milad3d
کاربر سایت
بهینه شدست رزولیشن و فریم ریت. قابلیت ریوایند و سیو دستی هم اضافه شده
بازیهای کلاسیک بصورت ابری اجرا میشن یا دانلودی هست؟
ممنون
بهینه شدست رزولیشن و فریم ریت. قابلیت ریوایند و سیو دستی هم اضافه شده
همه بازی ها دانلودی هستن به جز بازی های PS3بازیهای کلاسیک بصورت ابری اجرا میشن یا دانلودی هست؟
ممنون
سه شنبه ساعت 8:30 شبدقیقا چندم میاد رو استور بازیای اکسترا برا دانلود؟
بازی های اسنشال برای همیشه میمونن ولی بازی های اکسترا حذف میشن فعلا هم gta vice city تا چند هفته ی دیگه حذف میشهعاقا کسی میدونه سونی بازی هارو از سرویس حذف میکنه یا نه؟ من پارسال ps now یه ساله گرفتم بازی های بزرگ تایمر داشتن، مثلا رد دد۲ یا نییر اتومتا و لست۲ و اینا ۳ماه فقط روی سرویس میموندن و بعدش پاک میشدن، میخوام بدونم الان بازی هایی که توی اکسترا هستن هم اینجوری هستن چون چندروز دیگه میخوام یه سه ماهه بگیرم گفتم نکنه ۵ ۶ تا بازی که الان هست و میخوام مثلا با اضافه شدن بازی های ژانویه اونا یهو پاک بشن ضدحال بخورم
ظرفیت ۳ فقط داخل اون اکانت میتونین بازی کنین روی اکانت های دیگه پلاس شیر نمیشهدوستان پلاس ظرفیت 3 بگیرم بازی های ظرفیت 2 و 3 دیگه ای که روی کنسول دارم رو هم میتونم آنلاین بزنم؟
من از اینا خرید کردمبچه ها بغیر از این Doki Doki اگر کانال اکانت های طرفیتی سراغ دارید لطفاً برام پیام خصوصی کنید ممنون
اون اصن مهم نیس قبلا تو ps now بود اصن سراغش نرفتم، تو now بازی رو که باز میکردی بغلش تایمر میخورد تو اکسترا رفتم ۶ ۷ تا بازی مدنظرم رو دیدم هیچ کدوم تایمر نداشت دیگه بقیه اش مهم نیس اکثرش رو همون موقعی که now داشتم بازی کردم، الان دوتا بازی که دارک پیکچرز بود برام مهم بود یکم دیسک اش کمیاب عه، کنارش ۴ ۵ تا بازی دیگه به اضافه بازی هایی که تازه اضافه شدنبازی های اسنشال برای همیشه میمونن ولی بازی های اکسترا حذف میشن فعلا هم gta vice city تا چند هفته ی دیگه حذف میشه