چه ریجنی؟ من آمریکا رو چک کردم تخفیف نداشت برامتا 3 روز آینده می تونید با تمدید 25% تخفیف بگیرید
چه ریجنی؟ من آمریکا رو چک کردم تخفیف نداشت برامتا 3 روز آینده می تونید با تمدید 25% تخفیف بگیرید
منم امریکا هستم، همین الان تمدید هم کردم، فکر کنم چون نزدیک پایانش بود ایمیل واسم اومده، شما چقدر از مدت زمانش مونده؟چه ریجنی؟ من آمریکا رو چک کردم تخفیف نداشت برام
یک سال مونده هنوز. احتمالا پیشنهادش برای شما بوده فقطمنم امریکا هستم، همین الان تمدید هم کردم، فکر کنم چون نزدیک پایانش بود ایمیل واسم اومده، شما چقدر از مدت زمانش مونده؟
برای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرمتا 3 روز آینده می تونید با تمدید 25% تخفیف بگیرید
اگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیهفرقی نمیکنه ظرفیت ۲ بلفرض اکسترا بگیری راحتره تا خودت شارژ کنی.
من از سایت ایران گت اکانتمو دادم بش برام شارژ کرد اینم بگم آیتم از ترکیه بخوای بخری باید ف یلتر شکن ترکیه بزنین شیر کنین رو کنسول که یکم دردسر داره.ترکیه هم متاسفانه گیف وارت نداره مثل امریکا باید یکی شارژ کنه برات
من اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیادبرای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرم
منم خیلی قدیمیه اکانتم، همینجور موندم چیکار کنم، واقعا اگه فرقی نداره و سانسور نداشته باشه دیتای ترکیه، فک کنم بهتره همون ترکیه رو بگیرممن اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیادقطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افته
اره میتونی بدی شارژش کنن خودت هرچی که میخوای بخری.من هر چی سعی کردم نشد بخرم از تو استور ف یلتر شکنم شیر کردم ارور میداد بعد نمیدونم کجا خونده بودم گفته بود باید رو سرور ترکیه باشه که بشه بخری که تنها راهشم یا بری ترکیه بیای ایراناگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیه
شما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟برای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرم
اره تقریبا یه ماه موندهشما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟
من اخرا تابستون تموم میشه ولی خب اگه میخواستم اون موقع تمدید کتم خیلی گرونتر میشد. گفتم الان تمدید کنم بهترهشما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟
خودم هفته پیش شارژ کردم از ایران گت گرفتم. اکانت بش میدی وارد اکانت میشه شارژ میکنهجایی برای شارژ اکانت ترکیه میشناسید بفرستید پیوی لطفا ؟
اینا که میزارم بازی کردم خیلی قشنگن بعضیاشون سبک روگ لایکن سختنسلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته