PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک ماه مهلت داری به library اضافه کنی اگه اضاف نکردی دیگه نمیشه.
اینم بگم اگه روی اکانت خودت باشه که تا اخر داری.اگه بصورت ظرفیتی خریدی فقط تو همون اکانت گیمارو داری اگه بلفرض بعدا اکانت ظرفیت جدید بگیری دیگه گیمارو نداری.
پیشنهادم اگه ظرفیتی پلاس گرفتی همون اکانت تمدید کن که گیمای پلاس هم دلشته باشی
این سایتایی که میفروشن تمدید هم میکنن یا اکانت جدید میدن؟

چرا سختش می کنی داداش؟ اکانت رو بساز کشور هم امریکا بزار گیفت کارت بگیر حساب رو شارژ کن و هرچی می خوای بخیر ( خرید پلاس، تمدید و خرید بازی )
ترکیه هم میشه ساخت ولی چون گیفت کارت نداره باید دنبال کسی باشی که بتونه با کردیت کارت ترکیه برات خرید بشه که دردسرهای خودشو داره ولی خوب ارزوتر می افته

• Like
Reactions: milad3d
چرا سختش می کنی داداش؟ اکانت رو بساز کشور هم امریکا بزار گیفت کارت بگیر حساب رو شارژ کن و هرچی می خوای بخیر ( خرید پلاس، تمدید و خرید بازی )
ترکیه هم میشه ساخت ولی چون گیفت کارت نداره باید دنبال کسی باشی که بتونه با کردیت کارت ترکیه برات خرید بشه که دردسرهای خودشو داره ولی خوب ارزوتر می افته
اینجوری خیلی گرونتر درمیاد...پلاس پریمیوم سالی ۱۱۹ دلاره...ظرفیتی نزدیک ۱.۲۰۰ در میاد

قبل خرید باهاشون هماهنگ کنید هم سر تمدید هم وارد شدن به اکانت برای اضافه کردن بازیا به لیست دانلود. یه سری سایتا ممکنه اذیت کنن
من از دوکی دوکی ظرفیت ۲ که گرفتم خودم اکانتو ساختم با اطلاعاتی که داد دادم بهش فعال کرد همونم بعد تموم شدنش دوباره روش فعال میکنه برام برای اضافه کردن بازیا هم اخر شب یا اول صبح گفت خودم برم مشکلی نداره یه سری دوستان از بعضی سایتا خریدن میگفتن حتما باید هماهنگ کنن
اکسترا ۸۰۰ میداد deluze ۹۰۰ تومن ظرفیت ۲ برای ps5

• Like
دوستان یه سوال فنی
الان میتونم با گیفت کارت PS Plus Premium بگیرم یا حتما نیاز به کردیت کارت داره؟
میتونید ولی منطقی نیست گیفت کارتا همه مالت ریجن یک هستن اکثرا چندین برابر گرونتر از روشی که با کردیت کارت از ریجن ترکیه میخرن درمیاد

• Like
Reactions: Sam Drake
دوستان یه سوال فنی
الان میتونم با گیفت کارت PS Plus Premium بگیرم یا حتما نیاز به کردیت کارت داره؟

اگه ریجن امریکا هستی که بهترین حالتش همینه که گیفت بگیری

میتونید ولی منطقی نیست گیفت کارتا همه مالت ریجن یک هستن اکثرا چندین برابر گرونتر از روشی که با کردیت کارت از ریجن ترکیه میخرن درمیاد
اکانتی که ریجن ترکیه نباشه که چاره دیگه ایی نداره پلاس و بازی های ترکیه رو که نمیشه روی ریجن های دیگه خرید

• Like
Reactions: Sam Drake
اگه ریجن امریکا هستی که بهترین حالتش همینه که گیفت بگیری

اکانتی که ریجن ترکیه نباشه که چاره دیگه ایی نداره پلاس و بازی های ترکیه رو که نمیشه روی ریجن های دیگه خرید
میشه خیلی راحت با ظرفیت ۲ شیر کرد من خودم اکانتم ریجن امریکاس تمام بازیا و پلاسو ظرفی شیر میکنم روش

