porfesor
کاربر سایت
من فقط برام مهم اینه که وقتی پلاس امریکام تموم شد، پلاس ترکیه بگیرم، ولی بتونم توی همون اکانت امریکام بازیهایی رو که داشتم و اد کردم رو ببتونم دوباره بازی کنم، نه اینکه بازیهایی که وقتی اکانت پلاس امریکا داشتم و اد کردم، بعد از اکسپایر شدن پلاس امریکام و فعال کردن پلاس ترکیه نتونم بازیشون کنم. و اینکه میشه اکانت کامل گرفت و اون رو شیر کرد با کسی؟ بازم ممنونبله پلاس ترکیه میگیری رو اکانت اصلی خودتون بازی میکنین.البته اگه پلاس امریکات هنوز داره اره میشه بازی کرد اگ تموم بشه نه دیگ قفل میشه و اگرم بخواین دیگ پلاس امریکا کنار بزارین دیگه تمدید نکنین و فقط پلاس ترکیه داشته باشین باید گیمارو دوباره از اول دانلود کنین.
خلاصه اینکه اگه میخواین پلاس امریکا پاک کنین گیمارو باید دوباره دان کنین چون ریجن پلاست عوض میشه
میگم که ریجن پلاست عوض میشه امریکا پاک کنی و بعد کلا یه اکانت جدید بگیری بازیا پلاستم میپرن دیگ مگ اینکه تو همون اکانت امریکات تمدید کنه که داشته باشیشونمن فقط برام مهم اینه که وقتی پلاس امریکام تموم شد، پلاس ترکیه بگیرم، ولی بتونم توی همون اکانت امریکام بازیهایی رو که داشتم و اد کردم رو ببتونم دوباره بازی کنم، نه اینکه بازیهایی که وقتی اکانت پلاس امریکا داشتم و اد کردم، بعد از اکسپایر شدن پلاس امریکام و فعال کردن پلاس ترکیه نتونم بازیشون کنم. و اینکه میشه اکانت کامل گرفت و اون رو شیر کرد با کسی؟ بازم ممنون
از چه چیزیش خوشت نیومد؟یادمه دمو Scarlet Nexus رو بازی کردم ولی اونطور که بایدوشاید لذت نبردم، امتیازات بدی هم نگرفته، دوستانی که بازی رو تموم کردن لطفا یک نظر کلی بدن ببینم ارزش وقت گذاشتن داره یا نه
دقیق خاطرم نیست چون فقط دمو رو تجربه کردم و معمولا دمو رو بازی می کنم تا برای خریدش تصمیم بگیرم، چون این عنوان رو خریداری نکردم فکر می کنم از دمو اونطور که بایدوشاید خوشم نیومده، ولی با این توضیحاتت در تاپیک، نظرم عوض شدو در لیست بازی هایی که قراره انجام بدم در اولویت گذاشتمش. ممنوناز چه چیزیش خوشت نیومد؟
این امتیازی بوده که من دادم به این بازی توی تاپیک مربوطه
سلام.سلام عزیزان.
1. یکی از این سایتهایی که اکانتهای ظرفیتی میفروشه نوشته بود که ظرفیت یک فقط آفلاین میتونه بازی کنه.منظورش این هست که فقط همون بازی رو باید آفلاین بازی کرد یا کلا تا زمانی که این اکانت تو کنسول هست باید آفلاین بازی کرد حتی بازی های رو اکانت اصلی خودم؟
2-یه کانال تلگرامی واسه فروش اکانت ظرفیتی درخواست شماره سریال کنسول رو کرده بود. چه نیازی هست به شمار سریال؟ همه سایتها و کانال ها همچین چیزی رو میخوان؟
ممنون بابت پاسخ.سلام.
جواب سوال یک.اره فقط باید آفلاین بازی کنین اگه انلاین بشین گیم مورد نظر قفل میشه(بعضیا تا ۲۴ ساعت وقت میدن که دیتا بصورت آنلاین دان کنین بعضیا نه باید دیتارو از کامپیتر بریزین تو کنسول)
سوال دو. بعضی فروشگاها میخوان همه نه. که یوقت اگه مشتری اکانت دزدید بتونن ریپورتش کنن به سونی کنسول رو بن کنن.
ظرفیت ۲ شما بگیری انگاری درواقع دیسک گرفتی هم انلاین هم افلاین برای همیشه.ممنون بابت پاسخ.
فقط یه چیزی. اگر ظرفیت دو بگیرم مشکل تایم دانلود رو دیگه ندارم؟ (منظورم اینه که دانلود بیش از 24 ساعت طول بکشه.چون من تا حالا از طریق pc دیتا به کنسول انتقال ندادم و بلد نیستم)
و اینکه اگر سریال کنسول رو بدیم امنیت بقیه اکانت ها به خطر نمیوفته؟(یه اکانت دارم که مال خودمه و بالای 200 تا بازی توش دارم)
بخش تکنفره ندارهدوستان بازی BATTLEFIELD 2042 بخش تکنفرش چطوره ارزش دانلود داره ؟
سلام.سلام دوستان منو یه راهنمایی کنین
تو ps5 هیچ گیمی انلاین مشکل ندارم به جز granturismo 7 که بهد یه مدت گیم خود به خود افلاین میشه نتم هم خوبه یعنی ۱.۷ اپلود با ۶ دانلود دارم با http انژکتور vpn رو شیر کردم جواب نداد چندین dns امتحان کردم جواب نداد حتی نت ایرانسلم همین مشکل رو داره لطفا راهنماییم کنین
ممنون دوست عزیز اتفاقا همه اینا رو تو فروم gt7 داده بودیم امتحان کردم یکم دیر تر افلاین میشه اما در کل میشه،نت من شاتل هست از کجا بفهمم مشکل من تایم اوت هست؟سلام.
اینا همش برمیگرده به نت متاسفانه.
نتتون چیه؟شاید time out داشته باشه؟
این دی ان اسا بزنین اگه امتحان نکردین
View attachment 285976View attachment 285977View attachment 285978
شاتل که نت خوبیه.ممنون دوست عزیز اتفاقا همه اینا رو تو فروم gt7 داده بودیم امتحان کردم یکم دیر تر افلاین میشه اما در کل میشه،نت من شاتل هست از کجا بفهمم مشکل من تایم اوت هست؟
میخوام بعد عید نت lte مبین نت بگیرم شاید جوابی بگیرم خیلی حیف شد ۷۰ دلار تو این گرونی به این گیم دادم الان غیر قابل پلی هست به فکر اینکه تمامی گیم های انلاینم مشکل نداره اینم گرفتم