PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب یعنی Outriders رو هم نمیشه عین آدم بازی کرد؟!! باز خوبه Gran Turismo رو میشه هنوز بازی کرد!!! این بازی Chorus هم جالب انگیزه، گرافیک فنی و هنری خوبی ام داره اگه به این سبک علاقه دارین بدی نیس فقط اولش کنتر اش یکم بد قلق عه
chorus خیلی خوب ماموریت فرعیاشم قشنگ.
outriders دی ان اس الکترو بزن یا با گوشی شیر کن بالاتر توضیح دادم چجوری

منم با اون dns که توی اون یکی تاپیک گذاشته بودن راحت وصل شدم ولی اصلا نمیتونم یه مچ پیدا کنم اگه کسی بازی میکنه آیدیش رو بذاره
بعد از امتحان کردن هر 4تا کلاس هم به نظرم trickster برای کسایی که تکی بازی میکنن عالیه ولی خیلی کلاس پر ریسکیه

chorus خیلی خوب ماموریت فرعیاشم قشنگ.
outriders دی ان اس الکترو بزن یا با گوشی شیر کن بالاتر توضیح دادم چجوری

یعنی Outriders از خارج از کشور برامون قطعه؟ چون آره اونارو میشه با dns اوکی کرد ولی گیم هایی که از مهر امسال از داخل قطع کردن با dns نمیشه

یعنی Outriders از خارج از کشور برامون قطعه؟ چون آره اونارو میشه با dns اوکی کرد ولی گیم هایی که از مهر امسال از داخل قطع کردن با dns نمیشه
از خارج.
گیمی از اینجا ف یلتر نیست حتی مدرن ۲ با اون جریاناتش.
دیگه بستگی به isp داره بیشتر دیدم رو مخابرات خیلی اذیتن.خودم که رو شاتل اوکی هم وی پی ان هم راحت وصل میکنه

سلام
من الان یه اکانت امریکا دارم که سالها توش پلاس داشتم و الان هم پریمیوم هستش، میخاستم ببینم اگه من اکانت ترکیه بسازم و پلاس ترکیه بخرم، بازیهایی که از قبل اد کردم تو اکانت امریکام رو دیگه نمیتونم بازی کنم؟ یا اینکه میتونم توی اکانت خودم بازیشون کنم. البته من اکانتم رو با برادرم شر میکنم معمولا.
در کل میخام بدونم اصلا امکانش هست که من پلاس ترکیه داشته باشم و بتونم توی همون اکانت امریکام بازی کنم و بازیهای قبلی پلاس امریکا رو هم داشته باشم؟ ممنون

سلام
من الان یه اکانت امریکا دارم که سالها توش پلاس داشتم و الان هم پریمیوم هستش، میخاستم ببینم اگه من اکانت ترکیه بسازم و پلاس ترکیه بخرم، بازیهایی که از قبل اد کردم تو اکانت امریکام رو دیگه نمیتونم بازی کنم؟ یا اینکه میتونم توی اکانت خودم بازیشون کنم. البته من اکانتم رو با برادرم شر میکنم معمولا.
در کل میخام بدونم اصلا امکانش هست که من پلاس ترکیه داشته باشم و بتونم توی همون اکانت امریکام بازی کنم و بازیهای قبلی پلاس امریکا رو هم داشته باشم؟
ببینید اگه شما یه گیم از پلاس امریکا دان کرده باشی سیو و دیتات ریجن ۱ میشن اگه از پلاس ترکیه(کلا کشورای اروپایی)دان کنی سیو و دیتا گیمت میشه ریجن ۲.
و در آخر اکانت امریکات تموم بشه گیماتم قفل میشن.

مشکلی نداره شما اکانت ظرفیتی بخرید رو اکانت اصلی شما شیر میشه و میتونین بازی کنین
یه سایت معتبر برای خریدن پلاس بهم معرفی کنید؟
کانال doki doki

• Like
Reactions: behnampr and Mcena
ببینید اگه شما یه گیم از پلاس امریکا دان کرده باشی سیو و دیتات ریجن ۱ میشن اگه از پلاس ترکیه(کلا کشورای اروپایی)دان کنی سیو و دیتا گیمت میشه ریجن ۲.
و در آخر اکانت امریکات تموم بشه گیماتم قفل میشن.

مشکلی نداره شما اکانت ظرفیتی بخرید رو اکانت اصلی شما شیر میشه و میتونین بازی کنین
پس ینی میشه من پلاس ترکیه بخرم، ولی برم همون اکانت اصلی خودم که امریکاس، بازی کنم بازیهای پلاسی که روی اکانت امریکام اد کرده بودم از قبل؟

BA3ED8F2-52EA-42A7-AAEC-F5E3F146D75E.jpeg
ظاهرا بازیای ماه بعد اعلام شدن بتل ۲۰۴۲ هم نمیدونم رو خود پلاس اسکترا/پرمیوم بود یا نه(رو گیم پس که خیلی وقته هست) ولی قبل دانلود چک کنید ببینید سرویس دهنتون باهاش مشکلی نداشته باشه رو نت مخابرات نمیشه بازی کرد
اون code vein هم برای من عالیه از زمان انتشارش دوست داشتم بازی کنم فسمت نمیشد :D

پس ینی میشه من پلاس ترکیه بخرم، ولی برم همون اکانت اصلی خودم که امریکاس، بازی کنم بازیهای پلاسی که روی اکانت امریکام اد کرده بودم از قبل؟
بله پلاس ترکیه میگیری رو اکانت اصلی خودتون بازی میکنین.البته اگه پلاس امریکات هنوز داره اره میشه بازی کرد اگ تموم بشه نه دیگ قفل میشه و اگرم بخواین دیگ پلاس امریکا کنار بزارین دیگه تمدید نکنین و فقط پلاس ترکیه داشته باشین باید گیمارو دوباره از اول دانلود کنین.
خلاصه اینکه اگه میخواین پلاس امریکا پاک کنین گیمارو باید دوباره دان کنین چون ریجن پلاست عوض میشه

• Like
Reactions: Te Quiero 021
View attachment 285540
ظاهرا بازیای ماه بعد اعلام شدن بتل ۲۰۴۲ هم نمیدونم رو خود پلاس اسکترا/پرمیوم بود یا نه(رو گیم پس که خیلی وقته هست) ولی قبل دانلود چک کنید ببینید سرویس دهنتون باهاش مشکلی نداشته باشه رو نت مخابرات نمیشه بازی کرد
اون code vein هم برای من عالیه از زمان انتشارش دوست داشتم بازی کنم فسمت نمیشد :D
البته رو گیمپس که شما میگی در اصل روی EA Play هست که روی گیمپس التیمت فعاله قیمت رسمی سالانه ۱۸۰ دلار
ولی الان بتلفیلد روی پلاس اسننشیال ۶۰ دلاری اومده
البته رو پلی استیشن هم قبل اینکه رو پلاس بیاد از طریق ea play در دسترس بود ولی حالا اومده رو اسنشیال و ظاهراً همیشه دیگه در دسترس خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or