آخرین ویرایش:
من که عشقم این بشرهمن ماه هفتم هستم. ۲۲/۷ گمونم.
پالاس سوم تازه تموم شد . الان تاره متوجه شدم برا محتوای رویال باید یه کارایی کرد.
من از شدت تنفدم نسبت به آکچی, اصا باهاش ارتباط خاصی برقرار نکردم
اما کاسومی از ۵ ستاره , ۴ ستاره هست.
ماروکی هم ۳ یا ۴ ستاره.
به نظرتون میتونم هر سه تاشونو تا قبل دسامبر کامل کنم یا خاک بر سر شدم?
من قصدم مکس اوت کردن کل پرسونا ها نیست. چون نسخه قبلیو پلات کردم دیگه حرص و جوش کل پرسونا ها رو نمیتونم بزنم فقط میخواستم کل کانتنت جدید باز بشه برام که خوب داری میگی که وقت دارم حسابی.من که عشقم این بشره
اره تازه کلی مونده فقط... کاواکامی و چیاها رو توی اولویت بزار اشتباه من رو نکنید:/
دلت میاد آکچی بچه به این گلیمن ماه هفتم هستم. ۲۲/۷ گمونم.
پالاس سوم تازه تموم شد . الان تاره متوجه شدم برا محتوای رویال باید یه کارایی کرد.
من از شدت تنفدم نسبت به آکچی, اصا باهاش ارتباط خاصی برقرار نکردم
اما کاسومی از ۵ ستاره , ۴ ستاره هست.
ماروکی هم ۳ یا ۴ ستاره.
به نظرتون میتونم هر سه تاشونو تا قبل دسامبر کامل کنم یا خاک بر سر شدم?
کاواکامی و چیهایا که دوستمون گفت خیلی تاثیر گذارن چون زمان ازاد بیشتری بهت میدن قبلیم که خودت پلات کردی بنظر من کانفیدنت سان ببر بالا که پول بیشتری تو فایت ها بگیری، لول 7 کانفیدنت ریوجی هم خوراک ممنتو و فارم xp و پوله.من قصدم مکس اوت کردن کل پرسونا ها نیست. چون نسخه قبلیو پلات کردم دیگه حرص و جوش کل پرسونا ها رو نمیتونم بزنم فقط میخواستم کل کانتنت جدید باز بشه برام که خوب داری میگی که وقت دارم حسابی.
کاواکامی رنک 4 هستم.
کلا تیپ خاصی اگه داری بگو بهم تا استفاده کنم. مثلا کدوم کانفیدنت ها رو بهتره ببرم تا این مدتی که برام باقی مونده تا محتوای جدیدو بگیرم.
پ.ن: اکچی حال به هم زن ترین شخصیتیه که من به عمرم دیدم از صداش بگیر تا قیافش. اونقدی هم باهوش نیست که بخوام باهاش ارتباط برقرار کنم. بیش از اینم چیزی در موردش نمیگم به خاطر اسپویل های داستانی شدید. در کل موجود چرکی هست
چه جالب منم دقیقا تو پالاس 3 همین استت ها و کانفیدنتارو داشتم6/27م، 3 تا پالاس تموم کردم، تجربه های قبلیم در مورد تفکیک کارهایی که به بالا رفتن مهارت ها و کانفیدنت ها کمک می کنه خیلی به کارم اومدو از تمام ظرفیت بازی استفاده کردم. اسپویل زیر مربوط به سطح کانفیدنت ها تا همین تاریخه و فشرده شدست عکس ها
Meeeewwwwwwwww
میشه گفت ۲۰ ۳۰ درصد فرق داره و یه ترم هم تهش اضافه میشهبازی اینقدر تغییرات داشته نسبت به نسخه اصلی واقعا؟
نسخه قبل رو دو بار تموم کردم، هرکاریم میشد توش انجام دادم
مبارزه ها تغییراتی داشتن؟
اره واقعا 60 دلار دادن اگه خیلی خیلی فن نیستید خیلی زیاد تلقی میشه... چون هرچی باشه قسمت های زیادی مال بازی اصلی هستن.میشه گفت ۲۰ ۳۰ درصد فرق داره و یه ترم هم تهش اضافه میشه
اگر می خوای بخریش به نظر من وایسا تخفیف بخوره بعد بخر
سر خود پرسونا ۵ اصلی یادمه ۸ ماه بعد اومدنش ۵۰ درصد تخفیف خورد شد ۳۰ دلار اینم احتمالا یه تخفیف خوب بخورع
اگر دلار سه تومن بود قطعا تا الان خریده بودم ولی ۶۰ دلار الان یعنی یه ملیون تومن که قطعا واسه بازی ای که نسخه اصلشو سی دلار خریده بودم خیلیییییییییی زیاده۶۰ دلار شاید زیاد باشه اما چیزی که هست بازی با وجود اضافاتش قطعا ارزشش رو داره.
خود بازی اصلی رو اگه الان یه ۳۰ دلار در نظر بگیریم، این محتویات اضافه اگه بعنوان به اکسپنشن پک برای بازی اصلی عرضه میشدن حداقل یه تگ قیمتی ۲۵ الی ۳۰ دلار میخورد
حالا Atlus اومده اون زحمت اضافه برای عرضه جداگانه اکسپنشن و دوباره عرضه کردنش با کل مجموعه رو از خودش و شما راحت کرده و بجاش این اکسپنشن رو با هماهنگ کردن با پلات اصلی براتون بهتر هم کرده
خلاصه اینکه اگه واقعا دوست دارید بازی کاملا ارزشش رو داره من خودمم کسی هستم که بازی رو دوبار تموم کردم (اصلی و رویال)
قابل درکه این موضوع و بنظرم نمیدونم ما چجوری هنوز داریم بازی میخریم کلا من ۱ میلیون و ۲۵۰ خود کنسولم رو خریدم، الان تقریبا شده پول یه بازیاگر دلار سه تومن بود قطعا تا الان خریده بودم ولی ۶۰ دلار الان یعنی یه ملیون تومن که قطعا واسه بازی ای که نسخه اصلشو سی دلار خریده بودم خیلیییییییییی زیاده