PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عاقا کسی می‌دونه سونی بازی هارو از سرویس حذف می‌کنه یا نه؟ من پارسال ps now یه ساله گرفتم بازی های بزرگ تایمر داشتن، مثلا رد دد۲ یا نییر اتومتا و لست۲ و اینا ۳ماه فقط روی سرویس میموندن و بعدش پاک میشدن، می‌خوام بدونم الان بازی هایی که توی اکسترا هستن هم اینجوری هستن چون چندروز دیگه می‌خوام یه سه ماهه بگیرم گفتم نکنه ۵ ۶ تا بازی که الان هست و می‌خوام مثلا با اضافه شدن بازی های ژانویه اونا یهو پاک بشن ضدحال بخورم

عاقا کسی می‌دونه سونی بازی هارو از سرویس حذف می‌کنه یا نه؟ من پارسال ps now یه ساله گرفتم بازی های بزرگ تایمر داشتن، مثلا رد دد۲ یا نییر اتومتا و لست۲ و اینا ۳ماه فقط روی سرویس میموندن و بعدش پاک میشدن، می‌خوام بدونم الان بازی هایی که توی اکسترا هستن هم اینجوری هستن چون چندروز دیگه می‌خوام یه سه ماهه بگیرم گفتم نکنه ۵ ۶ تا بازی که الان هست و می‌خوام مثلا با اضافه شدن بازی های ژانویه اونا یهو پاک بشن ضدحال بخورم
بازی های اسنشال برای همیشه میمونن ولی بازی های اکسترا حذف میشن فعلا هم gta vice city تا چند هفته ی دیگه حذف میشه

بازی های اسنشال برای همیشه میمونن ولی بازی های اکسترا حذف میشن فعلا هم gta vice city تا چند هفته ی دیگه حذف میشه
اون اصن مهم نیس قبلا تو ps now بود اصن سراغش نرفتم، تو now بازی رو که باز میکردی بغلش تایمر میخورد تو اکسترا رفتم ۶ ۷ تا بازی مدنظرم رو دیدم هیچ کدوم تایمر نداشت دیگه بقیه اش مهم نیس اکثرش رو همون موقعی که now داشتم بازی کردم، الان دوتا بازی که دارک پیکچرز بود برام مهم بود یکم دیسک اش کمیاب عه، کنارش ۴ ۵ تا بازی دیگه به اضافه بازی هایی که تازه اضافه شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or