PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میون ریج زدناتون :دی
بقیه رو نمیدونم اما Superliminal رو از دست ندید عالیه :دی

یه پازل اول شخص بشدت خوش ساخت هست که ایده جالبی هم پشتشه، فک میکنم دو ساعت هم بیشتر نبود.

نقداش رو استیم 94 درصد مثبت هست:
1700070512618.png

میون ریج زدناتون :D
بقیه رو نمیدونم اما Superliminal رو از دست ندید عالیه :D

یه پازل اول شخص بشدت خوش ساخت هست که ایده جالبی هم پشتشه، فک میکنم دو ساعت هم بیشتر نبود.

نقداش رو استیم 94 درصد مثبت هست:
View attachment 318871
اقا کار از ریج گذشته
من که 1تومن ظرفیت کامل خریدم آب روغن قاطی کردم خدا صبر بده به اینای که 4 پیاده میشن
جالب بعد از گرونی هر ماه بدتر شد
خدایش توهین کردن به مخاطب نیست پس چیه
اونایی که پلاس ندارن فعلا صبر کنن چون تو این شرایط اصلا منطقی نیست خریدش

حالا من نمیدونم تو فروم های خارجی هم فشاری شدن یا نه 🤔

بازی اصلی این ماه tear down که بازی خوبی هم هست ولی کاش در کنارش یه بازی aaa هم میدادن به نظرم تو بلک فرایدی اصلا پلاس رو تمدید نکنید به جاش 4تا بازی 30 دلاری بخرید

دقیقا مشکل همینه. من خودم خیلی به بازیای ایندی و AA علاقه دارم. از همین لیستم قطعا چندتاشو دانلود میکنم اما مشکل اینه که هیچ بازی بزرگ و شناخته شده‌ای توشون نیست! امیدوارم برای دسامبر که آخرین ماه سال هم هست جبران کنن.

دقیقا مشکل همینه. من خودم خیلی به بازیای ایندی و AA علاقه دارم. از همین لیستم قطعا چندتاشو دانلود میکنم اما مشکل اینه که هیچ بازی بزرگ و شناخته شده‌ای توشون نیست! امیدوارم برای دسامبر که آخرین ماه سال هم هست جبران کنن.
به نظرم دیگه باید به اینجور لیست ها عادت کنیم چون اگه سونی میخواست روش کارش رو عوض کنه به خاطر بلک فرایدی هم که شده این ماه لاین آپ خوبی میداد تا پلیر ها اشتراکشون رو تمدید کنن احتمالا گفتن این ماه یه دونه دی وان داریم بذار بقیه رو یه مشت بازی 5 دلاری بدیم

بازی های این ماه

➕ Teardown
➕ Dragon's Dogma: Dark Arisen
➕ Superliminal
➕ Dead Island: Riptide Definitive Edition
Eiyuden Chronicle: Rising | PS4, PS5
Nobunaga’s Ambition: Taishi | PS4
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz | PS4
River City Melee Mach!! | PS4
Grandia | PS4, PS5
Jet Moto | PS4, PS5
Up | PS4, PS5
PaRappa the Rapper 2 | PS4
Superliminal | PS4, PS5

View attachment 318866
اینا چیه دیگه واقعا اگر کسی بره پول پلاس اکسترا یا پریمیوم بده به خودش ظلم کرده همون پلاس استنشال کفایت میکنه تازه زیاد هم هست واقعا سونی داره به شعور مخاطباش توهین میکنه چیا اینا اخه واقعا خجالت اوره از اونورم بازی هایی که برای پلاس اکسترا و پریمیوم میاد بعد چند ماه میزاره برای پلاس استنشال

درود تخفیفای بلاک فرای دی شروع شد
اکنت EXTRA تخفیف خورد 25 درصد FC24 هم 50 درصد لیست بازی های دیگه هم میزارم

PlayStation Black Friday 2023 | PS5 Black Friday deals | PS Plus Black Friday deals
1.JPG

50درصد FC 24
40درصد DIABLO IV
43درصد GOD OF WAR RAGNAROK
40درصد FINAL FINTASY XVI
43 درصد THE LAST OF US
43درصد GRAN TURISMO7
30درصد MORTAL KOMBAT 1
20درصد ASSASSIN CREED MIRAGE
20درصد LIES OF P

و...........................................
2.JPG

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    66.8 KB · مشاهده: 18
  • 2.JPG
    2.JPG
    168 KB · مشاهده: 18
آخرین ویرایش:
۲ساله تخفیفای آخر سال مسخرن قشنگ. هر چقدر تخفیفای فیزیکی وحشتناک خووبه اما تو بخش دیجیتال هیچ چیز خاصی نمیبینیم. این حجم از تفاوت نامردیه واقعا :D
واقعا من کلی دلمو صابون زده بودم دسامبر که بازی کمتره چنتا بازی خوب تو بلک فرایدی بگیرم ولی افتضاحه تخفیفات:-&

چیزی که من دارم میبینم برای لااقل ماها بصرفه نیستش به هیچ عنوان مثلا مورتال کمبت زده ۴۸ دلار خردشم کاری نداریم میشه تقریبا ۲۳۰۰ خوب چه کاری هستش ادم میره نسخه فیزیکی تهیه میکنه جای دیجیتال دوروز دیگه هم میدونه براحتی میفروشه باید دید قیمت پلاسا به چه شکلی خواهد بود

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or