SleepyTurtel
کاربر سایت
بچه ها بغیر از این Doki Doki اگر کانال اکانت های طرفیتی سراغ دارید لطفاً برام پیام خصوصی کنید ممنون
من از اینا خرید کردمبچه ها بغیر از این Doki Doki اگر کانال اکانت های طرفیتی سراغ دارید لطفاً برام پیام خصوصی کنید ممنون
اون اصن مهم نیس قبلا تو ps now بود اصن سراغش نرفتم، تو now بازی رو که باز میکردی بغلش تایمر میخورد تو اکسترا رفتم ۶ ۷ تا بازی مدنظرم رو دیدم هیچ کدوم تایمر نداشت دیگه بقیه اش مهم نیس اکثرش رو همون موقعی که now داشتم بازی کردم، الان دوتا بازی که دارک پیکچرز بود برام مهم بود یکم دیسک اش کمیاب عه، کنارش ۴ ۵ تا بازی دیگه به اضافه بازی هایی که تازه اضافه شدنبازی های اسنشال برای همیشه میمونن ولی بازی های اکسترا حذف میشن فعلا هم gta vice city تا چند هفته ی دیگه حذف میشه
دیگه تایمر نمیذارن شما باید بری توی قسمت last chance to play بازی هایی که میخوان خارج بشن رو ببینی که البته یک ماه زودتر هم اعلام میشهاون اصن مهم نیس قبلا تو ps now بود اصن سراغش نرفتم، تو now بازی رو که باز میکردی بغلش تایمر میخورد تو اکسترا رفتم ۶ ۷ تا بازی مدنظرم رو دیدم هیچ کدوم تایمر نداشت دیگه بقیه اش مهم نیس اکثرش رو همون موقعی که now داشتم بازی کردم، الان دوتا بازی که دارک پیکچرز بود برام مهم بود یکم دیسک اش کمیاب عه، کنارش ۴ ۵ تا بازی دیگه به اضافه بازی هایی که تازه اضافه شدن
هرچند وقت یکبار اینطوری لیست میدن؟ماهیانست؟گیمایی که از پلاس خارج میشن.
wwe هم ۲۱ مارس لفت میده البته ورژن ۴ فقط دادن که بدرد عمشون میخوره![]()
اره معمولا تو سایتا گیم میزارن یا تو توییتر.خودم که همیشه همینجا هم میزارمهرچند وقت یکبار اینطوری لیست میدن؟ماهیانست؟
تو قسمت ps plus collection یا میتونی سرچش کنیدوستان من یه پلاس اسنشیال گرفتم ولی بعضی بازی ها مثل bloodborne رو نداره...بخاطر ریجن هستش؟
مشکلی نداره اونو برای این گفتن که وارد اکانت نشید کسی که ظرفیت ۳ رو داره بیوفته بیرون و برای سایت دردسر بشه وگرنه وارد اکانت نشید تفاوتی نداره شما ساین اوت نکن هروقت خواستی هماهنگ کن وارد پروفایلشو بازیارو بزن دالنوددوستان من از cdkeyshare پلاس ظرفیت 2 گرفتم...بعد ساین اوت کردم و بهم گفتن هر دوهفته یکبار میتونم با هماهنگیشون ساین این کنم که بازی اضافه کنم...
ولی از یه سایت معتبر دیگه پرسیدم گفتن لازم نیست ساین اوت کنم ...هر موقع خواستین لاگین کنم و بازی اضافه کنم..
بنظرتون راه دوم مشکلی نداره؟
برای امنیته اینکار ولی از طرفی که بنده کرم دارمدوستان من از cdkeyshare پلاس ظرفیت 2 گرفتم...بعد ساین اوت کردم و بهم گفتن هر دوهفته یکبار میتونم با هماهنگیشون ساین این کنم که بازی اضافه کنم...
ولی از یه سایت معتبر دیگه پرسیدم گفتن لازم نیست ساین اوت کنم ...هر موقع خواستین لاگین کنم و بازی اضافه کنم..
بنظرتون راه دوم مشکلی نداره؟

از کجا گرفتی شما که این داستانارو نداره؟در به در دنبال خرید پلاسمبرای امنیته اینکار ولی از طرفی که بنده کرم دارمباید هر چندروز برم یه سری بزنم به لیست گیما دیگ از سی دی کی نخریدم از یجا دیگ گرفتم که وقت خواستم میتوتم وارد اکانت بشم
![]()
دیگ هرکی قانون خودشو داره.از کجا گرفتی شما که این داستانارو نداره؟در به در دنبال خرید پلاسماین Cd stop playstion اوکیه از این بابت؟یا جای دیگه ای خریدی شما؟
سی دی کی عجیبه که یسری از بازیها رو هم نمیاره!الان مانستر هانترو نیاورده ولی Wild Hearts رو آورده!