آخرین ویرایش:
مگه بازی **** که توی مکانیک ها میخواد تاثیر بزارهآپشن بدی که نیست کلا دست پلیر بازتر باشه تو مکانیکهای بازی و تنوع خوبی هست و یه قشر خاص رو هم راضی میکنه
نهالان تو باس فایت مادرامه گیم اور شدم! البته فقط جوکر مرد اونم سر اینکه کپیهای مادرامه رو اومدم دسته جمعی بزنم و دوتاشون همون المنت جادو رو داشتن و رفلکت زدن مردم. بعدش از چک پوینت خود باس فایت ری استارت کردم باس رو زدم. الان آیتمی چیزی تو گیم اور از دست ندادم؟ یا تروفی خاصی رو؟
بعد انگار این آیتمهایی که ایرسافت میفروشه مال نیست! چون لباسهای کثیفی که از متاورس پیدا کرده بودم بردم شستم دیدم خیلی بهتر از اونان! لباسها رو تازگی هم خریده بودمشون.
خبرش چرت بود.تو خبرها خوندم ممکنه مایکروسافت Sega رو بخره! در این صورت Atlus هم میفته دست مایکروسافت؟ امیدوارم اینطور نشه چون یهو یا میزنه کلا استدیو و بازیهاشو تغییر میده یا انحصاری کنسول خودش میکنه و اونم باز مشکل به وجود میاره تو فروششون
اره واقعا من خیلی خورد تو ذوقم سر اندینگ. به هر حال این گروه با هم زندگی کردن. حتی خداحافظی با دوست دخترت هم چندان دلچسب نبود. من یه حس سردی بهم دست داد. اما واقعا پالاس اخری بی نظیر بود...اندینگ جدید چقدر نسبت به اندینگ P5 بد بود خدایی.
نه تنها MC تنها با مترو میره خونه، خداحافظی هم Sumi فوق العاده بد بود. فقط یه "Take care." بعد اتفاقات کل بازی؟
کل تغییرات و اضافات بازی خوب بودن ولی اندینگ واقعا مثل یه لگد تو یه جای ادم بود.
اضافاتم گیم پلیم با اینکه خوب بودن، بازیو وحشتناک اسون کرده بودن.
اتفاقا به نظرم بهتر بوداندینگ جدید چقدر نسبت به اندینگ P5 بد بود خدایی.
نه تنها MC تنها با مترو میره خونه، خداحافظی هم Sumi فوق العاده بد بود. فقط یه "Take care." بعد اتفاقات کل بازی؟
کل تغییرات و اضافات بازی خوب بودن ولی اندینگ واقعا مثل یه لگد تو یه جای ادم بود.
منم موافقم، رویال همه جور بی نظیر بود اما پایانبندی نسخه اصلی از نظر ارتباط با داستان و پرداخت به شخصیتها چند لول و درجه بهتر از رویال بود.اندینگ جدید چقدر نسبت به اندینگ P5 بد بود خدایی.
بستگی داره که چقد بازیو دوست داری. بنظرم ۵-۱۰ ساعت اول نسخه عادیشو بازی کن اگه دوست داشتی بعد فکر خرید Royal رو بکن.سلام دوستان
من به بازی های RPG شرقی خیلی علاقه دارم ولی تا به امروز فرصت بازی کردن Persona 5 رو نداشتم! Persona 5 اصلی رو از قبل خریدم و الان دارمش
حالا به نظرتون دوباره هزینه کنم و Persona 5 The Royal رو بخرم و شروع کنم یا دیگه اونقدرام ارزششو نداره و با همین نسخه اصلی بازی رو شروع کنم؟
آخه مثلا سایتی مثل گیم اسپات به نسخه اصلی 9 داده و به نسخه رویال نمره کامل 10 رو داده! تفاوتش یعنی خیلی زیاده؟؟
یه مطلب دیگه اینکه به شدت منتظر Last of Us Part 2 هستم، حالا به نظرتون Last رو بگیرم و نسخه اصلی Persona 5 رو بازی کنم یا فعلا بیخیال Last بشم و همون Persona 5 The Royal رو بگیرم و شروع کنمش؟ در هر صورت Persona رو میخوام الان بازی کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
باید confidant یوسکه رو ببری بالا. تازه کارتارو فقط کپی میکنه یعنی اسکیل خاصی خواستی باید یه کارت ازش داشته باشی. (که معمولا از itemize کردن پرسونا ها میگیری)چطور میتونم به blank card ها یه جادوی خاص اضافه کنم؟ سرچ کردم دیدم گفتن باید با یوسوکه تو مترو حرف زد ولی رفتم باهاش حرف زدم کاری نکرد
برای این پرسوناها که دوقلوها میخوان بکار میاد... چون میگن فلان پرسونا با فلان جادو
بعد این گردوندن دوقلوها تو شهر رو انجام بدم بدرد میخوره؟؟؟
کتابخونه مدرسه هم چند هفته بود هیچ کتابی نداشت
تا فهمیدم باید برم کتاب فروشی شیبویا کتاب بخرم... چند هفته بدون کتاب خوندن صبحها تو مترو از دستم پرید
ممنتوها هم الان تو ژوئن هستم همه ش استوری میاد و شب میشه نمیشه رفت
و آیا میشه سوزن برای شکستن قفل رو بخرم و نسازم؟؟ انقدر کار تو بازی هست که ساختنش اصلا نمیصرفه
بعد شما لباسهایی که تو متاورس پیدا میکردید رو میشستید یا میفروختید اون مغازه که لباس دست دوم میخرید؟ کدوم بهتره؟؟؟
P5S برا غربیا؟