PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.
اولین بارم هست که میخوام از این اکانت های ظرفیتی که فقط پلاس روش فعال هست بگیرم . اگر ظرفیت دو بگیرم و اکتیو از پرایمری رو فعال کنم پلاس روی بقیه اکانتها فعال میشه؟
از داخل اکانت اصلی خودم ( و نه اکانت طرفیتی که خریدم) میتونم بازی اضافه کنم؟

سلام دوستان.
اولین بارم هست که میخوام از این اکانت های ظرفیتی که فقط پلاس روش فعال هست بگیرم . اگر ظرفیت دو بگیرم و اکتیو از پرایمری رو فعال کنم پلاس روی بقیه اکانتها فعال میشه؟
برای اضافه کردن بازیای پلاس باید وارد اکانت خریداری شده بشی

سلام دوستان.
سلام.
اگه اکانت ظرفیت ۲ بگیری اره روی تمامی اکانت هات شیر میشه پلاس.هروقت هم گیم جدید بخوای بزاری دانلود باید بری تو اکانت پلاس میزاری دان میای تو اکانت خودت تمام.

The PlayStation Plus Collection is closing​
From May 9 the PlayStation®Plus Collection will no longer be available as a PlayStation Plus benefit. You can add any of the titles from the PlayStation Plus Collection to your Game Library before May 9 and play at any time in the future with an active PlayStation Plus membership.

PlayStation Plus Game Catalog, Monthly Games and other existing benefits will not be affected by this change.

Thank you for your continued support of PlayStation Plus.​

The PlayStation Plus Collection is closing​
From May 9 the PlayStation®Plus Collection will no longer be available as a PlayStation Plus benefit. You can add any of the titles from the PlayStation Plus Collection to your Game Library before May 9 and play at any time in the future with an active PlayStation Plus membership.

PlayStation Plus Game Catalog, Monthly Games and other existing benefits will not be affected by this change.

Thank you for your continued support of PlayStation Plus.​
دوستان برای شما RE 7 و COD BOIII هنوز تو کاتالوگه؟ من که اکانتم برای آمریکا این بازی ها دیگ نیستن!

دوستان بازیهای خوبی که روی اکسترا هستن مثل سوشیما یا دمون سولز، ممکنه ازش خارج بشن؟یا زمانش مشخصه؟
بازیای انحصاری که ای پی و ناشر مال خود سونی هست فکر نمیکنم خارج بشن چون برای لایسنس مشکل ندارن البته الان قسمت plus collection رو گفتن میخوان خارج کنن اونم احتمالا میخوان خارج کنن بیارن رو خود پلاس اکسترا
اگه الان میخواید بگیرید که گفتن تا قبل حذف plus collection هرکدوم به لایبرری اضافه بشه تا زمرن داشتن پلاس قابل استفادس

• Like
Reactions: milad3d
دوستان این بازی هایی که ماهیانه به پلاس اضافه میشن، اگه ادد کنیم تا همیشه میتونیم داشته باشیم یا فقط همون یک ماهه؟
یک ماه مهلت داری به library اضافه کنی اگه اضاف نکردی دیگه نمیشه.
اینم بگم اگه روی اکانت خودت باشه که تا اخر داری.اگه بصورت ظرفیتی خریدی فقط تو همون اکانت گیمارو داری اگه بلفرض بعدا اکانت ظرفیت جدید بگیری دیگه گیمارو نداری.
پیشنهادم اگه ظرفیتی پلاس گرفتی همون اکانت تمدید کن که گیمای پلاس هم دلشته باشی

• Like
Reactions: milad3d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or