دوستان تاپیک فیفا برای PS5 نداریم انگار
اینجا میپرسم
من با دوستم که ترکیه است فقط میتونیم رو در روی هم بازی کنیم
ولی نمیتونیم یار هم باشیم و با پیسی یا آنلاین بازی کنیم

جفتمون هم DNS یکسان هم تست کردیم ولی فایده ای نداشت.
کسی راهی داره براش؟
(دوستم با کسایی که تو ترکیه هستن میتونه بازی کنه )

دوستان cdkeyshare پلاس ظرفیت کامل داره که زیاد تفاوت قیمت نداره با ظرفیت ۲....بنظرتون ظرفیت کامل بهتر نیست؟
نمیدونم اون سایت چند میده ولی کف قیمت فکر کنم مال دوکی دوکی باشه اکسترا ظ۲ ۸۰۰ دیلاکس ۹۰۰ رو خود اکانت هم ۱۳۸۰ که حدودا ۵۰۰ تومن اختلاف قیمتشه و کم هم نیست
مشکل اصلی هم اینه که اکانت اکثر کاربرا ریجنای متفاوته و نمیشه تغییر ریجن داد حتما باید ریجن اکانت ترکیه باشه
اگه اکانت ترکیه دارید میتونید بدید روش فعال کنن یه خوبی که داره اینه که اگه اکانت خودتون فعال بشه میتونید از کلاود استفاده کنید و سیو هاتون رو اپلود کنید
من ظرفیت ۲ ترجیح میدم هم اکانتم امریکاس و شدنی نیست هم ۵۰۰ تومن اختلاف قیمت رو میشه خرج بازی یا چیزای دیگه کرد

• Like
نمیدونم اون سایت چند میده ولی کف قیمت فکر کنم مال دوکی دوکی باشه اکسترا ظ۲ ۸۰۰ دیلاکس ۹۰۰ رو خود اکانت هم ۱۳۸۰ که حدودا ۵۰۰ تومن اختلاف قیمتشه و کم هم نیست
مشکل اصلی هم اینه که اکانت اکثر کاربرا ریجنای متفاوته و نمیشه تغییر ریجن داد حتما باید ریجن اکانت ترکیه باشه
اگه اکانت ترکیه دارید میتونید بدید روش فعال کنن یه خوبی که داره اینه که اگه اکانت خودتون فعال بشه میتونید از کلاود استفاده کنید و سیو هاتون رو اپلود کنید
من ظرفیت ۲ ترجیح میدم هم اکانتم امریکاس و شدنی نیست هم ۵۰۰ تومن اختلاف قیمت رو میشه خرج بازی یا چیزای دیگه کرد
ممنون...میگم الان اکانت من آمریکاست...یه اکانت ترکیه بسازم روش پلاس فعال کنم، روی اکانت آمریکا شیر میشه درسته؟

ممنون...میگم الان اکانت من آمریکاست...یه اکانت ترکیه بسازم روش پلاس فعال کنم، روی اکانت آمریکا شیر میشه درسته؟
بله شیر میشه ولی میشه همون ظرفیت ۲ و بازم نمیتونید از کلاود استفاده کنید رو اکانت خودتون شما اینکارو میخواید کنید ظرفیت ۲ بخرید منطقی تره اون ۵۰۰ تومن اختلاف قیمتشم خرج بازی خریدن یا چیزای دیکه کنید برای من که اختلاف قیمتش دقیقا اندازه خرید گیم پس یکساله بود ترجیح دادم ظرفیت ۲ بگیرم مابقیشم بذارم گیم پس ظرفیت هوم رو ایکس باکس بگیرم

• Like
Screenshot_۲۰۲۳۰۲۰۷-۱۱۱۳۲۱_PS App.jpg سلام دوستان. یک سوال فنی داشتم
من فروردین امسال ps now و ps plus همزمان داشتم که تبدیل به پرمیوم شد. الان برای شارژ مجدد خودکار نوشته next payment 59.99 دلار
به نظرتون باگه یا اسنشیال حساب میشه؟ یا ممکنه با ۶۰ دلار پرمیوم شارژ بشه یک ساله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or