آخرین ویرایش:
خدا ازشون نگذره که با 4تا آرت و دو خط توضیحات ما دو تو کف گزاشتن! و معلوم نیست چندسال دیگه برلی معرفی کامل و عرضه باید صبر کنیم!Description for the Project Re Fantasy "Concept Character." It's included as one of the 139 digital prizes that can be earned in the 1-week limited time "Earth UFO Catcher" smartphone app celebrating Sega's 60th anniversary
View attachment 144709
من از اتلوس همین ستینگهای عادی رو میخوامDescription for the Project Re Fantasy "Concept Character." It's included as one of the 139 digital prizes that can be earned in the 1-week limited time "Earth UFO Catcher" smartphone app celebrating Sega's 60th anniversary
View attachment 144709
البته این بازی Studio Zero اهه که کارگردان Persona 5 اصلی روش کار میکنه.من از اتلوس همین ستینگهای عادی رو میخوام
امیدوارم واقعا P6ایی در نسل بعد باشه نره برای PS6البته این بازی Studio Zero اهه که کارگردان Persona 5 اصلی روش کار میکنه.
ربطی به P-Studio و کار بعدی اونا نداره.
با اینکه خود هاشینو در رویال نقشی نداشت، بنظرم بروبچ اون تیم با رویال خودشون رو ثابت کردن.
احتمالا کار بعدی اونا P6 باشه.
امیدوارم واقعا P6ایی در نسل بعد باشه نره برای PS6
کاشکی یه تاپیک یا نظرسنجی بود، ملت از انتظاراتشون، چه کلا گیم پلی و چه داستان و ستینگ برای P6 میگفتن تاپیک و موضوع باحالی میشد و بحثهای جالبی شکل میگرفت
99 درصد خواستار گی رومنس بودنیکی از اینا دقیقا تو ریست ارا بود... منتها تا مدت ها، پست های شاهکارش بین ملت به عنوان جوک های Cringy رد و بدل می شد... (پیشنهادات فاجعه وار در حد ****)
البته این جا اگه بزنیم با این که کمتریم مطمئنم به نتایج بهتری میرسیم
ریست اراست دیگر...یک تخته اشون کمه99 درصد خواستار گی رومنس بودن
بنظر من احتمال اینکه خارج ژاپن برن خیلی کمه، ولی قسمت کالج موافقم جالب میشه و اینکه ادامه رویال اسپین اف میاد یا نه؟من چیزایی که میخوام اینکه: لوکیشن هیچکدوم از قبلیا نباشه، دیگه توکیو هم رفتن... مثلا رفتن کره جنوبی.... امریکا موافق نیستم چون به DNA سری نمیخوره
میدونم سری مثل اکثر کار های ژاپنی با مدرسه گره خورده، ولی جالب میشه اگه واسه بعدی برای اولین بار برن دانشگاه و از دید دانشجوی داستان رو ببینیم.
اگه بازم ژاپن بود برن کاموروچو تا پیش کیریو و رفقا باشنبنظر من احتمال اینکه خارج ژاپن برن خیلی کمه، ولی قسمت کالج موافقم جالب میشه و اینکه ادامه رویال اسپین اف میاد یا نه؟
آپشن بدی که نیست کلا دست پلیر بازتر باشه تو مکانیکهای بازی و تنوع خوبی هست و یه قشر خاص رو هم راضی میکنه ولی پرسونا بیشتر این حرفا هست و خیلی چیزای جالبی میتونه تو بازی اضافه بشه یا پیشرفت کنه.ریست اراست دیگر...یک تخته اشون کمه