PlayStationStudios
کاربر سایت
با اختلاف فاحش یونیتیدوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
با اختلاف فاحش یونیتیدوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
کل نسخه های بازی یه طرفدوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
اگه طرفدار بلاد و سولز هستید نیوه رو حتما حتما تجربه کنید ارزشش رو داره من از خیلی جهات نیوه رو بیشتر از سری سولز و بلاد دوست داشتم محتوای فوق العاده زیادی هم داره بالای چند صد ساعت هر نسخش محتوا داره فقط به خط داستانیش محدود نمیشه حیفه از دستش بدیدمتاسفانه ps5 ندارم تا دیمون سولز بزنم، بلادبورن رو هم رنده کردم نیوه هم تو کارش نیستم کلا
این کانالو منم دارم ولی تا حالا خرید نکردم ازش قابل اعتماده؟ چون یه سری خرید قیمت بالا میخوام بزنم ازش میخواستم یچیز ارزون بگیرم ببینم قابل اعتماده یا نه
من ازش زیاد خرید دلشتم و تا حالا موردی پیش نیومده.اگه طرفدار بلاد و سولز هستید نیوه رو حتما حتما تجربه کنید ارزشش رو داره من از خیلی جهات نیوه رو بیشتر از سری سولز و بلاد دوست داشتم محتوای فوق العاده زیادی هم داره بالای چند صد ساعت هر نسخش محتوا داره فقط به خط داستانیش محدود نمیشه حیفه از دستش بدید
این کانالو منم دارم ولی تا حالا خرید نکردم ازش قابل اعتماده؟ چون یه سری خرید قیمت بالا میخوام بزنم ازش میخواستم یچیز ارزون بگیرم ببینم قابل اعتماده یا نه
اره معتبره کانالای دیگه ای هم هستن که گرونتر میدناگه طرفدار بلاد و سولز هستید نیوه رو حتما حتما تجربه کنید ارزشش رو داره من از خیلی جهات نیوه رو بیشتر از سری سولز و بلاد دوست داشتم محتوای فوق العاده زیادی هم داره بالای چند صد ساعت هر نسخش محتوا داره فقط به خط داستانیش محدود نمیشه حیفه از دستش بدید
سری assassin's creed chronicles دو بعدی قشنگن.دوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
الان GTA Vice City رو دانلود کنم بعد از این تاریخ هم میشه بازی کرد یا بعد از خارج شدن از لیست پلاس باید بازی رو بخرم تا اجرا بشه؟Leaving by November 15
Shadow Warrior 3 – July 5, 2022 Syberia – July 19, 2022 NBA 2K22 – August 31, 2022 WRC 10 – August 31, 2022 Red Dead Redemption 2 – September 20, 2022 Red Dead Redemption – October 17, 2022 Red Dead Redemption: Undead Nightmare – October 17, 2022 SOMA (PS4) – October 18, 2022
Leaving by February 21st
GreedFall – Standard Edition (Extra/Premium) Mafia – Definitive Edition (Premium) Mafia II – Definitive Edition (Premium) Mafia III – Definitive Edition (Extra/Premium) Ride 4 (Extra/Premium) MXGP 2021 (Extra/Premium)
Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (Extra/Premium)
قفل میشه و باید بخری بازیوالان GTA Vice City رو دانلود کنم بعد از این تاریخ هم میشه بازی کرد یا بعد از خارج شدن از لیست پلاس باید بازی رو بخرم تا اجرا بشه؟
رو اکسترا هستش