PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PS Plus Extra and Premium February 2023 games​

• Horizon Forbidden West (PS5, PS4)
  • The Quarry (PS5, PS4)
  • Scarlet Nexus (PS5, PS4)
  • Outriders (PS5, PS4)
  • Resident Evil VII Biohazard (PS5, PS4)
  • Borderlands 3 (PS5, PS4)
  • The Forgotten City (PS5, PS4)
  • Tekken 7 (PS4)
  • Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4)
  • Earth Defense Force 5 (PS4)
  • Oninaki (PS4)
  • Lost Sphear (PS4)
  • I Am Setsuna (PS4)
  • Destroy All Humans (PS4) – Premium only
  • The Legend of Dragoon (PS1) – Premium only
  • Wild Arms 2 (PS1) – Premium only
  • Harvest Moon: Back To Nature (PS1) – Premium only

Attachments

• photo_2023-02-15_20-08-33.jpg
    photo_2023-02-15_20-08-33.jpg
    142.1 KB · مشاهده: 5
آخرین ویرایش:
سلام، من اکانت خودم روش پلاس پریمیوم داره که ریجنش هم امریکاس، چن وقت دیگه تموم میشه، اگه بخام تمدیدش کنم فک کنم حدودا باید ۵۵۰۰ بدم، شنیدم که پلاس ترکیه رو میشه با زیر ۲ تومن گرفت، الان سوال من اینه که خب فرقی واقعا ندارن این دوتا با هم؟ چون اگه اینجوری باشه خب چه کاریه که امریکا رو بگیرم، همون ترکیه که به صرفه تره.

سلام، من اکانت خودم روش پلاس پریمیوم داره که ریجنش هم امریکاس، چن وقت دیگه تموم میشه، اگه بخام تمدیدش کنم فک کنم حدودا باید ۵۵۰۰ بدم، شنیدم که پلاس ترکیه رو میشه با زیر ۲ تومن گرفت، الان سوال من اینه که خب فرقی واقعا ندارن این دوتا با هم؟ چون اگه اینجوری باشه خب چه کاریه که امریکا رو بگیرم، همون ترکیه که به صرفه تره.
فرق خاصی ندارن یه بازی تو بازیای ماهانه خود پلاس اسنشیال ممکنه فرق کنه مثلا الان دی ال سی destiny 2 رایگان شده تو ریجن امریکا (شایدم یه ریجن دیگه بود نمیدونم) بجاش یچیز دیگه رایگان شده ولی درکل همونه تفاوتی ندارن
تنها فرقش اینه پلاس رو اکانت خودتون فعال نباشه نمیتونید از اپلود کردن سیو تو کلاود استفاده کنید که اونم واسه اکثریت چیز مهمی نیست قیمتشم اگه ظرفیت ۲ بخرید ۸۰۰-۹۰۰ تومنه یکسالش

دوستان اگه بازی خاصی میخواین که بیاد رو پلاس بگید من بخرمش ماه دیگه میاد رو پلاس
هورایزن-فالن اردر جدای-دویل می کرای رو خریدم اومدن رو پلاس:|:D
قربون دستت یه بتلفیلد ۲۰۴۲ و یه رگناروک و یه یاکوزا ایشین ( هنوز نیمده ولی میتونی پیش خرید کنی) بخری بیاد رو پلاس حله :D :D :D

قربون دستت یه بتلفیلد ۲۰۴۲ و یه رگناروک و یه یاکوزا ایشین ( هنوز نیمده ولی میتونی پیش خرید کنی) بخری بیاد رو پلاس حله :D :D :D
بتل که فکر کنم فقط رو نت شاتل بشه پلی داد زیاد بهش دل خوش نکن :D Ragnarok هم احتمال ریاد مثل هورایزن حدود یک سال بعد عرضه بیاد رو پلاس تقریبا ۸-۹ ماه دیگه

• Like
Reactions: Arash-S212 and db07
بتل که فکر کنم فقط رو نت شاتل بشه پلی داد زیاد بهش دل خوش نکن :D Ragnarok هم احتمال ریاد مثل هورایزن حدود یک سال بعد عرضه بیاد رو پلاس تقریبا ۸-۹ ماه دیگه
من با td lteایرانسل هم تونستم پلی بدم توی اون چند روز مجانی شدنش ولی خوب می‌انداخت خاور میانه البته اذیت هم کرد که به زور dns و ۵۰ بار retry کردن شد

دوستان فرق اکسترا و پرمیم چی هستش ؟
کسی پایه هست با هم پلاس بخریم
این پیج ها که میفروشن میترسم رمز رو عوض کنن داستان شه
کسی پایه خرید اکانت ea هم بود بگه

دوستان فرق اکسترا و پرمیم چی هستش ؟
کسی پایه هست با هم پلاس بخریم
این پیج ها که میفروشن میترسم رمز رو عوض کنن داستان شه
کسی پایه خرید اکانت ea هم بود بگه
سه نوع پلاس داریم

اسنشال:هرماه دو الی سه تا گیم میده که تا وقتی پلاس داشته باشی گیم ها رو داری.اوایل هر ماه گیم های اسنشال قابل دانلودن

اکسترا:علاوه بر قابلیت های اسنشال که داری گیم های دیگ هم هست ولی مدت محدودی در اختیارتن تقریبا بین ۶ ماه تا یسال.بستگی به قرارداد شرکتا داره.بعد اینکه از پلاس خارج شدن گیم باید خریداری کنین.گیم ها هم اواسط ماه قابل دانلوده

پرمیموم:علاوه بر قابلیتای پلاس اکسترا و اسنشال گیم های قدیمی شامل ps1 ps2 ps3 psp هم میتونی بازی کنی البته کاتالوگش کامل نیست ولی بمرور کامل میشه.گیم های ps3 هم نمیشه بازی کرد چون نت قوی میخواد. اینم با گیمای اکسترا هم زمان میان.

امروز دموی outriders رو برای تست سرور هاش گرفتم و درکمال تعجب از بازی خیلی خوشم اومد یه بازی لوت محور که خیلی شبیه به gears of war هست
فقط حواستون باشه که بازی فیلتر شکن میخواد

• Like
Reactions: ps34
دوستان من این بازی رو تو اف میخوام خریداری کنم
فقط تایمی که تا اتمام تخفیف مونده من حساب میکنم تموم شده میترسم گیفت کارت بگیرم بمونه رو دستم کسی میتونه راهنمایی کنه

Attachments

• B87F61A6-1537-43B9-AADD-FABE6CA56831.png
    B87F61A6-1537-43B9-AADD-FABE6CA56831.png
    849.4 KB · مشاهده: 19

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or