آخرین ویرایش:
اینطوری هم که بوش میاد ظاهرا دیگه خودشون هم دنباله ساخته persona دیگه نیستن - استرسه ساخت بازی بالاست لول آنقدر perfect هست همه چیش که انتظارات به شدت بالاست - به نظرم این دفعه کاره خوبی کردن که در مورده culture مربوط به abuse صحبت کردن که کم و بیش مسعله بسیار جدی تو اجتماع خودشون و دیگر اجتماع ها هست ( لول ) به نظرم نهایت و اوجه کارشون واقعا همین بازی بود که خلاصه وارد مساعل این چنینی هم بشنخب پرسوناهای dlc رو ریجستر کردم
قویترینشون Raoul ه لول 70 اینطورا
اسلیپش هم خیلی به کار میاد
شش تا ظرفیت پرسوناهام پر شد.
کلا پرسونا نمیخوام دیگه
انصافا عجب بازی محشریه. SE هم اگه به گیم پلی فاینال فانتزی دست نمیزد کیفیتش بالا میموند. حتی گرافیک هم درمورد این بازیا زیاد مهم نیست اینو قشنگ پرسونا داره ثابت میکنه.
انگار لباس پرسوناهای قبلیم میشه گرفت. من اون یونیفورم سفید پرسونا1 رو خیلی دوست دارم.
بالا بردن سطح کانفیدنت ها نیاز به زمان داره، شما باید ابتدا مهارت های خودتو در زمینه های مختلف ارتقا بدی چون تا یه جایی می تونی پیش بری و بعد از اون برای کارکتر پیغام سطح مهارت میاد و مثلا برای این کانفیدنت باید به این سطح Guts برسی، از زمانی که در اختیارته مثل زندگی واقعی باید به درستی استفاده کنی، کار کردن، سونا رفتن، کتاب خریدن و کتاب از کتابخونه قرض گرفتن، خریدن dvd و فیلم تماشا کردن، هر یکشنبه رفتن به مترو و انرژی زا خریدن، جدول روی میز کافه لبلانک رو حل کردن، قهوه درست کردن، گلدون اتاقتو هر هفته ریکاوری کردن، بالا بردن سطح تعامل برخی کارکترها برای ساده کردن برخی کارهای روزمرت بدون دخالت خودت و... شما اگر پرسونای مربوط به کارکتر هم در اختیار نداشته باشی مشکلی نداره، در ابتدا دعوتش می کنی، روز آینده که دوباره پیشش بری و به سوالات درست پاسخ بدی رنکش بالا میره، البته ممکنه بعد از دوبار دعوت هم وارد بخش رنک نشی، اگه خوب سیستم بازی رو یاد بگیری خیلی کارها می تونی بکنی تا بدون پرسونای مربوطه در مراحل بالاتر سریعتر کانفیدنت ها رو ارتقا بدی، کارکتر Chihaya در صورت بالا بردن کانفیدنت خیلی می تونه کمک کنه.من الان با یکی از کانفیدنتها (تاکمی) وقت گذروندم، ولی اونطور که تو گاید نوشته بود دیالوگی نگفت که بخوام انتخاب کنم. البته اولش زد که هنوز رابطه ت باهاش عمیق نشده. دلیل این موردا چیه؟ قبلا هم باهاش وقت گذرونده بودم و انتخابای درست زده بودم پرسونایی هم که برای آرکانای اون باشه ندارم یعنی از اول نداشتم تمام پرسوناهای dlc که دارم آرکانای فول ان. فکر نکنم این ربط داشته باشه البته چون بارای قبل دیالوگ انتخابی میومد.
