آخرین ویرایش:
خطر از بیخ گوشم گذشت نزدیک بود DMC5 رو بخرم
موقع ریلیزش رو اکس باکس بازی کردم مشکلی نداشت راحت کار میکردکسی میدونه سرور های back4blood بدون فیلتر شکن کار میکنن یا نه ؟
devil may cry با 120 فریم چه شود این ماه واقعا عالیه
سروراش اوکی قبلا زدمش البته تمومش نکردم موقع خوبیه تمومش کنیمکسی میدونه سرور های back4blood بدون فیلتر شکن کار میکنن یا نه ؟
devil may cry با 120 فریم چه شود این ماه واقعا عالیه
اقا این گیمای ایندی کسی میشناسه چطورن ؟Back 4 Blood
Dragon Ball FighterZ
DMC5: Special Edition
Life is Strange BtS
Sayonara Wild Hearts
Jett: The Far Shore
Just Cause 4: Reloaded
Omno
Erica
Classics
Syphon Filter 3
Star Wars Demolition
Hot Shots Golf 2
View attachment 281296
Omno رو من قبلاً بازی کردم با اینکه تعریف زیاد میشنیدم ازش ولی خیلی جالب نبودسروراش اوکی قبلا زدمش البته تمومش نکردم موقع خوبیه تمومش کنیم
اقا این گیمای ایندی کسی میشناسه چطورن ؟
از sayonara wild hearts خیلی تعریف میکنن erica هم از این فیلمای تعاملیه و پلاتینوم راحتی هم داره life is strange هم شماره ی اولش واقعا شاهکار بود اگه به بازی های دیالوگ محور علاقه داری امتحانش کن خودم هم حتما بازیش میکنمسروراش اوکی قبلا زدمش البته تمومش نکردم موقع خوبیه تمومش کنیم
اقا این گیمای ایندی کسی میشناسه چطورن ؟
اره یک و دوشو زدم خیلی قشنگناز sayonara wild hearts خیلی تعریف میکنن erica هم از این فیلمای تعاملیه و پلاتینوم راحتی هم داره life is strange هم شماره ی اولش واقعا شاهکار بود اگه به بازی های دیالوگ محور علاقه داری امتحانش کن خودم هم حتما بازیش میکنم
قطعا به خوبی فصل اول نیست ولی برای منی که عاشق این سبکم ارزش بازی دارهاره یک و دوشو زدم خیلی قشنگن
این قبل از طوفان نزدم.خوبه این مطمئنم که به اونا نمیرسه ولی ارزش پلی داره؟
بهترین قسمت LiS برای من همین Before the Stormـهاره یک و دوشو زدم خیلی قشنگن
این قبل از طوفان نزدم.خوبه این مطمئنم که به اونا نمیرسه ولی ارزش پلی داره؟
گیما یوبی کلا برام فاقد اهمیتنقطعا به خوبی فصل اول نیست ولی برای منی که عاشق این سبکم ارزش بازی داره
راستی چرا یوبی سافت این ماه بازی نداده ؟
بهینه شدست رزولیشن و فریم ریت. قابلیت ریوایند و سیو دستی هم اضافه شدهدوستان این بازی های کلاسیکی که داخل پریمیوم هستش، با همون رزولوشن پایین اجرا میشن یا بهینه شدن؟
تروفی هم اضافه شده یا نه،؟بهینه شدست رزولیشن و فریم ریت. قابلیت ریوایند و سیو دستی هم اضافه شده
Syphon Filter 3 که اضافه شد تروفی دارهتروفی هم اضافه شده یا نه،؟
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk