اینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
اینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
واقعا قسمت گیم بد = تا ۶ ماه بازی نکردن درست گفتیاگرم انداختن بازی نکن، اینقدر مزخرفه که تا ۶ ماه نمیتونی گیم بزنی بعد از بازی کردنش
آخه دیگه هیچی برای خریدن نیستاینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
حتما دیتا های این دو ورژن یه تفاوتی داره دیگه برا همین دوباره دانلود میکنه.آخه دیگه هیچی برای خریدن نیستگفتم این عزیز رو بگیرم برای خودم داشته باشمش، ولی چرا داره دوباره دانلودش میکنه؟؟؟
خداییش افتضاحه ! هیچ جای دفاعی باقی نمیمونه.
این جور بازیها شبیه سیاهچاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمیتونی دربیاییخدایی کسی از بین شما هست مثلا کنسول رو بخاطر شبیه ساز کارواش روشن کنه و دلش بخواد بازی رو پلی کنه![]()
پلاس هکی یعنی دور ریختن پول از اونجا که ماهیت پلاس انلاین بازی کردنم هست قطعا طرف متوجه هک شدنش میشه و رمز و عوض میکنه و عملا از دسترس شما خارج میشه قانونی بگیر با خیال راحت استفاده کندوستان عزیز من یه راهنمایی میخواستم
من از یه بنده خدایی پلاس استنشیال یک ساله گرفتم که اومد در حق بنده لطف کرد جای ظرفیت ۲ پلاس هکی به من داد منم فقط انلاین بازی میکنم بازی های پلاس زیاد برام مهم نیست حالا خواستم بدونم اگر از پلاس هکی استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و اینکه ایا بیخیال پولم و این پلاس بشم و یکی دیگه بگیرم یا از همین استفاده کنم
دانلودش میکنم حالا که اینقدر تعریف شنیدماین جور بازیها شبیه سیاهچاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمیتونی دربیایی. یعنی نه تنها کنسول رو به خاطر کارواش روشن میکنی، بلکه از کار و زندگی میزنی که بیای کنسول رو به خاطر کارواش روشن کنی.
اخه یه سری از دوستان هستن که انگار روزاشون 48 ساعته همه چیو بازی میکنن، واقعا غبطه میخورم بهشون، از یه سری عناوین یجوری تعریف و تمجید میکنن و لایه های مختلفشو بررسی میکنن که خود سازندش شک میکنه میگه جدا قصد ما این نبود.
اون دوستان با همه چی خوشحال میشن، بعد میگم خوب مشکل از منه که وقتم کم شده برای گیم و منتظر عناوین AAA هستم بعد میرم تو سطح اینترنت میبینم نه اکثریت مثل من هستن. خلاصه که از نظر من 3 تای این ماه، حتی لیاقت Add to Library هم ندارن.