من با نت مخابرات و الکترو یه ماه پیش بعد ده بیست بار retry وصل میشدم ولب بعدش دیگه اذیت نمیکرد. نمیدونم الان چطوره ولی بنظرم دانلود نکن ارزششو ندارهاقا یکی این outriders را تست کنه ببینه راحت میشه بازی کرد یا نهایتا با ست کردن dns حجمش زیاده الکی دانلود نکنیم
فیلتر شکن میخواداقا یکی این outriders را تست کنه ببینه راحت میشه بازی کرد یا نهایتا با ست کردن dns حجمش زیاده الکی دانلود نکنیم
اگه ف یلتر شکن خوب داری با برنامه everyproxy میشه بازی کرد.خودم همینطوری تمومش کردماقا یکی این outriders را تست کنه ببینه راحت میشه بازی کرد یا نهایتا با ست کردن dns حجمش زیاده الکی دانلود نکنیم
با everyproxy کار کردم ولی الان شکن خوب ندارم گفتم شاید با ست کردن dns بشه بازی کرد که خب مثل اینکه جواب نمیده پس بیخیالش میشویماگه ف یلتر شکن خوب داری با برنامه everyproxy میشه بازی کرد.خودم همینطوری تمومش کردم
dns که فک نکنم کار کنه حالا امتحانش ضرر نداره.با everyproxy کار کردم ولی الان شکن خوب ندارم گفتم شاید با ست کردن dns بشه بازی کرد که خب مثل اینکه جواب نمیده پس بیخیالش میشویم
dns جواب نمیده.حتی اکانت کاهش پینگ که بتل 2042 رو میاره برا این جواب نداد.فقط vpnاقا یکی این outriders را تست کنه ببینه راحت میشه بازی کرد یا نهایتا با ست کردن dns حجمش زیاده الکی دانلود نکنیم
با everyproxy کار کردم ولی الان شکن خوب ندارم گفتم شاید با ست کردن dns بشه بازی کرد که خب مثل اینکه جواب نمیده پس بیخیالش میشویم
جواب میده بچه ها با الکترو وصل شدن پلت هم کردن بستگی به isp داره دانلود کنید کار کرد ک عالی نکرد با every proxy وی پی ان بزنیدdns جواب نمیده.حتی اکانت کاهش پینگ که بتل 2042 رو میاره برا این جواب نداد.فقط vpn
با everyproxy نمیشه vpn رو کنسول شیر کرد.اگه شما کردید بگید با چه قندشکنیجواب میده بچه ها با الکترو وصل شدن پلت هم کردن بستگی به isp داره دانلود کنید کار کرد ک عالی نکرد با every proxy وی پی ان بزنید
الان یادم امد با همین vpnify بود با everyproxy شیر کردم outriders تموم کردمvpnify و express راحت یوتیوبم بالا میاره
مشکل خود چیز شکنشه که نداریم من خیلی وقته جز افزونه روی مرورگر چیزدیگه ای ندارمچرا با موبایل؟ VPN ویندوز رو هم میشه شیر کرد روی کنسول فقط باید کابل لن بگیرید متصل کنید به کنسول و بهش وصل بشید. از این کابل های معمولی 10 متری میتونید 100 تومن بخرید. کانکشن VPN رو شیر کنید روی کنسول و خلاص.
بیا پی وی داداش چرا ناراحتی؟ کارتو راه میندازممشکل خود چیز شکنشه که نداریم من خیلی وقته جز افزونه روی مرورگر چیزدیگه ای ندارم