PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این بازی هایی که ماهیانه به پلاس اضافه میشن، اگه ادد کنیم تا همیشه میتونیم داشته باشیم یا فقط همون یک ماهه؟
یک ماه مهلت داری به library اضافه کنی اگه اضاف نکردی دیگه نمیشه.
اینم بگم اگه روی اکانت خودت باشه که تا اخر داری.اگه بصورت ظرفیتی خریدی فقط تو همون اکانت گیمارو داری اگه بلفرض بعدا اکانت ظرفیت جدید بگیری دیگه گیمارو نداری.
پیشنهادم اگه ظرفیتی پلاس گرفتی همون اکانت تمدید کن که گیمای پلاس هم دلشته باشی

• Like
Reactions: milad3d
یک ماه مهلت داری به library اضافه کنی اگه اضاف نکردی دیگه نمیشه.
اینم بگم اگه روی اکانت خودت باشه که تا اخر داری.اگه بصورت ظرفیتی خریدی فقط تو همون اکانت گیمارو داری اگه بلفرض بعدا اکانت ظرفیت جدید بگیری دیگه گیمارو نداری.
پیشنهادم اگه ظرفیتی پلاس گرفتی همون اکانت تمدید کن که گیمای پلاس هم دلشته باشی
این سایتایی که میفروشن تمدید هم میکنن یا اکانت جدید میدن؟

چرا سختش می کنی داداش؟ اکانت رو بساز کشور هم امریکا بزار گیفت کارت بگیر حساب رو شارژ کن و هرچی می خوای بخیر ( خرید پلاس، تمدید و خرید بازی )
ترکیه هم میشه ساخت ولی چون گیفت کارت نداره باید دنبال کسی باشی که بتونه با کردیت کارت ترکیه برات خرید بشه که دردسرهای خودشو داره ولی خوب ارزوتر می افته

• Like
چرا سختش می کنی داداش؟ اکانت رو بساز کشور هم امریکا بزار گیفت کارت بگیر حساب رو شارژ کن و هرچی می خوای بخیر ( خرید پلاس، تمدید و خرید بازی )
ترکیه هم میشه ساخت ولی چون گیفت کارت نداره باید دنبال کسی باشی که بتونه با کردیت کارت ترکیه برات خرید بشه که دردسرهای خودشو داره ولی خوب ارزوتر می افته
اینجوری خیلی گرونتر درمیاد...پلاس پریمیوم سالی ۱۱۹ دلاره...ظرفیتی نزدیک ۱.۲۰۰ در میاد

قبل خرید باهاشون هماهنگ کنید هم سر تمدید هم وارد شدن به اکانت برای اضافه کردن بازیا به لیست دانلود. یه سری سایتا ممکنه اذیت کنن
من از دوکی دوکی ظرفیت ۲ که گرفتم خودم اکانتو ساختم با اطلاعاتی که داد دادم بهش فعال کرد همونم بعد تموم شدنش دوباره روش فعال میکنه برام برای اضافه کردن بازیا هم اخر شب یا اول صبح گفت خودم برم مشکلی نداره یه سری دوستان از بعضی سایتا خریدن میگفتن حتما باید هماهنگ کنن
اکسترا ۸۰۰ میداد deluze ۹۰۰ تومن ظرفیت ۲ برای ps5

• Like
دوستان یه سوال فنی
الان میتونم با گیفت کارت PS Plus Premium بگیرم یا حتما نیاز به کردیت کارت داره؟
میتونید ولی منطقی نیست گیفت کارتا همه مالت ریجن یک هستن اکثرا چندین برابر گرونتر از روشی که با کردیت کارت از ریجن ترکیه میخرن درمیاد

• Like
Reactions: Sam Drake
دوستان یه سوال فنی
الان میتونم با گیفت کارت PS Plus Premium بگیرم یا حتما نیاز به کردیت کارت داره؟

اگه ریجن امریکا هستی که بهترین حالتش همینه که گیفت بگیری

میتونید ولی منطقی نیست گیفت کارتا همه مالت ریجن یک هستن اکثرا چندین برابر گرونتر از روشی که با کردیت کارت از ریجن ترکیه میخرن درمیاد
اکانتی که ریجن ترکیه نباشه که چاره دیگه ایی نداره پلاس و بازی های ترکیه رو که نمیشه روی ریجن های دیگه خرید

• Like
Reactions: Sam Drake
اگه ریجن امریکا هستی که بهترین حالتش همینه که گیفت بگیری

اکانتی که ریجن ترکیه نباشه که چاره دیگه ایی نداره پلاس و بازی های ترکیه رو که نمیشه روی ریجن های دیگه خرید
میشه خیلی راحت با ظرفیت ۲ شیر کرد من خودم اکانتم ریجن امریکاس تمام بازیا و پلاسو ظرفی شیر میکنم روش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or