PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز دموی outriders رو برای تست سرور هاش گرفتم و درکمال تعجب از بازی خیلی خوشم اومد یه بازی لوت محور که خیلی شبیه به gears of war هست
فقط حواستون باشه که بازی فیلتر شکن میخواد
بنظرم شباهتی به gow نداشت ولی کاملا مشابه division بود
بدون فیلترشکن با دی ان اس هم میشه وصل شد ولی مچ پیدا نمیکنه تک نفره باید رفت
من تا حدودی از بازی خوشم اومد ولی بنظرم نسبت به division چند پله پایبنتر بود و اینکه نمیشد مچ میکینگ کرد هم باعث شد تا اواسطش رفتم بیخیالش شدم

دوستان من این بازی رو تو اف میخوام خریداری کنم
فقط تایمی که تا اتمام تخفیف مونده من حساب میکنم تموم شده میترسم گیفت کارت بگیرم بمونه رو دستم کسی میتونه راهنمایی کنه
۱۶ هم که دیروز تایمش تموم شده.
اینم بگم برای مولتی اگه میخوای بگیری سروراش خلوتن تقریبا

بنظرم شباهتی به gow نداشت ولی کاملا مشابه division بود
بدون فیلترشکن با دی ان اس هم میشه وصل شد ولی مچ پیدا نمیکنه تک نفره باید رفت
من تا حدودی از بازی خوشم اومد ولی بنظرم نسبت به division چند پله پایبنتر بود و اینکه نمیشد مچ میکینگ کرد هم باعث شد تا اواسطش رفتم بیخیالش شدم
با چه دی ان اسی وارد شدین؟

• Like
Reactions: aidin0000
سلام.
تو کاتالوگ اکسترا خیلی بازیای باحالی هست کف کردم.
معلوم نیست تا کی هستن ؟
مثلا miles morals بود stray و کلا اونایی که مخیواستم بازی کنم بیشتر از 20 تا بودن

سلام.
معلوم نیست تا کی هستن ؟
مثلا miles morals بود stray و کلا اونایی که مخیواستم بازی کنم بیشتر از 20 تا بودن
اون دوتا ناشر خود سونی هست و احتمالا کلا خارج نمیشن از سرویس
بقیه هم خیر مشخص نیست تا وقتی لیست بازیای ماه بعد که خارج میشن رو ندن

• Like
Reactions: mac man
سلام.
معلوم نیست تا کی هستن ؟
سلام هرماه چنتا از گیمای اکسترا خارج میشن.
جدید ها هم که اضاف میشن معمولا ۶ماه به بالا میمونن تو سرویس بعضیاشونم شاید کمتر ۶ماه نشده خارج بشن.
انحصاریا سونی هم که کلا خارج نمیشن و همیشه هستن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mac man
این devil may cry 5 اینقدر پلت کردنش سخته؟
به فکر اینکه پلت کردنش خیلی سخت و زمانبر نیست دانلودش کردم
اولین بازیه که میبینم درجه سختی تروفی هاش ۱۰ از ۱۰ هست
سولز بورنها هم 10 نبودن

• Like
Reactions: aliahmadi2
سولز بورنها هم 10 نبودن
همیشه اگه واسه پلات میخوای بازی ای رو بگیری قبلش تروفی گایدشو چک کن این dmc 5 سخت ترین تروفیش مربوط به بالاترین درجه سختی میشه دشمنا و باس ها ۴۰۰ درصد جون بیشتر و ۴۰۰ درصد دمیج بیشتر دارن ولی شما با یه ضربه میمیرید کل بازیو باید رو این درحه یبار تموم کنید برای همین ۱۰/۱۰ هست سولز بورن ها هیچوقت ۱۰/۱۰ نمیشن چون سختی و تروفی غیر منطقی ندارن
اگه تجربه تروفی هانت نداری و فن درجه یکی که ۲۴ ساعته dmc 5 بازی کنه نیستی سمت پلاتش نرو من کلا غیر از سولزبورن ها هر بازی ای که سختی تروفیش ۷/۱۰ به بالا باشه رو برای پلات نمیرم چون معمولا به شدت رو اعصاب میرن و اصلا بالانس نیستن ۱۰/۱۰ بالاترین درجه سختیه معمولا به هر بازی ای نمیدن مگر اینکه تقریبا غیرممکن باشه پلاتش

سولز بورنها هم 10 نبودن
تقریبا همه dmc ها پلاتشون به این صورته و تقریبا غیر ممکن هستن،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سولز بورنها هم 10 نبودن
قبلا تو درجه سختی Devil Hunter که همون نرمال میشه بازی کرده بودم.ولی اسپشال ادیشن هم ارزش داشت به خاطر Vergil و شمشیر فوق العاده Yamato.واقعا گیم پلی دوست داشتنی داره.چند تا تروفی هم مخصوص این شخصیت اضافه شده.
یکی از ایرادهای تروفی هاش غیر از سختی،عدم توازن هست.یه سری تروفی برنز داره که قطعا باید سیلور باشن.مثل کالکتبل ها و مکس لول کرکترها.

پ . ن : یه چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدم که تو درجه سختی بالا،بدون دمیج باس ها رو میزنن. به خاطر سپاری این کمبوها و همینطور تحلیل جزئی حرکات باس،زمان خیلی زیادی برای تمرین احتیاج داره.بعضی هاشون واقعا خدان.در نتیجه چهار گوشه کنسول رو بوسیدم و از خیر پلات بازی گذشتم

قبلا تو درجه سختی Devil Hunter که همون نرمال میشه بازی کرده بودم.ولی اسپشال ادیشن هم ارزش داشت به خاطر Vergil و شمشیر فوق العاده Yamato.واقعا گیم پلی دوست داشتنی داره.چند تا تروفی هم مخصوص این شخصیت اضافه شده.
یکی از ایرادهای تروفی هاش غیر از سختی،عدم توازن هست.یه سری تروفی برنز داره که قطعا باید سیلور باشن.مثل کالکتبل ها و مکس لول کرکترها.

پ . ن : یه چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدم که تو درجه سختی بالا،بدون دمیج باس ها رو میزنن. به خاطر سپاری این کمبوها و همینطور تحلیل جزئی حرکات باس،زمان خیلی زیادی برای تمرین احتیاج داره.بعضی هاشون واقعا خدان.در نتیجه چهار گوشه کنسول رو بوسیدم و از خیر پلات بازی گذشتم
منم بیخیال پلتش شدم
ی بار بازیش میکنم و پاکش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or