SleepyTurtel
کاربر سایت
پارسه گیم هم خوبه...پشتیبانیش هم خیلی عالیهاز کجا گرفتی شما که این داستانارو نداره؟در به در دنبال خرید پلاسماین Cd stop playstion اوکیه از این بابت؟یا جای دیگه ای خریدی شما؟
سی دی کی عجیبه که یسری از بازیها رو هم نمیاره!الان مانستر هانترو نیاورده ولی Wild Hearts رو آورده!
بستگی به بازی داره. حداکثرش که من دیدم ۵ ساعت بوده ولی حدودی همون ۲ ساعت هست.دوستان پلاس پریمیوم(دلوکس) یه گزینه تریال بازیها رو داره....چند ساعت میشه بازی کرد ازشون؟
لست ریمیک تو سایت نزده که اومده..جالبه...لیست دقیق بازیهاشونو داری؟بستگی به بازی داره. حداکثرش که من دیدم ۵ ساعت بوده ولی حدودی همون ۲ ساعت هست.
از نظر من گزینه خوبی نیست چون هم بازی ها بصورت بروز اضافه نمیشه و هم اینکه باید کل بازی رو یکبار دانلود کنی که اصلا نمیصرفه.
مثلا همین هفته تازه The Last of Us Remake رو اضافه کردن و هنوز چند تا عنوان هست که اضافه نشده مثل God
of War Ragnarok یا Retchet و GT7 که میتونستن حداقل بصورت یک ساعته قرار بدن ولی هیچ خبری ازشون نیست.
PlayStation Plus Essential: Mitgliedschaft für 1 Monatلست ریمیک تو سایت نزده که اومده..جالبه...لیست دقیق بازیهاشونو داری؟
امروز تریال گاتام نایتز هم اضافه شد. تریالها از این نظر خوبن که میتونید بازیایی که دوست دارید رو دانلود کنید و حالا علاوه بر اینکه چند ساعتی تست میکنید دیتاشون رو هم دارید که بعدا تخفیف خوردن یا تو پلاس اومدن ادد کنید و همون موقع برید تو کارشPlayStation Plus Essential: Mitgliedschaft für 1 Monat
اینجا لیست کامل رو میتونی ببینی.
Horizon Forbidden West
Tiny Tina's Wonderlands
Cyberpunk 2077
Olli Olli World
Steelrising
MX vs ATV Legends
Soul Hackers 2
WWE 2K22
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
Hot Wheels Unleashed
The Cruel King and the Great Hero
Spellforce 3 Reforced
Elemental War 2
Ghostwire: Tokyo
NHRA Championship Drag Racing
LEGO® CITY Undercover
Biomutant
Phoenix Point
MLB the Show 22
Little League World Series Baseball 2023
NBA 2K23
AI: THE SOMNIUM FILES NIRVANA INITIATIVE
Hunting Simulator 2
MotoGP™22
ELEX 2
Crusader Kings III
Rollerdrome
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Dying Light 2
Relayer
Rims Racing
Vampire The Masquerade Swansong
The Last of Us Remake

یعنی گزینه ps5 نداره منظورت؟نکنه ظرفیت ps4 گرفتی؟من یه اکانت پرمیموم ترک ظ2 گرفتم بازیهای ps4 رو راحت میتونم ازش دانلود کنم ولی بازیهای ps5 رو نمیشه!کسی میدونه چرا؟
من هرکی هرجا از hollow knight حرف بزنه لایکش میکنم.بچها این لیست گیمای ایندی که خودم خیلی باشون حال کردم و واقعا قشنگن
ghost of tale
hallow knight
dead cell
sprit of north
enter the gungeon
sky children of light
children of morta
momodora
fury unleashed
alienaion
jotun
chorus
sundered
moonlighter
child of light
the surge شبیه سولز لایک
bloodstain ritual of night
اینا کل گیمای خوب ایندی پلاس اکستران![]()
ای بابا، metro کی خارج می شه؟علاوه بر این بازیا metro exodus و قسمت سوم saint row هم خارج میشن
View attachment 282393
گفتن February اواخر احتمالا.ای بابا، metro کی خارج می شه؟