گیمش فک کنم فوت شده پلیر ندارهبچه ها کسی بازیه destruction all stars روی اکسترا بازی کرده؟
من اصلا نمیتونم کانکت شم با dns هم حتی
فرق خاصی ندارن یه بازی تو بازیای ماهانه خود پلاس اسنشیال ممکنه فرق کنه مثلا الان دی ال سی destiny 2 رایگان شده تو ریجن امریکا (شایدم یه ریجن دیگه بود نمیدونم) بجاش یچیز دیگه رایگان شده ولی درکل همونه تفاوتی ندارنسلام، من اکانت خودم روش پلاس پریمیوم داره که ریجنش هم امریکاس، چن وقت دیگه تموم میشه، اگه بخام تمدیدش کنم فک کنم حدودا باید ۵۵۰۰ بدم، شنیدم که پلاس ترکیه رو میشه با زیر ۲ تومن گرفت، الان سوال من اینه که خب فرقی واقعا ندارن این دوتا با هم؟ چون اگه اینجوری باشه خب چه کاریه که امریکا رو بگیرم، همون ترکیه که به صرفه تره.
نه اصلا وارد صفحه اصلی نمیشهگیمش فک کنم فوت شده پلیر نداره
قربون دستت یه بتلفیلد ۲۰۴۲ و یه رگناروک و یه یاکوزا ایشین ( هنوز نیمده ولی میتونی پیش خرید کنی) بخری بیاد رو پلاس حلهدوستان اگه بازی خاصی میخواین که بیاد رو پلاس بگید من بخرمش ماه دیگه میاد رو پلاس
هورایزن-فالن اردر جدای-دویل می کرای رو خریدم اومدن رو پلاس
بتل که فکر کنم فقط رو نت شاتل بشه پلی داد زیاد بهش دل خوش نکن Ragnarok هم احتمال ریاد مثل هورایزن حدود یک سال بعد عرضه بیاد رو پلاس تقریبا ۸-۹ ماه دیگهقربون دستت یه بتلفیلد ۲۰۴۲ و یه رگناروک و یه یاکوزا ایشین ( هنوز نیمده ولی میتونی پیش خرید کنی) بخری بیاد رو پلاس حله
من با td lteایرانسل هم تونستم پلی بدم توی اون چند روز مجانی شدنش ولی خوب میانداخت خاور میانه البته اذیت هم کرد که به زور dns و ۵۰ بار retry کردن شدبتل که فکر کنم فقط رو نت شاتل بشه پلی داد زیاد بهش دل خوش نکن Ragnarok هم احتمال ریاد مثل هورایزن حدود یک سال بعد عرضه بیاد رو پلاس تقریبا ۸-۹ ماه دیگه
سه نوع پلاس داریمدوستان فرق اکسترا و پرمیم چی هستش ؟
کسی پایه هست با هم پلاس بخریم
این پیج ها که میفروشن میترسم رمز رو عوض کنن داستان شه
کسی پایه خرید اکانت ea هم بود بگه