بعد این ماموریتهای مومنتو رو بذارم زیاد شن بعد برم؟
تمام این کارها رو انجام میدم و مهارتمهامم هر روز ارتقا میدم. قبل ملاقات هم نزد Guts یا چیز دیگه م کمه، فقط نوشت هنوز bound مون عمیق نشده. اما رفتم مغازه اون اسلحه فروشه اومدم ازش بپرسم اون بسته جریانش چی بود که جلوی کاراگاه ها داد من ببرم زد Guts ت کمه. یا تو کلاس معلم دوبار گچ پرت کرد سر proficiency نتونستم جاخالی بدم.بالا بردن سطح کانفیدنت ها نیاز به زمان داره، شما باید ابتدا مهارت های خودتو در زمینه های مختلف ارتقا بدی چون تا یه جایی می تونی پیش بری و بعد از اون برای کارکتر پیغام سطح مهارت میاد و مثلا برای این کانفیدنت باید به این سطح Guts برسی، از زمانی که در اختیارته مثل زندگی واقعی باید به درستی استفاده کنی، کار کردن، سونا رفتن، کتاب خریدن و کتاب از کتابخونه قرض گرفتن، خریدن dvd و فیلم تماشا کردن، هر یکشنبه رفتن به مترو و انرژی زا خریدن، جدول روی میز کافه لبلانک رو حل کردن، قهوه درست کردن، گلدون اتاقتو هر هفته ریکاوری کردن، بالا بردن سطح تعامل برخی کارکترها برای ساده کردن برخی کارهای روزمرت بدون دخالت خودت و... شما اگر پرسونای مربوط به کارکتر هم در اختیار نداشته باشی مشکلی نداره، در ابتدا دعوتش می کنی، روز آینده که دوباره پیشش بری و به سوالات درست پاسخ بدی رنکش بالا میره، البته ممکنه بعد از دوبار دعوت هم وارد بخش رنک نشی، اگه خوب سیستم بازی رو یاد بگیری خیلی کارها می تونی بکنی تا بدون پرسونای مربوطه در مراحل بالاتر سریعتر کانفیدنت ها رو ارتقا بدی، کارکتر Chihaya در صورت بالا بردن کانفیدنت خیلی می تونه کمک کنه.
پ ن: با پرسوناهای DLC پیش نرید چون گند می زنه به تجربه بازی، لذت بازی به همین ترتیب پرسوناهائو فیوز کردنشونو ترکیب آیتم هاست.
نگاه کن بعضی موقع ها مجبوری یک بار دیگه هم بری تا رابطه عمیق تر بشه حالا میخوای کادو هم بخر که بهشون داده باشی(بستگی به کرکتر داره چی باشه ) بیشتر هم شه...من الان با یکی از کانفیدنتها (تاکمی) وقت گذروندم، ولی اونطور که تو گاید نوشته بود دیالوگی نگفت که بخوام انتخاب کنم. البته اولش زد که هنوز رابطه ت باهاش عمیق نشده. دلیل این موردا چیه؟ قبلا هم باهاش وقت گذرونده بودم و انتخابای درست زده بودم پرسونایی هم که برای آرکانای اون باشه ندارم یعنی از اول نداشتم تمام پرسوناهای dlc که دارم آرکانای فول ان. فکر نکنم این ربط داشته باشه البته چون بارای قبل دیالوگ انتخابی میومد.
بعد این ماموریتهای مومنتو رو بذارم زیاد شن بعد برم؟
رندوم میاد باید از طبقات بالا و پایین بری.این خوزه کجاست؟؟؟ تو ممنتوز اومد شاپش رو معرفی کرد منم رفتم دنبال یه تارگت و زدمش
دیگه هر چقدر گشتم پیدا نشد که نشد!
دم در ممنتوز یه پورتال به ولوت روم هست ولی این خوزه نه! یعنی 150 تا گل و اون دکمه ها که زدم رو بیخیال شم برم بیرون؟ طبقات مختلفو گشتم نیست که نیست!
آخه بیشتر اسپانیاییها این اسمو میذارنرندوم میاد باید از طبقات بالا و پایین بری.
و البته جوز تلفظ درستشه
تو که نمیخواد اونجا منتظر بمونی هی اسانسور پایین بالا برو میاد بعد دو سه بار...آخه بیشتر اسپانیاییها این اسمو میذارن
طبقاتو میشه پایین رفت ولی بدبختی اینجاست باید توشون بگردی ببینی این کجاست (که هیچ جا هم نیست) و اون وسط ریپر یهو ظاهر میشه!
خلاصه هر دفعه بیام اینجا بخوام بعد زدن تارگت سه ساعتم دنبال این بگردم در حالیکه sp کاراکترها ته کشیده و یکم وایستی ریپر میاد خیلی ستمه
ریوجی بود فکر کنمدقیقا یادم نیست کدوم ولی یکی از کانفیدنت ها این قابلیت رو میداد شادو هایی که ازشون خیلی قویتری رو فقط با رفتن پیششون زیر کنی.
دیگه وایمیستی یک دور بگذره طرف سر پا میشه...باید Evade اشون بر اساس ایتم ها یک کارت هایی که بهشون میدی بالا ببری... Fear و Confuse و اینا هم.... که یکی از قابلیت های کانفیدنت های پارتی ممبر هاست وقتی که بالاشون میبره، باد بزن میزنی در فرق سر هر کدوم از اون حالات بیرون میانوقتی یکی از پارتی ممبرها ناک اوت میشه (میشینه زمین دور سرش ستاره میچرخه) راهی نیست که فورا به بازی برگردوندش؟
بعد اکسسوری های dlc اصلا بدرد میخورن؟ چون به نظرم اونایی که خودمون پیدا میکنیم بهترن.