PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
View attachment 283846سلام دوستان. یک سوال فنی داشتم
من فروردین امسال ps now و ps plus همزمان داشتم که تبدیل به پرمیوم شد. الان برای شارژ مجدد خودکار نوشته next payment 59.99 دلار
به نظرتون باگه یا اسنشیال حساب میشه؟ یا ممکنه با ۶۰ دلار پرمیوم شارژ بشه یک ساله؟
باگه، برای من اینجوری نیست، ی 60$ توی حسابت داشته باش ببین اون تاریخ چی میشه :دی

• Like
Reactions: oldgamer2
بله شیر میشه ولی میشه همون ظرفیت ۲ و بازم نمیتونید از کلاود استفاده کنید رو اکانت خودتون شما اینکارو میخواید کنید ظرفیت ۲ بخرید منطقی تره اون ۵۰۰ تومن اختلاف قیمتشم خرج بازی خریدن یا چیزای دیکه کنید برای من که اختلاف قیمتش دقیقا اندازه خرید گیم پس یکساله بود ترجیح دادم ظرفیت ۲ بگیرم مابقیشم بذارم گیم پس ظرفیت هوم رو ایکس باکس بگیرم
من فقط میترسم تمدید رو بازی دربیارن..وگرنه ظرفیت ۲ بصرفه تره

من فقط میترسم تمدید رو بازی دربیارن..وگرنه ظرفیت ۲ بصرفه تره
بازیای ماهانه خود اسنشیال اونقدرم معمولا خاص نیستن که ارژش داشته باشن بیشتر همون اکسترا/پرمیوم مهمه که فرقی نمیکنه اکانت عوض بشه یا نه بازیای اکسترا از سرویسش خارج بشن دیگه فابل بازی نیستن در هرصورت
برای تمدید هم با فروشنده صحلت کنید بپرسید از خودشون معمولا همون اکانتو میتونن تمدید کنن فرقی نمیکنه براشون

• Like
Reactions: milad3d
دوستان کلود فقط برای سیو بازیهاست؟ بکاپ از سیو بازیها چه سودی داره؟
بله فقط برای بک اپ/ریستور هست سود انچنان خاصی نداره ولی واسه کسایی که بازیارو پلات میکنن گاهی وقتا بک اپ ریستور کردن باعث میشه مجبور نشید کل بازیو از اول برید بازیای ps4 هم با این روش میشه سیوشون رو اورد رو ps5 من تازه فهمیدم بازیای ps5 اگه سیو نسخه ps4 رو روش ریستور کنی کل تروفی ها و پلات نسخه ps5 هم میده کلی پلات اینجوری از دستم پرید قبل خرید ps5 پی اس ۴ رو فروختم از سیوام هم رو فلش بک اپ نگرفته بودم :D درکل چیز خاصی نیست تو موارد خیلی محدود کاربرد داره بک اپ سیو رو روی فلش هم میتونید بگیرید

• Like
Reactions: milad3d
View attachment 283846سلام دوستان. یک سوال فنی داشتم
من فروردین امسال ps now و ps plus همزمان داشتم که تبدیل به پرمیوم شد. الان برای شارژ مجدد خودکار نوشته next payment 59.99 دلار
به نظرتون باگه یا اسنشیال حساب میشه؟ یا ممکنه با ۶۰ دلار پرمیوم شارژ بشه یک ساله؟
اینجور که شنیده بودم کسایی که ps now داشتن و merge شد تا زمانی که اشتراکشونو تمدید کنن همون ۶۰ دلاره اگه میخوای با اکانت خودت بگیری auto renew رو فعال بذار ۶۰ دلار هم بذار تو حسابت باشه اگه هنوز تغییرش نداده باشن با ۶۰ دلار پرمیوم فعال میشه

• Love
Reactions: oldgamer2
اینا میرن بعد چیزی جایگزینش نمیشه؟
هرماه جدید میده دیگ :D
کلا بازیای اسنشال اوایل هرماه میان که دائمی تا وقتی که پلاس داشته باشیشون داریشون

بازیای اکسترا و پریمیوم اواسط ماه میان که مدتشون محدوده شاید بین ۶ماه تا یسال باشه.
بازیا انحصاریشم که بیاد دیگ همیشه هستن

بازیای جدید اکسترا فک کنم امشب یا فردا معرفی بشن

دوستان من پلاس ترکیه دارم، تو بازیهای این ماه مافیارو نمیتونم دانلود کنم و میگه داریش، مافیای توی لایبرریم رو هم پولی محسوب کرده و البته حتی وقتی میخوای بخریش باگه و به جاش مافیا ۳ اضافه میشه!
ری‌استور لایسنس هم جواب نداد، راهی برای دانلودش وجود داره یا فعلا باگ استوره؟ (چون بازی ماهانه‌ست اگه نتونم اضافه کنم بعد از این ماه میپره)

دوستان الان این پلاس هایی که ظرفیت ۲ خریده میشه اکانت خود ما هم باید ترکیه باشه ؟
نه ربطی به اکانت خودت نداره میخواد امریکا باشه اصلا فرقی نداره.فقط بازیهایی که خرید درون برنامه ای داشته باشه نمیتونی از اکانت اصلی خودت که بر فرض امریکا باشه چیزی از استورش بخری.وگرنه هیچ مشکل دیگه ای نداره.

دوستان من پلاس ترکیه دارم، تو بازیهای این ماه مافیارو نمیتونم دانلود کنم و میگه داریش، مافیای توی لایبرریم رو هم پولی محسوب کرده و البته حتی وقتی میخوای بخریش باگه و به جاش مافیا ۳ اضافه میشه!
ری‌استور لایسنس هم جواب نداد، راهی برای دانلودش وجود داره یا فعلا باگ استوره؟ (چون بازی ماهانه‌ست اگه نتونم اضافه کنم بعد از این ماه میپره)
باید با پشتیبانی صحبت کنید لایسنسشو حذف کنن بتونید از پلاس اضافش کنید کلا از وقتی این پلاس اکسترا/پرمیوم اضافه شد استور سونی مشکل دار شده

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or