i-safe
کاربر سایت
ترکیه کلا گیفت کارت نداره برای پلی استیشن متاسفانهبرای من روی ایکس باکس از ریجن ارژانتین خرید کرد
الان گیفت کارت بگیرم با وی پی ان ارژانتین میشه همون اکانتو شارژ کرد و خریدش رو انجام داد یعنی؟
ترکیه کلا گیفت کارت نداره برای پلی استیشن متاسفانهبرای من روی ایکس باکس از ریجن ارژانتین خرید کرد
الان گیفت کارت بگیرم با وی پی ان ارژانتین میشه همون اکانتو شارژ کرد و خریدش رو انجام داد یعنی؟
از این جور سایت ها خرید اشتباهه چون خیلی گرون حساب میکننفروشگاه کارت تک | پخش عمده انواع بازی، گیفت کارت، ویندوز و نرمافزار
این سایته گیفت کارت کشورای غیر معمول رو داره
چندبار ازش خرید داشتم، اوکی بوده
500 پزو ارژانتین زده 900 تومن هرچند موجودم نداره ولی 1800 باید پول بدم اینجوری همون 450 بصرفه ترهفروشگاه کارت تک | پخش عمده انواع بازی، گیفت کارت، ویندوز و نرمافزار
این سایته گیفت کارت کشورای غیر معمول رو داره
چندبار ازش خرید داشتم، اوکی بوده
به درد کسی میخوره که واقعا نیاز داره به چنین چیزاییاز این جور سایت ها خرید اشتباهه چون خیلی گرون حساب میکنن
سایت رو چک کردم گیفت ترکیه و ارژانتین موجود برای خرید نداره..
ولی قیمتی که زده
100 لیر ترکیه میشه به پول ما 200 هزار تومن مابقی دیگه شماحساب کنید باچه سودی میفروشه
این سایت زده 700 تومن
بخوای با اینا خرید بزنی از گیفت امریکا هم گرون تموم میشه برای ادم
این دیگه مشکل شخصی شماس ریجن عوض نمیکنیبه درد کسی میخوره که واقعا نیاز داره به چنین چیزایی
مثلا من یوزر اصلی خودم کویته، اگر بخوام تو بازی هایی که خرید درون برنامه ای دارن خرید کنم، مجبورم بیام سراغ چنین جاهایی (و خیر یوزر اصلیم رو عوض نمیکنم و امکانش نیست )
صرفا برای وقتی راه دیکه ای نداریه...
نه برای ارزون تر افتادن
گیم پس چون اولین بود انقد اسمش بزرگ شد،والا سونی هم خوب داره بازی میده
بله به راحتیبعضی از بازی هایی که بغلش فقط مینویسه ps4 رو میشه روی ps5 هم اجرا کرد؟
سلام.سلام، نمی دونستم کجا این سوالو بپرسم اگه اشتباه هست شرمنده
دوستان سایت یا کانال یا هر جای دیگه ای رو سراغ دارید که بازی های قدیمی مثل سری دارک سولز رو به صورت اکانت ظرفیتی بفروشه و معتبر هم باشه؟
معتبر هست از لحاظ اینکه اکانت قفل و اینا نشه؟
معتبره خرید کردم ازش قفل هم بشه میری تو اکانت دوباره اکتیو میکنیمعتبر هست از لحاظ اینکه اکانت قفل و اینا نشه؟