آخرین ویرایش:
الان اینو خوندم متوجه شدم چرا اخر جریان Jose و اونی که بهش ماموریت داده بود معلوم نشد.خب من تونستم بازي رو تموم كنم
در كل بايد بگم بخش زمستون بازي عالي بودش و همه چيزش از نظر داستاني و شخصيا پردازي و پايانشهم عالي بود.Villain اخر بازي يكي از منحصر به فرد ترين Villainيه تو بازي ديدم.مبارزه باهاش عالي بود
البته معلومه يا چيزاي جديدي كه به بازي اضافه كردن دارن يك چيزايي رو Tease ميكنند كه نشون ميده كه نقشه ي بيشتري از نظر داستاني براي سري دارن كه قراره Lore و داستان سري رو گسترده تر كنه
با اون تجربه اي كه با بخش هاي جديد بازي داشتم به شخصه با نقشه هايي كه براي سري دارن به شدت هايپم
حال نکردم من زیادی آسون بود پلاتش..اقلا 2 تا تروفی سخت میذاشتن..پلات شد!
همونطور که دوستان گفتن برعکس بازی اصلی تروفی سختی نداره، بشدت پلات اش آسون بود
117 ساعت بازی کردم... واقعا حوصله ایی برای NG+ ندارم، این ماه اخر واقعا تجربه بازی رو تکمیل میکنه. خوبیه تغییرات اینه توی تار و پود بازی حس میشه و عمرا به عنوان DLC میتونستن اینقدر خوب در بیارن.
بدیش اینکه واقعا گرونه!
اگه تخفیف خورد به اونایی که بازی اصلی رو تجربه کردن پیشنهادش میکنم، هنوزم معتقدم 60 دلار خیلیه
والا شماره اصلی به قدری پلات اش دردسر داشت من خودم بیخیال شدم.حال نکردم من زیادی آسون بود پلاتش..اقلا 2 تا تروفی سخت میذاشتن..
باز اون از پرسونا 4 راحت تر بود من هنوز جرات نکردم برم سمت پلات پرسونا 4 از بس که وقت گیره و پیچیده..والا شماره اصلی به قدری پلات اش دردسر داشت من خودم بیخیال شدم.
یک چندتا dlc داشت... کاستوم و پرسونانسخه Legacy DLC Bundle رویال چه فرقی با نسخه معمولی داره؟