Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
برای کانفیدنت‌ها، چون تعدادشون تا قبل پایان اصلی زیاد تر شده استفاده از معبد و پرسوناهاشون اجباریه، یعنی زوری هم که شده باید یه پرسونا مخصوص هر کانفیدنت داشته باشی :D
غیر از این موردهایی که گفتید بنظر من کانفیدنت fortune رنک پنجمش خیلی واجبه که سریعتر بهش برسید که اجازه میده کانفیدنت هایی که نمیرن بالا اونجا واسش فالگیری کنه بره بالا بدون اینکه زمانتون هدر بره.

• Like
Reactions: Red Ѵ
همون 3 تا کانفیدنت مخصوص که قبل دسامبر باید ببری بالا؟
اون سه تا تمومن بقیه رو...خیر سرم هم اومدم عدالت رو برقرار کنم گند زدم...
الان از هر کسی یک چندتایی مونده.

چیاها هم اره ولی از اون مهم تر مطمئنن مال کاواکامیه!
اصلا اولویت رو همه باید این دوتا بزارن

• Like
Reactions: American Idiot
برای کانفیدنت‌ها، چون تعدادشون تا قبل پایان اصلی زیاد تر شده استفاده از معبد و پرسوناهاشون اجباریه، یعنی زوری هم که شده باید یه پرسونا مخصوص هر کانفیدنت داشته باشی :D
یعنی محتوای رویال ممکنه برام باز نشه:|

مگه محتوای رویال فقط آکچی و کاسومی و ماروکی نبودن؟ :-?
والا اونا رو شنیده بودم ولی ایشون که تموم کردن میگن انگار اینا هم هستن.
اینا رو خبر نداشتم والا از اون مهمتر چرا خدایی بازه زمانی بیشتری برای کانفیدنت ها نمیده اصلا درک نمیکنم.

اینا رو خبر نداشتم والا از اون مهمتر چرا خدایی بازه زمانی بیشتری برای کانفیدنت ها نمیده اصلا درک نمیکنم.
منم شنیدم این 3 تا مهمن واسه پایان اصلی حالا نمیدونم کاواکامیم جزوشون هست یا نه یکی شفاف سازی بکنه خوب میشه.
در مورد بازه زمانی هم فک نکنم تو اولین بار بشه همه چیو همراه با سوشیال استت ها مکس کرد من تازه پلس 4 تموم کردم ولی کانفیدنت iwai هنوز شروع نکردم که گاتس 4 میخواست.

• Like
Reactions: Arima Kishou
منم شنیدم این 3 تا مهمن واسه پایان اصلی حالا نمیدونم کاواکامیم جزوشون هست یا نه یکی شفاف سازی بکنه خوب میشه.
در مورد بازه زمانی هم فک نکنم تو اولین بار بشه همه چیو همراه با سوشیال استت ها مکس کرد من تازه پلس 4 تموم کردم ولی کانفیدنت iwai هنوز شروع نکردم که گاتس 4 میخواست.
کاواکامی رو بخاطر اینکه اگه ماساژ کنه میتونی شب بری سراغ بقیه کانفیدنت ها میگم، مخصوصا وقتی از از مومنتو یا پلس اومدی.

• Like
برو Big bang burger بخور چون اگه بتونی همبرگر رو بخوری یک تیر چند نشونه

• Like
نه اقا برای محتوای رویال، فقط ماروکی الزامیه :دی کاسومی و اکچی برای پرفکت اندینگ هست :دی شاید قبل‌تر اشتباه بیان کردم :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
محتوای رویال فقط ماروکی مهمه :دی اون دوتا برای پرفکت اندینگه :دی

یه نکته دیگه من خودم خیلی تو این دور اهمیت دادم به سوشال استت‌ها و خیلی زود پنج ستاره اشون کردم که واقعا بی دلیل بود و بعضی شبا الکی بیکار میموندم :دی زیاد شور سوشال استت ها رو نزنین و در نظر داشته باشین که یه ترم سوم جدید هم دارید و اونجا هم فرصتش هست :دی

کلا زیاد گیر ندین به سوشال استت‌ها :دی عادی خودش اوکی میشه فقط میمونه کانفیدنت‌هایی که یه حد لازم رو میخوان که حالا اونم باز نیاز به اهمیت زیاد نداره :دی

محتوای رویال فقط ماروکی مهمه :D اون دوتا برای پرفکت اندینگه :D

یه نکته دیگه من خودم خیلی تو این دور اهمیت دادم به سوشال استت‌ها و خیلی زود پنج ستاره اشون کردم که واقعا بی دلیل بود و بعضی شبا الکی بیکار میموندم :D زیاد شور سوشال استت ها رو نزنین و در نظر داشته باشین که یه ترم سوم جدید هم دارید و اونجا هم فرصتش هست :D

کلا زیاد گیر ندین به سوشال استت‌ها :D عادی خودش اوکی میشه فقط میمونه کانفیدنت‌هایی که یه حد لازم رو میخوان که حالا اونم باز نیاز به اهمیت زیاد نداره :D
خب خوبه هر 3 تاشون به 5 رسوندم، فعلا امکان بالا بردنشون نیست تا داستان بره جلوتر.

یه نکته دیگه من خودم خیلی تو این دور اهمیت دادم به سوشال استت‌ها و خیلی زود پنج ستاره اشون کردم که واقعا بی دلیل بود و بعضی شبا الکی بیکار میموندم :D زیاد شور سوشال استت ها رو نزنین و در نظر داشته باشین که یه ترم سوم جدید هم دارید و اونجا هم فرصتش هست :D

کلا زیاد گیر ندین به سوشال استت‌ها :D عادی خودش اوکی میشه فقط میمونه کانفیدنت‌هایی که یه حد لازم رو میخوان که حالا اونم باز نیاز به اهمیت زیاد نداره :D

یعنی ترم سوم هم وقت برای تکمیل کانفیدنت ها میده؟
پس بجز اون سه تا و ایونت های دو قلو دو ترم اول دیگه چیز از دست دادنی نداره؟

واسه دو قلو ها اجباریه اون کار من تا حالا انجامشون ندادم؟
والا اجباری که نیست ولی فان هستن+ کارت هایی که میدن جریان کانفیدنت اشون رو اسون میکنه.
چون بازی اصلی رو رفتی فک نکنم برات اسپویل حساب بشه ولی خیلی حساسی باز نکن
بنظر میاد ورژن کاملشون هم ایونت داره...حالا من دقیقا جریان اون رو نمیدونم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or