PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز من تا حالا هیچکدوم از نسخه های destiny رو نداشتم و الان می خوام اینی که روی پلاس اومده رو به لایبرری اضافه کنم اما چنین گزینه ای نداره اصلا و فقط می شه خریدش مشکل از کجاست؟
بازیش شدیدا تیم محوره و فعالیتهای اصلی بازی مچ میکینگ نداره و باید خودت تیم داشته باشی. ویدیوهاشو ببین اگه علاقه داری به سبکش، باید یه زمان زیادی رو صرف کنی تا بتونی هم سطح بقیه بشی (که کار حوصله سر بر و خسته کننده ای هست) و بتونی فعالیتهای اصلی و مهم رو بازی کنی. منتهی مشکل اینه که چون اکسپنشن جدید اومده همه حالا حالاها سرشون با محتوای جدید گرمه و فعالیتهای قدیمی که اون پلاسه رو شامل میشه، دیگه بازیکنی نداره و کسی براش وقت نمیذاره.
اگه خوشت میاد نسخه رایگان بازیو دانلود کن یکم باهاش وقت بگذرون ببین میتونی براش زمان زیادی رو بذاری یا نه. الان بدترین زمان ممکن برای شروع این بازیه و این مسئله ممکنه زده کنه شمارو. :D
اون چیزی که روی پلاس گذاشتن بود و نبودش فرقی نداره نمیدونم فازشون چی بوده! بیاند لایت که روی پلاس هست مفت نمیارزه الان. بخوای هم بازی کنی باید هزینه زیادی برای بازی کنی اینو مد نظر داشته باش. هر 3 ماه باید 10 دلار شارژ کنی برای بتل پسی که کلی ایتم و فعالیت داره (برخلاف امثال کود و بتل هم نمیشه یبار بخری و ماه های بعد با امتیاز جمع شده از بتل پس قبلی، جدیده رو بخری) هر چند ماه ممکنه یه محتوای پولی کوچیک بده مثل دانجن و هر سال هم یه اکسپشن پولی بزرگ که قیمت یه بازی کامل رو داره.

• Like
Reactions: FERYGAMER and jdepp
چقدر تجربه جالبیه این سرویس اشتراکی ، حالا میفهمم چرا یه عده اینقدر از گیم پس تعریف میکنن انصافا خودش یه دنیا متفاوته ،
فقط یه سوال دوستان بین بازیهای یاکوزا کدوم رو پیشنهاد میکنید به عنوان اولین تجربه ، زیرو یا ۶ ؟!
یاکوزا ها همشون ادامه همن
بهترین نسخه یاکوزا از نظر خودم نسخه صفر.
شما هم از صفر شروع کن برو بالا.البته نسخه ۳ ۴ ۵ تو دلوکس یا پریمیوم هستن توی اکسترا نیستن :-"نسخه ۷ کلا شخصیت و داستان جدید داره که اونم خیلی قشنگ ولی مبارزاتش نوبتی.
نسخه jugment ام هست که تو دنیا یاکوزا یه نسخه فرعی و کارآگاهی.که اونم فوق‌العاده قشنگ داستانشم ربطی به سری یاکوزا نداره و داستان و شخصیتا جدید داره.

سلام من تا الان رو اکانت خودم پلاس شارژ میکردم که ریجنش امریکاس
میخواستم بدونم الان ظرفیت ۲ ریجن ترکیه پلاس بخرم باید دیتا بازیارو دوباره دانلود کنم؟

میخواستم بدونم الان ظرفیت ۲ ریجن ترکیه پلاس بخرم باید دیتا بازیارو دوباره دانلود کنم؟
رو ps5 فکر نکنم، دیتای بازیا رو ps5 یکیه ولی رو بازیای ps4 بله بابد دوباره دانلود بشن سیو هاتونم نمیخونه

• Like
Reactions: Alireza Grimes
سلام دوستام میخوام تجربه خودم رو به وصل نشدن به سرور های PSN براتون بگم
یه مدت پیش گیم GT7 رو گرفتم بدون اینکه تحقیق کنم این اواخر بدجوری تحریم و فیلتر شدیم من خیلی راه ها رو امتحان کردم که نتیجه نگرفتم الا یک راه
برای ps5 ای پی استاتیک و پورت فوروارد بکنید و ترجیحا رو قسمت DMZ روترتون قرار بدین اینا سرعت دانلود اتصالتون رو خیلی بهتر میکه
من تمامی dns ها رو امتحان کردم عملا جواب نگرفتم
من سرویس کاهش پینگ امتحان کردم که بااخره جواب گرفتم دوستتنی که هر چاره ای رو امتحان کردن نتونستن جواب بگیرن این راه رو هم امتحان کنن
از تمامی دوستتنی که منو همراهی کردن تشکر میکنم
به امید اینترنت ازاد و بدون محدودیت

