PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یکی این outriders را تست کنه ببینه راحت میشه بازی کرد یا نهایتا با ست کردن dns حجمش زیاده الکی دانلود نکنیم
من با نت مخابرات و الکترو یه ماه پیش بعد ده بیست بار retry وصل میشدم ولب بعدش دیگه اذیت نمیکرد. نمیدونم الان چطوره ولی بنظرم دانلود نکن ارزششو نداره

• Like
Reactions: Arash-S212 and ashe
با everyproxy کار کردم ولی الان شکن خوب ندارم گفتم شاید با ست کردن dns بشه بازی کرد که خب مثل اینکه جواب نمیده پس بیخیالش میشویم :D
dns که فک نکنم کار کنه حالا امتحانش ضرر نداره.
من تابستون یود بازیش کردم با وی پی ان رایگان از چرت پرتا تعجبم کردم وصلش کرد :D
وی پی windscribe خوب .ماهانه ۲۰ گیگ میده فک کنم.اشتراکیشم هست میتونی بخری

با everyproxy کار کردم ولی الان شکن خوب ندارم گفتم شاید با ست کردن dns بشه بازی کرد که خب مثل اینکه جواب نمیده پس بیخیالش میشویم :D
dns جواب نمیده.حتی اکانت کاهش پینگ که بتل 2042 رو میاره برا این جواب نداد.فقط vpn
جواب میده بچه ها با الکترو وصل شدن پلت هم کردن بستگی به isp داره دانلود کنید کار کرد ک عالی نکرد با every proxy وی پی ان بزنید

یادمه دمو Scarlet Nexus رو بازی کردم ولی اونطور که بایدوشاید لذت نبردم، امتیازات بدی هم نگرفته، دوستانی که بازی رو تموم کردن لطفا یک نظر کلی بدن ببینم ارزش وقت گذاشتن داره یا نه

• Like
Reactions: Arash-S212
چرا با موبایل؟ VPN ویندوز رو هم میشه شیر کرد روی کنسول فقط باید کابل لن بگیرید متصل کنید به کنسول و بهش وصل بشید. از این کابل های معمولی 10 متری میتونید 100 تومن بخرید. کانکشن VPN رو شیر کنید روی کنسول و خلاص.

چرا با موبایل؟ VPN ویندوز رو هم میشه شیر کرد روی کنسول فقط باید کابل لن بگیرید متصل کنید به کنسول و بهش وصل بشید. از این کابل های معمولی 10 متری میتونید 100 تومن بخرید. کانکشن VPN رو شیر کنید روی کنسول و خلاص.
مشکل خود چیز شکنشه که نداریم :D من خیلی وقته جز افزونه روی مرورگر چیزدیگه ای ندارم

عجب یعنی Outriders رو هم نمیشه عین آدم بازی کرد؟!! باز خوبه Gran Turismo رو میشه هنوز بازی کرد!!! این بازی Chorus هم جالب انگیزه، گرافیک فنی و هنری خوبی ام داره اگه به این سبک علاقه دارین بدی نیس فقط اولش کنتر اش یکم بد قلق عه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: porfesor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or