشه..بازی رو که دانلود می کنی زبانش چجوریه ؟
والا میزنم پاک میکننشما تو بازارچه و قسمت فروش بازی دیجیتالی تاپیک بزن و محصولت رو معرفی کن و با قیمت مشخص، اگهی کن.
نیاز نیست اینقدر تو تاپیک ها این موضوع رو مطرح کنی.