PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون اصن مهم نیس قبلا تو ps now بود اصن سراغش نرفتم، تو now بازی رو که باز میکردی بغلش تایمر میخورد تو اکسترا رفتم ۶ ۷ تا بازی مدنظرم رو دیدم هیچ کدوم تایمر نداشت دیگه بقیه اش مهم نیس اکثرش رو همون موقعی که now داشتم بازی کردم، الان دوتا بازی که دارک پیکچرز بود برام مهم بود یکم دیسک اش کمیاب عه، کنارش ۴ ۵ تا بازی دیگه به اضافه بازی هایی که تازه اضافه شدن
دیگه تایمر نمیذارن شما باید بری توی قسمت last chance to play بازی هایی که میخوان خارج بشن رو ببینی که البته یک ماه زودتر هم اعلام میشه

هرچند وقت یکبار اینطوری لیست میدن؟ماهیانست؟
اره معمولا تو سایتا گیم میزارن یا تو توییتر.خودم که همیشه همینجا هم میزارم
دوستان من یه پلاس اسنشیال گرفتم ولی بعضی بازی ها مثل bloodborne رو نداره...بخاطر ریجن هستش؟
تو قسمت ps plus collection یا میتونی سرچش کنی

• Like
Reactions: milad3d
کسی هست back4blood بازی کنه ؟ اگه بازی میکنید منو اد کنید
quickplay خیلی راحت بازی پیدا میکنه ولی نمیذاره خودت مرحله رو انتخاب کنی منم نمیخوام بعضی از مراحل رو از دست بدم

دوستان من از cdkeyshare پلاس ظرفیت 2 گرفتم...بعد ساین اوت کردم و بهم گفتن هر دوهفته یکبار میتونم با هماهنگیشون ساین این کنم که بازی اضافه کنم...
ولی از یه سایت معتبر دیگه پرسیدم گفتن لازم نیست ساین اوت کنم ...هر موقع خواستین لاگین کنم و بازی اضافه کنم..
بنظرتون راه دوم مشکلی نداره؟

دوستان من از cdkeyshare پلاس ظرفیت 2 گرفتم...بعد ساین اوت کردم و بهم گفتن هر دوهفته یکبار میتونم با هماهنگیشون ساین این کنم که بازی اضافه کنم...
ولی از یه سایت معتبر دیگه پرسیدم گفتن لازم نیست ساین اوت کنم ...هر موقع خواستین لاگین کنم و بازی اضافه کنم..
مشکلی نداره اونو برای این گفتن که وارد اکانت نشید کسی که ظرفیت ۳ رو داره بیوفته بیرون و برای سایت دردسر بشه وگرنه وارد اکانت نشید تفاوتی نداره شما ساین اوت نکن هروقت خواستی هماهنگ کن وارد پروفایلشو بازیارو بزن دالنود
بعد یادمه سر ps4 از سایت هم میشد بازیارو از سایت زد رو دانلود هرچند من خودم استفاده نکردم ولی رو اکانتا هکی گاهی صاحبش بود انلاین بود بعد اکتیو از سایت میزدن رو کنسول دانلودشه اینو یه چک کن اگه مثل ps4 باشه نیاز نیست هر دو هفته یبار هماهنگ کنی اصلا از سایت لاگین شو لاگین میمونه هروقت خواستی ازونجا میتونی بزنی دانلود

• Like
برای امنیته اینکار ولی از طرفی که بنده کرم دارم :D باید هر چندروز برم یه سری بزنم به لیست گیما دیگ از سی دی کی نخریدم از یجا دیگ گرفتم که وقت خواستم میتوتم وارد اکانت بشم :-"

• Like
برای امنیته اینکار ولی از طرفی که بنده کرم دارم :D باید هر چندروز برم یه سری بزنم به لیست گیما دیگ از سی دی کی نخریدم از یجا دیگ گرفتم که وقت خواستم میتوتم وارد اکانت بشم :-"
از کجا گرفتی شما که این داستانارو نداره؟در به در دنبال خرید پلاسم :Dاین Cd stop playstion اوکیه از این بابت؟یا جای دیگه ای خریدی شما؟
سی دی کی عجیبه که یسری از بازی‌ها رو هم نمیاره!الان مانستر هانترو نیاورده ولی Wild Hearts رو آورده!

از کجا گرفتی شما که این داستانارو نداره؟در به در دنبال خرید پلاسم :Dاین Cd stop playstion اوکیه از این بابت؟یا جای دیگه ای خریدی شما؟
سی دی کی عجیبه که یسری از بازی‌ها رو هم نمیاره!الان مانستر هانترو نیاورده ولی Wild Hearts رو آورده!
دیگ هرکی قانون خودشو داره.
cd stop پلاس نگرفتم ازش گیم گرفتم که معتبره ولی میتونی ازش بپرسی که نیازه ساین اوت بشی یا ن.
DOKI DOKI 🍓
از این هم بپرس ارزونتر میده معتبرم هست فقط پلاس میاره

• Like
Reactions: Deathbringer
من باب این قضیه منم از کسی که پلاس خریده بودم پرسیدم گفت نیازی نیست هماهنگ کنید فقط هی نرید داخل اکانت و سعی کنید تو تایمای خلوت مثلا صبح و ظهر برید که ظرفیت ۳ صداش درنیاد

• Like
پارسه گیم هم خوبه...پشتیبانیش هم خیلی عالیه

• Like
Reactions: Deathbringer
دوستان پلاس پریمیوم(دلوکس) یه گزینه تریال بازیها رو داره....چند ساعت میشه بازی کرد ازشون؟
بستگی به بازی داره. حداکثرش که من دیدم ۵ ساعت بوده ولی حدودی همون ۲ ساعت هست.
از نظر من گزینه خوبی نیست چون هم بازی ها بصورت بروز اضافه نمیشه و هم اینکه باید کل بازی رو یکبار دانلود کنی که اصلا نمیصرفه.
مثلا همین هفته تازه The Last of Us Remake رو اضافه کردن و هنوز چند تا عنوان هست که اضافه نشده مثل God
of War Ragnarok یا Retchet و GT7 که میتونستن حداقل بصورت یک ساعته قرار بدن ولی هیچ خبری ازشون نیست‌.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or