آخرین ویرایش:
آقا درمورد ost های بازی یه قطعه محشری بود اینجا تو کشتی دو تا پیانیست میزدن
کسی میدونه اسم قطعه ش چیه؟
View attachment 188242
نشستم تاپیکو دارم از اول میخونم... میخوام اطلاعات کل پرسوناها هم بخونم تو بیکاری. اکثرشونو نمیشناختم، چه وقتی گذاشتن اینا رو از mythology جوامع مختلف دراوردن دمشون گرم.
کلا رو موارد داستانی و موزیک این بازی باید بعد تموم کردن تا مدتها نشست فکر کرد...
من اولین entry ام به این فرنچایز بود، تا به خودم اومدم دیدم ۶۰ ساعت جلو رفتم و اجازه حس میکنم هنوز مقدمه است همه چی.
کاملا هم بدون آگاهی قبلی رفتم تو بازی و هیچ گایدی ندیدم و ... و حس میکنم یه چیزایی رو دارم از دست میدم...
لعنتی تو زندگی واقعی اینقدر مدیریت زمان برا ادم مهم نیست که اینجا مهمه!
یه سری کارا مثل شغل نیمه وقت تو اون مغازه و اون دختر فالگیر و ... رو هنوز نرفتم سمتشون، ارزش داره برم الان یا وقتش گذشته دیگه به درد نمیخوره؟
انگار کانفیدنت مشاور رو باید به لول ۹ برسونم برا باز شدن یه بخش جدید رویال. من نمیدونستم و الان در آغاز تعطیلات تابستون رو ۳ مونده. وقت هست برسونمش؟کار پاره وقت نه خیلی
ولی اون دختر فالگیره واقعا به درد میخوره تو late game
چرا انتخاب دیالوگ تو سرعت افزایش bond با کانفیدنت هات تاثیر داره.منم وقتی اومد رو گیم پس گرفتم قبلا اسم سری رو هم نشنیده بودم، ولی واقعا گیم جالبی هست خیلی خلاقانه هست موضوعش ندیدم جایی.
همه چیش عالیه فقط یه بحثی هست یکم UIش مشکل داره به نظرم، مثلا ابیلیتی هایی که ضد انمی هست جلوشون مینیویسه Weak من فکر میکردم اینا ضعیفه نمیزدم تا اینکه کویین اومدچند بار گفت انمی نسبت به این ضعیفه من دیدم جلوش نوشته weak امتحان کردم دیدم بله نصف گیم من دنبال نخود سیاه بودم.
به نظرم اشتباه ترجمه شده اخه Weak بنویسن یعنی اینو نزن این فایده نداره. مورد دیگه هم اینکه دیالوگ انتخاب کردن ها به نظرم هیچ تاثیری نداره، باید حداقل میزاشتن طبق نحوه صحبتت استت بگیری. مشکل دیگه ای ندیدم ولی در کل خیلی گیم عالی هست.
انگار کانفیدنت مشاور رو باید به لول ۹ برسونم برا باز شدن یه بخش جدید رویال. من نمیدونستم و الان در آغاز تعطیلات تابستون رو ۳ مونده. وقت هست برسونمش؟
الان دقیقا تو Palace مربوط به Futaba هستم.
کلا missable content زیاد داره؟ من گاید اینا نمیبینم هیچی میترسم از دست بدم.
اره ولی حتی اونم فقط کمتر و بیشتر میشه،یعنی انگار هر چی بگی طرف قبول میکنه.در کل از سیستم دیالوگش خوب استفاده نشده.چرا انتخاب دیالوگ تو سرعت افزایش bond با کانفیدنت هات تاثیر داره.
چندتا شخصیت جدید وارد داستان میکنه و این شخصیتا از همون اول تغییرات ریز روی داستان اعمال میکنن. برای همینه که باید از اول بازی رو برید. از نظر گیمپلی هم یه سری تغییرات ریز داره که بازی رو بهتر کردن.دوستان یک سوال من persona 5 رو تموم کردم اینطور که من متوجه شدم رویال فقط یک مقدار داستان به بازی اضافه می کنه اون هم نه مثل اکثر dlc ها بلکه به نظر باید بازی رو از اول انجام داد چون اون داستان ها مربوط به درون همون persona 5 هست و چیزی به آخر بازی در قالب مرحله اضافه نمی کنه درسته ؟؟؟؟ اگر اینطور باشه که حوصله داره بازی رو از اول بازی کنه !!!
چندتا شخصیت جدید وارد داستان میکنه و این شخصیتا از همون اول تغییرات ریز روی داستان اعمال میکنن. برای همینه که باید از اول بازی رو برید. از نظر گیمپلی هم یه سری تغییرات ریز داره که بازی رو بهتر کردن.
و اینکه حدود 30 ساعت محتوای جدید به بازی اضافه میکنه. از جمله یه آرک داستانی کاملا جدید.
در کل به خاطر طولانی بودنش اگه پرسونا 5 رو اونقدر دوست نداشتید ارزش نداره سراغش برید
ولی اگه پرسونا 5 رو قبلا تموم کردید و دوستش داشتید مطمئن باشید از تجربه اینم پشیمون نمیشید
رویال جدا از تغییرات جزئی تو گیمپلی، ۲ تا شخصیت/کانفیدنت جدید اضافه کرده کع در طی بازی اصلی بهشون دسترسی داری و اگه تا تاریخ معین این ۲ تا max کرده باشی، یه آرک جدید آخر بازی اضافه میشه برات.دوستان یک سوال من persona 5 رو تموم کردم اینطور که من متوجه شدم رویال فقط یک مقدار داستان به بازی اضافه می کنه اون هم نه مثل اکثر dlc ها بلکه به نظر باید بازی رو از اول انجام داد چون اون داستان ها مربوط به درون همون persona 5 هست و چیزی به آخر بازی در قالب مرحله اضافه نمی کنه درسته ؟؟؟؟ اگر اینطور باشه که حوصله داره بازی رو از اول بازی کنه !!!