Need-More-Speed
Gold User
من اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیاد قطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افتهبرای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرم
من اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیاد قطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افتهبرای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرم
منم خیلی قدیمیه اکانتم، همینجور موندم چیکار کنم، واقعا اگه فرقی نداره و سانسور نداشته باشه دیتای ترکیه، فک کنم بهتره همون ترکیه رو بگیرممن اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیاد قطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افته
اره میتونی بدی شارژش کنن خودت هرچی که میخوای بخری.من هر چی سعی کردم نشد بخرم از تو استور ف یلتر شکنم شیر کردم ارور میداد بعد نمیدونم کجا خونده بودم گفته بود باید رو سرور ترکیه باشه که بشه بخری که تنها راهشم یا بری ترکیه بیای ایران یا فیلتر شکن ترکیه شیر کنی که ip بشه ترکیه.اگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیه
شما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟برای منم اومده این تخفیف، ریجنم امریکاس، فقط موندم اینو تمدید کنم یا پلاس ترکیه بگیرم
اره تقریبا یه ماه موندهشما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟
من اخرا تابستون تموم میشه ولی خب اگه میخواستم اون موقع تمدید کتم خیلی گرونتر میشد. گفتم الان تمدید کنم بهترهشما هم نزدیک پایان اشتراکتون بوده که این پیشنهاد اومده ؟
خودم هفته پیش شارژ کردم از ایران گت گرفتم. اکانت بش میدی وارد اکانت میشه شارژ میکنهجایی برای شارژ اکانت ترکیه میشناسید بفرستید پیوی لطفا ؟
اینا که میزارم بازی کردم خیلی قشنگن بعضیاشون سبک روگ لایکن سختنسلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته
اینی که روی پلاسه یه دی ال سی از بازیشه.دستنی ۲ چنتا دی ال سی داره.دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
حتما زیرو شاهکاره!چقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!
اونی که رایگان شده expansion pack هست که حتی اخرین expantion بازی هم نیست کلا من نفهمیدم نفع رایگان کردنش تو چیه اینجور بازیا باید حتما اخرین اکسپنشن رو داشت مثل این میمونه رو wow بیان پچ قبلو رایگان کنن عملا بی استفادسدوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
به ترتیب صفر ، کیوامی، کیوامی ۲، ۳-۴-۵ بعدش ۶ و در اخر هم like a dragonچقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!