PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فرقی نمیکنه ظرفیت ۲ بلفرض اکسترا بگیری راحتره تا خودت شارژ کنی.
من از سایت ایران گت اکانتمو دادم بش برام شارژ کرد اینم بگم آیتم از ترکیه بخوای بخری باید ف یلتر شکن ترکیه بزنین شیر کنین رو کنسول که یکم دردسر داره.ترکیه هم متاسفانه گیف وارت نداره مثل امریکا باید یکی شارژ کنه برات
اگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیه

من اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیاد :D قطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افته
منم خیلی قدیمیه اکانتم، همینجور موندم چیکار کنم، واقعا اگه فرقی نداره و سانسور نداشته باشه دیتای ترکیه، فک کنم بهتره همون ترکیه رو بگیرم

اگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیه
اره میتونی بدی شارژش کنن خودت هرچی که میخوای بخری.من هر چی سعی کردم نشد بخرم از تو استور ف یلتر شکنم شیر کردم ارور میداد بعد نمیدونم کجا خونده بودم گفته بود باید رو سرور ترکیه باشه که بشه بخری که تنها راهشم یا بری ترکیه بیای ایران :D یا فیلتر شکن ترکیه شیر کنی که ip بشه ترکیه.
خودم با windscribe زدم اوکی شد.

• Like
Reactions: Te Quiero 021
سلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته

سلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته
اینا که میزارم بازی کردم خیلی قشنگن بعضیاشون سبک روگ لایکن سختن

hallow knight
dead cell
enter the gungeon
sky children of light
children of morta
dandara
fury unleashed
alienaion
jotun
chorus
sundered