PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان..من به تازگی ps5 خریدم..سوالی داشتم..
چرا اشتراک های پلاس ترکیه خیلی ارزون ترن؟بعد اینکه با آی پی ترکیه بایدفعالشون کنم؟همیشه هم باید آی پیم ترکیه باشه؟
کار دیگه ای هم نیازه؟
ممنونم
سلام.
اروزنتره دیگ بخاطر قیمت لیر خودمم ترکیه دارم.

ظرفیتی بگیری نیازی به چیز شکن چیز خاصی نیست مثل همون اکانت معمولی میزنی تمام

• Like
Reactions: milad3d
یعنی رسما این سرویس جدیده مفت نمیرزه مگر اینکه کلا آدم بیکار باشه از صبح تا شب بازی کنه
به هر حال از تابستون توی سرویس بود هر چند بازی انقدر تکراریه که اگه رایگان هم بود نباید سمتش بری

دوستان پلاس قیمت مناسب از کجا بگیرم؟؟
ریجن ترکیه یا هر شکل دیگه ای که مناسبه؟
قبلا پلاس های کوتاه مدت خیلی ارزون بود
ترکیه هم یکساله اسنشیال 240 و اکسترا 400 لیره. ظرفیتیش که باید خیلی ارزون باشه قاعدتا.

دوستان پلاس قیمت مناسب از کجا بگیرم؟؟
ریجن ترکیه یا هر شکل دیگه ای که مناسبه؟
قبلا پلاس های کوتاه مدت خیلی ارزون بود
ترکیه هم یکساله اسنشیال 240 و اکسترا 400 لیره. ظرفیتیش که باید خیلی ارزون باشه قاعدتا.
DOKI DOKI 🍓
بپرس ببین داره ارزونم میده نسبت به چندجا

دوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
خیلی سلیقه ایه این مسئله ولی من پیشنهادم سیندیکیت و اوریجینز هست . (با اینکه شاید خیلی ها یونیتی رو پیشنهاد بدن ولی ضعف داستانیش باعث میشه من خودم پیشنهاد ندم)

• Like
Reactions: db07
دوستان بین اسسین کریدهای داخل پلاس که بعد از بلک فلگ اومدن کدومش ارزش بازی کردن داره به غیر از والهالا؟
کل نسخه های بازی یه طرف
یونیتی هم یه طرف
اگه می خوایی خاطرات خوبت رو با این سری خراب نکنی برو یونیتی رو بازی کن بقیش رو ببوس بذار کنار

متاسفانه ps5 ندارم تا دیمون سولز بزنم، بلادبورن رو هم رنده کردم نیوه هم تو کارش نیستم کلا
اگه طرفدار بلاد و سولز هستید نیوه رو حتما حتما تجربه کنید ارزشش رو داره من از خیلی جهات نیوه رو بیشتر از سری سولز و بلاد دوست داشتم محتوای فوق العاده زیادی هم داره بالای چند صد ساعت هر نسخش محتوا داره فقط به خط داستانیش محدود نمیشه حیفه از دستش بدید
DOKI DOKI 🍓
بپرس ببین داره ارزونم میده نسبت به چندجا
این کانالو منم دارم ولی تا حالا خرید نکردم ازش قابل اعتماده؟ چون یه سری خرید قیمت بالا میخوام بزنم ازش میخواستم یچیز ارزون بگیرم ببینم قابل اعتماده یا نه

• Like
Reactions: jdepp
اگه طرفدار بلاد و سولز هستید نیوه رو حتما حتما تجربه کنید ارزشش رو داره من از خیلی جهات نیوه رو بیشتر از سری سولز و بلاد دوست داشتم محتوای فوق العاده زیادی هم داره بالای چند صد ساعت هر نسخش محتوا داره فقط به خط داستانیش محدود نمیشه حیفه از دستش بدید

این کانالو منم دارم ولی تا حالا خرید نکردم ازش قابل اعتماده؟ چون یه سری خرید قیمت بالا میخوام بزنم ازش میخواستم یچیز ارزون بگیرم ببینم قابل اعتماده یا نه
من ازش زیاد خرید دلشتم و تا حالا موردی پیش نیومده.

اره معتبره کانالای دیگه ای هم هستن که گرونتر میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or