بله هر ریجنی دیتا و سیو گیماش جدان.باید دوباره دانلود کنین

دوستان از کجا بفهمیم ریجن پلاس ظرفیتی و بازی های ظرفیتی که داریم چی هستش؟
و اینکه اگه قرار باشه با تغییر ریجن پلاس ظرفیتی بازی هارو دوباره دانلود کنیم، پس چرا اول این نسل گفتند که دیگه ریجن تو این نسل معنا نداره و ریجن تمام بازی ها فری هستش و دیگه مثل نسل قبل نیست!

دوستان از کجا بفهمیم ریجن پلاس ظرفیتی و بازی های ظرفیتی که داریم چی هستش؟
و اینکه اگه قرار باشه با تغییر ریجن پلاس ظرفیتی بازی هارو دوباره دانلود کنیم، پس چرا اول این نسل گفتند که دیگه ریجن تو این نسل معنا نداره و ریجن تمام بازی ها فری هستش و دیگه مثل نسل قبل نیست!
از کسی که میخری بپرس چه ریجنی و معمولا تو اطلاعات آیتم میزنه چه ریجنیه

• Like
Reactions: boss-abbas
سلام دوستام میخوام تجربه خودم رو به وصل نشدن به سرور های PSN براتون بگم
یه مدت پیش گیم GT7 رو گرفتم بدون اینکه تحقیق کنم این اواخر بدجوری تحریم و فیلتر شدیم من خیلی راه ها رو امتحان کردم که نتیجه نگرفتم الا یک راه
برای ps5 ای پی استاتیک و پورت فوروارد بکنید و ترجیحا رو قسمت DMZ روترتون قرار بدین اینا سرعت دانلود اتصالتون رو خیلی بهتر میکه
من تمامی dns ها رو امتحان کردم عملا جواب نگرفتم
من سرویس کاهش پینگ امتحان کردم که بااخره جواب گرفتم دوستتنی که هر چاره ای رو امتحان کردن نتونستن جواب بگیرن این راه رو هم امتحان کنن
از تمامی دوستتنی که منو همراهی کردن تشکر میکنم
به امید اینترنت ازاد و بدون محدودیت
چه نتی داشتید ؟!
از کجا کاهش پینگ گرفتید لگ نداشتید ؟!؟!

یاکوزا ها همشون ادامه همن
بهترین نسخه یاکوزا از نظر خودم نسخه صفر.
شما هم از صفر شروع کن برو بالا.البته نسخه ۳ ۴ ۵ تو دلوکس یا پریمیوم هستن توی اکسترا نیستن :-"نسخه ۷ کلا شخصیت و داستان جدید داره که اونم خیلی قشنگ ولی مبارزاتش نوبتی.
نسخه jugment ام هست که تو دنیا یاکوزا یه نسخه فرعی و کارآگاهی.که اونم فوق‌العاده قشنگ داستانشم ربطی به سری یاکوزا نداره و داستان و شخصیتا جدید داره.
مرسی داداش ، تقریبا همه زیرو پیشنهاد کردن ،دان کردم متفاوت و جالبه فقط خیلی کند پیش می‌ره ۲ ، ۳ ساعته ۷۰ درصدش وراجی بوده :دی ، فقط من گیم پلی نسخه های جدید تر و جاجمنت دیدم به خاطر تغییر تغییر انجین روون تر و جذاب تر به نظر می‌رسید

assetto corsa competizione
دوستان این بازی خوبه ارزش دانلود داره ؟
گرافیکش در چه حدیه ؟
سلام و درود گرافیکش خیلی عالیه، فوقالعاده، یعنی Reply های بازی رو به هرکی نشون بدی نمیتونه تشخیص بده بازیه یا فیلم
گیمپلی هم شدیدا شبیه ساز هست و خیلی سخته،
سخت تر از گرن توریسمو

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام و درود گرافیکش خیلی عالیه، فوقالعاده، یعنی Reply های بازی رو به هرکی نشون بدی نمیتونه تشخیص بده بازیه یا فیلم
گیمپلی هم شدیدا شبیه ساز هست و خیلی سخته،
سخت تر از گرن توریسمو

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
ممنون
من فقط تکنفره بازی میکنم . بیشتر پیست هاش توی استادیومه یا محیطهای جنگل و کوهستان و ... هم داره ؟ کلا تنوعش چطوره ؟

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or