PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اکانتم خیلی قدیمیه دلم نمیاد :D قطعا ترکیه خیلی ارزونتر می افته
منم خیلی قدیمیه اکانتم، همینجور موندم چیکار کنم، واقعا اگه فرقی نداره و سانسور نداشته باشه دیتای ترکیه، فک کنم بهتره همون ترکیه رو بگیرم

اگه بدم شارژس کنن دیگه مشکلی نداره که، درسته؟ خودم میتونم پلاس ترکیه رو بخرم با همون پولی که برام شارژ کردن، بدون فیلتر شکن ترکیه
اره میتونی بدی شارژش کنن خودت هرچی که میخوای بخری.من هر چی سعی کردم نشد بخرم از تو استور ف یلتر شکنم شیر کردم ارور میداد بعد نمیدونم کجا خونده بودم گفته بود باید رو سرور ترکیه باشه که بشه بخری که تنها راهشم یا بری ترکیه بیای ایران :D یا فیلتر شکن ترکیه شیر کنی که ip بشه ترکیه.
خودم با windscribe زدم اوکی شد.

• Like
Reactions: Te Quiero 021
سلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته

سلام دوستان ، از نسل هفت به بعد ایندی بازی نکردم و جدیدن پلاس اکسترا گرفتم ،
ممنون میشم چندتا ایندی خوب معرفی کنید
و یه مورد دیگه پلاس ظ ۳ ، قیمت ۲۵۰ منطقی هست به نظرتون ؟! فروشگاه قبلا اکانت بازی خریدم مشکلی نداشته
اینا که میزارم بازی کردم خیلی قشنگن بعضیاشون سبک روگ لایکن سختن

hallow knight
dead cell
enter the gungeon
sky children of light
children of morta
dandara
fury unleashed
alienaion
jotun
chorus
sundered
moonlighter
child of light
the surge شبیه سولز لایک
bloodstain ritual of night

دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟

دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
اینی که روی پلاسه یه دی ال سی از بازیشه.دستنی ۲ چنتا دی ال سی داره.
خوده گیمش خیلی وقته مجانی شده میتونی از استور دانلودش کنی. هر دی ال سی داستان و سیارات و قابلیتا و دانجن های جدیدی اضافه میکنه

• Like
Reactions: Jaw and jdepp
چقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!

چقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!
حتما زیرو :Dشاهکاره!

• Like
Reactions: AxeL90
اونی که رایگان شده expansion pack هست که حتی اخرین expantion بازی هم نیست کلا من نفهمیدم نفع رایگان کردنش تو چیه اینجور بازیا باید حتما اخرین اکسپنشن رو داشت مثل این میمونه رو wow بیان پچ قبلو رایگان کنن عملا بی استفادس
کلا بنظرم سمت destiny به هیچ وجه نرید اگرم میخواید برید بیس بازی رایگانه بگیرید ببینید ازش خوشتون میاد یا نه اگه خوشتون اومد اخرین اکسپنشن رو بخرید کلا این سری برای افرادی که تازه میخوان به سمتش بیان به شدت افتضاحه کل محتوای داستانی قبل رو به کل از دسترس حذف میکنن عملا نمیفهمید چی به چیه من تو هر دو نسخه چندین بار سعی کردم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی نتونتسم ظاهرا تو پچ های جدید دارن سعی میکنن این مشکلو حل کنن نمیدونم نسخه اخری که اومده چه تغییراتی دادن ولی درکل اگه میخواید سمتش برید حتما در نظر بگیرید که بازی رو پلیرای قدیمیش تمرکز داره نه پلیرای جدید و هر چند وقت هم مجبورید برای اکسپنشن هایی که میاد هزینه کنید وگرنه وقت گذاشتن براش بی استفادس اگه خوشتون نمیاد هر چند وقت براش هزینه کنید سمتش نرید
به ترتیب صفر ، کیوامی، کیوامی ۲، ۳-۴-۵ بعدش ۶ و در اخر هم like a dragon
اگه خوشتون اومد judgment هم فکر کنم رو پلاس بود ولی نسخه اولش بود فقط
یه سری نسخه فرقی هم داشته که رو پلاس نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or