SleepyTurtel
کاربر سایت
نصف این بازیا رو خود سازنده هم نمیشناسه
نصف این بازیا رو خود سازنده هم نمیشناسه
قشنگ مشخصه کیفیت بردن بالا
اقا کار از ریج گذشتهمیون ریج زدناتون
بقیه رو نمیدونم اما Superliminal رو از دست ندید عالیه
یه پازل اول شخص بشدت خوش ساخت هست که ایده جالبی هم پشتشه، فک میکنم دو ساعت هم بیشتر نبود.
نقداش رو استیم 94 درصد مثبت هست:
View attachment 318871
بازی اصلی این ماه tear down که بازی خوبی هم هست ولی کاش در کنارش یه بازی aaa هم میدادن به نظرم تو بلک فرایدی اصلا پلاس رو تمدید نکنید به جاش 4تا بازی 30 دلاری بخرید
به نظرم دیگه باید به اینجور لیست ها عادت کنیم چون اگه سونی میخواست روش کارش رو عوض کنه به خاطر بلک فرایدی هم که شده این ماه لاین آپ خوبی میداد تا پلیر ها اشتراکشون رو تمدید کنن احتمالا گفتن این ماه یه دونه دی وان داریم بذار بقیه رو یه مشت بازی 5 دلاری بدیمدقیقا مشکل همینه. من خودم خیلی به بازیای ایندی و AA علاقه دارم. از همین لیستم قطعا چندتاشو دانلود میکنم اما مشکل اینه که هیچ بازی بزرگ و شناخته شدهای توشون نیست! امیدوارم برای دسامبر که آخرین ماه سال هم هست جبران کنن.
اینا چیه دیگه واقعا اگر کسی بره پول پلاس اکسترا یا پریمیوم بده به خودش ظلم کرده همون پلاس استنشال کفایت میکنه تازه زیاد هم هست واقعا سونی داره به شعور مخاطباش توهین میکنه چیا اینا اخه واقعا خجالت اوره از اونورم بازی هایی که برای پلاس اکسترا و پریمیوم میاد بعد چند ماه میزاره برای پلاس استنشالبازی های این ماه
Teardown
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Superliminal
Dead Island: Riptide Definitive Edition
Eiyuden Chronicle: Rising | PS4, PS5
Nobunaga’s Ambition: Taishi | PS4
Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz | PS4
River City Melee Mach!! | PS4
Grandia | PS4, PS5
Jet Moto | PS4, PS5
Up | PS4, PS5
PaRappa the Rapper 2 | PS4
Superliminal | PS4, PS5
View attachment 318866
واقعا من کلی دلمو صابون زده بودم دسامبر که بازی کمتره چنتا بازی خوب تو بلک فرایدی بگیرم ولی افتضاحه تخفیفات۲ساله تخفیفای آخر سال مسخرن قشنگ. هر چقدر تخفیفای فیزیکی وحشتناک خووبه اما تو بخش دیجیتال هیچ چیز خاصی نمیبینیم. این حجم از تفاوت نامردیه واقعا