آخرین ویرایش:
نه ولی با اونایی که توی مومنتوز هستن اره.با باس های بازی هم میشه مذاکره کرد؟ ?
نه ولی با اونایی که توی مومنتوز هستن اره.
خیلی سعی کن کانفیدنت ها رو رو بزاری اول کار... Social Stats کلا اوکی میشه.
سر هر Palace هم گرفتن سه تا will seeds ها یادت نره اینا جدید اضافه شدن.
بهت پیشنهاد میکنم سر هر کدوم هر موقع ماموریت برای امن سازی راه نفوذ داد، همون موقع تمومش کنی تا فقط تنها چیزی که بمونه رفتن بیرون و کار های روزمره باشه.
اگه اشکال نداره من بجای دوستمون جواب بدمممنون
من الان اون کارتن توی اتاقم رو باز کردم بخاطر سیو پرسونا ۵ معمولی بهم 50 هزار تا پول داد و سه تا چیز دیگه. اینا باعث نمیشه تو بازی خیلی جلو بیفتم؟
خرید dlc های بازی یا نسخه ویژه چطور، انگار البته بیشتر لباس دارن ولی اون آیتمها و پرسوناهایی که میدن بازی رو خیلی راحت نمیکنه؟
بعد به قسمت ترکیب پرسوناها رسیدم زدم آرسنه رو با pixie ترکیب کردم
آرسنه رو تا آخر بازی بهتر نیست نگه دارم؟
بعد انیمیشنهای بازی رو نمیشه تو صفحه اصلی جایی دید؟ خیلی سریع زیرنویساشون میره و آدم نمیفهمه چی به چیه.
اون سیو چیز مهمی نیست...من که نداشتم من خودم رفتم لاتاری 100 هزارتا برنده شدم اول بازیممنون
من الان اون کارتن توی اتاقم رو باز کردم بخاطر سیو پرسونا ۵ معمولی بهم 50 هزار تا پول داد و سه تا چیز دیگه. اینا باعث نمیشه تو بازی خیلی جلو بیفتم؟
خرید dlc های بازی یا نسخه ویژه چطور، انگار البته بیشتر لباس دارن ولی اون آیتمها و پرسوناهایی که میدن بازی رو خیلی راحت نمیکنه؟
بعد به قسمت ترکیب پرسوناها رسیدم زدم آرسنه رو با pixie ترکیب کردم
آرسنه رو تا آخر بازی بهتر نیست نگه دارم؟
بعد انیمیشنهای بازی رو نمیشه تو صفحه اصلی جایی دید؟ خیلی سریع زیرنویساشون میره و آدم نمیفهمه چی به چیه.
والا مگه پرسوناهای DLC رو نداری... فک نکنم این پرسوناهای ضعیف بکارت بیانمن این ترکیب پرسوناها رو الان دوباره انجام دادم pixie و آرسنه رو ترکیب کردم. تو گاید نوشته بود تواناییهای zio و eiha آرسنه رو میشه منتقل کرد پرسونای جدید ولی من فقط یکیشون رو میشد انتقال بدم که zio رو منتقل کردم. بعد ترکیبم اون یکی تو اسکیلهاش دیده نمیشد. اینجا من اشتباه کردم یا اصلا نمیشده؟
بعد bad weather فقط هوای بارونیه یا ابریم حساب میشه؟
چرا... کلا برام سوال بود چون تو یه گاید که دارم از روش میرم طرف گفته بود دو تا اسکیل رو میشه منتقل کرد. ولی من یه دونه بیشتر نتونستموالا مگه پرسوناهای DLC رو نداری... فک نکنم این پرسوناهای ضعیف بکارت بیان
بارون و برفه ابری یادم نمیاد.
درست یادم باشه فوقش اینکه بعضی از دشمن ها گیج و منگ میشن
ولی خب خیلی هم مهم نیست بنظرم تا وقتی Request نداری الکی نرو مومنتوز بجز اتلاف وقت و روزت فایده ایی نداره.
بجز معمایی چیزی... اونقدر به گاید احتیاج نیست.چرا... کلا برام سوال بود چون تو یه گاید که دارم از روش میرم طرف گفته بود دو تا اسکیل رو میشه منتقل کرد. ولی من یه دونه بیشتر نتونستم
از پرسوناهای dlc هم میترسم استفاده کنم بازی راحت شه لذتش بپره
موندم از رو گاید برم یا نه اولش گفتی لازم نیست ولی به نظر میاد اگه طبق اصول جلو نری به مشکل میخوری طبق چیزایی که بعدش گفتیبجز معمایی چیزی... اونقدر به گاید احتیاج نیست.
برای همه پرسونا ها اینطوره میشه اسکیل های یکی رو انداخت به یکی دیگه
... بعد این اسکیل ها شدید ساده هستن،
مثلا جلوتر خیلی قویتر از اینا هم هست.
بنظرم بیارشون ولی اون لول 90 اشون برای من دیگه خیلی قوی بود ولی بقیه خوب هستن.
تازه جلوتر همونم داشته باشی چون لول کرکتر پایینه بازم خیلی آسون نیست.
البته با درجه نرمال بازی کنی همون هم اوکی هست.
کلا همون پرسونا ها هم اسکیل محدودی دارن.
فقط کانفیدنت جاستین و کارولین مگه Skill card ها رو بخوای، که اونم شب ها ایونت هاشون رو بری خودشون میدنشون...که اون هرموقع لول بالا بود یک روزه میشه تمومش کرد.
فقط یک چیزی بگم قرار نیست با خیال راحت همه روزا هرکاری خواستی بکنی مثلا من اینبار دیگه جدا الکی دنبال باشگاه نمیرفتم... معبد هم تهش با سیو های قبلیم رفتم ببینم چه خبره
اولویتت اکثرا کانفیدنت ها باشه.
اخه من بجز یکی یا دوتا پالس بقیه رو بدون گاید رفتم.مثلا فوقش جاهایی بوده که معمایی باید حل میکردی...دیگه خیلی دردسر داشته با گاید میرفتم، بنظرم جاهایی که فکر میکنی نیاز داری برو بخونش ولی اینکه کل پالس رو براساس گاید بری بنظرم جالب نیست... حالا هر جور خودت راحتی و صلاح میدونیموندم از رو گاید برم یا نه اولش گفتی لازم نیست ولی به نظر میاد اگه طبق اصول جلو نری به مشکل میخوری طبق چیزایی که بعدش گفتی
کلا قاعده خاصیم نداره آدم رعایت کنه؟ بیشتر میترسم درست لول آپ نکنم کاراکترها رو و به مشکل بخورم.
پس تمام پرسوناهای dlc رو ریجستر کنم؟ درجه سختی بازی هم نرماله.
نصف داستان هم نمیدونی بشین بازی کن لذت ببر.دوستان من انیمه پرسونا 5 رو دیدم واقعا داستان عالی داشت به نظرتون میتونم از بازی هم لذت ببرم یا نه؟
یعنی داستان رو دیگه کامل میدونم