PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دیسک نیو کالکشن رو دارم و نیو 2 رو تا حدودیش جلو رفتم و چند تا از تروفیهاش رو گرفتم
میخوام بدونم اگه نیو 2 رو از پلاس ترکیه دانلود کنم فایل سیو و تروفیهای نسخه کالکشن به این سینک میشه؟
کد دیتاهاشون باید یکی باشه؟

• Like
Reactions: ArMaN458
دوستان من دیسک نیو کالکشن رو دارم و نیو 2 رو تا حدودیش جلو رفتم و چند تا از تروفیهاش رو گرفتم
میخوام بدونم اگه نیو 2 رو از پلاس ترکیه دانلود کنم فایل سیو و تروفیهای نسخه کالکشن به این سینک میشه؟
کد دیتاهاشون باید یکی باشه؟

به خاطر اینکه ریجن لاکه همه چی، پس ریجن سیو و dlc باید یکی باشه با اکانت و بازی تا بشه ازشون استفاده کرد.

دوستان الان پرمیوم یک ساله برای PS5 چند در میاد ؟ ظ2
پریمیوم من ندیدم ظرفیتی بفروشن ولی اکسترا ظرفیت ۲ رو طرف میگفت ۲ میلیون
کلا بنظر من کسی که میخواد انلاین بازی کنه از اونورم گه گداری از پلاس بازی دانلود کنه همون پلاس اکسترا خوبه چون اکثر بازی هاش هم با پلاس پریمیوم مشترک هستش تا اونجایی که من دیدم

• Like
Reactions: eandm
  • Like
Reactions: ArMaN458
اینا دیدن اکتبر شلوغ بوده و ملت سرشون گرمه، دیگه خیلی خرج نکردن واسه پلاس این ماه :D عجیبه واقعا. اون مافیا ۲ انصافا فحش حساب میشه. من خیلی حساس نیستم رو بازیای پلاس ولی دیگه از شوخی خارج شده حرکت این ماهشون :D فقط امیدوارم فایرتیم الیت اونقدرا بد نباشه.

من حالا با توجه به حرفایی که اینور اونور بود احتمال میدادم که Forspoken بیاد و غمم گرفته بود که ای بابا یه ماه وایسادیم اخر سونی اینو قراره بکنه تو پاچمون. ولی الان میگم باز صد رحمت به Forspoken یکم بازیش جدیده :))

Es63rHCW4AAcpvO.jpg

البته مخلص Mafia 2 هم هستم و جایگاه ابدی داره در قلبم.:x ولی 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or