اینی که روی پلاسه یه دی ال سی از بازیشه.دستنی ۲ چنتا دی ال سی داره.دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
حتما زیروچقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!
اونی که رایگان شده expansion pack هست که حتی اخرین expantion بازی هم نیست کلا من نفهمیدم نفع رایگان کردنش تو چیه اینجور بازیا باید حتما اخرین اکسپنشن رو داشت مثل این میمونه رو wow بیان پچ قبلو رایگان کنن عملا بی استفادسدوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
به ترتیب صفر ، کیوامی، کیوامی ۲، ۳-۴-۵ بعدش ۶ و در اخر هم like a dragonچقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!
بازیش شدیدا تیم محوره و فعالیتهای اصلی بازی مچ میکینگ نداره و باید خودت تیم داشته باشی. ویدیوهاشو ببین اگه علاقه داری به سبکش، باید یه زمان زیادی رو صرف کنی تا بتونی هم سطح بقیه بشی (که کار حوصله سر بر و خسته کننده ای هست) و بتونی فعالیتهای اصلی و مهم رو بازی کنی. منتهی مشکل اینه که چون اکسپنشن جدید اومده همه حالا حالاها سرشون با محتوای جدید گرمه و فعالیتهای قدیمی که اون پلاسه رو شامل میشه، دیگه بازیکنی نداره و کسی براش وقت نمیذاره.دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
یاکوزا ها همشون ادامه همنچقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
نسخه ۷ کلا شخصیت و داستان جدید داره که اونم خیلی قشنگ ولی مبارزاتش نوبتی.فعلا خبر جدیدی نیست هنوز مثل سابقهسونی فکری به حال دانلود بازی های ps3 نکرده و هنوز فقط به صورت استریم میشه بازی کرد در ps5?
رو ps5 فکر نکنم، دیتای بازیا رو ps5 یکیه ولی رو بازیای ps4 بله بابد دوباره دانلود بشن سیو هاتونم نمیخونهسلام من تا الان رو اکانت خودم پلاس شارژ میکردم که ریجنش امریکاس
میخواستم بدونم الان ظرفیت ۲ ریجن ترکیه پلاس بخرم باید دیتا بازیارو دوباره دانلود کنم؟
بله هر ریجنی دیتا و سیو گیماش جدان.باید دوباره دانلود کنینسلام من تا الان رو اکانت خودم پلاس شارژ میکردم که ریجنش امریکاس
میخواستم بدونم الان ظرفیت ۲ ریجن ترکیه پلاس بخرم باید دیتا بازیارو دوباره دانلود کنم؟
از کسی که میخری بپرس چه ریجنی و معمولا تو اطلاعات آیتم میزنه چه ریجنیهدوستان از کجا بفهمیم ریجن پلاس ظرفیتی و بازی های ظرفیتی که داریم چی هستش؟
و اینکه اگه قرار باشه با تغییر ریجن پلاس ظرفیتی بازی هارو دوباره دانلود کنیم، پس چرا اول این نسل گفتند که دیگه ریجن تو این نسل معنا نداره و ریجن تمام بازی ها فری هستش و دیگه مثل نسل قبل نیست!