Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
قابلیتهای آنلاین بازی چین؟ استفاده ازشون اجباریه یا تاثیر خاصی تو تجربه بازی داره؟
میبینی ملت روزا چکار میکنن...سوالات درسی که سر کلاسه رو میتونی جوابشون رو ببینی همین ها... بعضی موقع ها هم انلاین باشی توی ماموریت ها بهت کمک میشه.
همینا چیز زیاد خاصی نیستن.

خب من تونستم بازي رو تموم كنم:D
در كل بايد بگم بخش زمستون بازي عالي بودش و همه چيزش از نظر داستاني و شخصيا پردازي و پايانشهم عالي بود.Villain اخر بازي يكي از منحصر به فرد ترين Villainيه تو بازي ديدم.مبارزه باهاش عالي بود
البته معلومه يا چيزاي جديدي كه به بازي اضافه كردن دارن يك چيزايي رو Tease ميكنند كه نشون ميده كه نقشه ي بيشتري از نظر داستاني براي سري دارن كه قراره Lore و داستان سري رو گسترده تر كنه
با اون تجربه اي كه با بخش هاي جديد بازي داشتم به شخصه با نقشه هايي كه براي سري دارن به شدت هايپم:D

آخرین ویرایش:
داستان بازی هم با نسخه اصلی فرق داره؟ کلا چه تفاوت هایی با نسخه 5 داره؟
اینقدر درگیر بودم یکی دو ساله فقط اسم بازی رو چن وقت پیش دیدم، فکر کردم همون نسخه اس و خیلی فرقی نداره. :|
من چرا کنسولو فروختم؟! :/ فکر کنم باید تا نسل بعد صبر کنم تا بتونم بازیش کنم
پرسونا 5 فوق العاده بود. یه تابستون کامل منو سرگرم و شیفته خودش کرد

خب من تونستم بازي رو تموم كنم:D
در كل بايد بگم بخش زمستون بازي عالي بودش و همه چيزش از نظر داستاني و شخصيا پردازي و پايانشهم عالي بود.Villain اخر بازي يكي از منحصر به فرد ترين Villainيه تو بازي ديدم.مبارزه باهاش عالي بود
البته معلومه يا چيزاي جديدي كه به بازي اضافه كردن دارن يك چيزايي رو Tease ميكنند كه نشون ميده كه نقشه ي بيشتري از نظر داستاني براي سري دارن كه قراره Lore و داستان سري رو گسترده تر كنه
با اون تجربه اي كه با بخش هاي جديد بازي داشتم به شخصه با نقشه هايي كه براي سري دارن به شدت هايپم:D
این اتلوس تا یه شیردوشی کامل از پرسونا 5 نکنه مثل 4 ول کن نیست

برو 6 رو بساز دیگه

داستان بازی هم با نسخه اصلی فرق داره؟ کلا چه تفاوت هایی با نسخه 5 داره؟
اینقدر درگیر بودم یکی دو ساله فقط اسم بازی رو چن وقت پیش دیدم، فکر کردم همون نسخه اس و خیلی فرقی نداره. :|
من چرا کنسولو فروختم؟! :/ فکر کنم باید تا نسل بعد صبر کنم تا بتونم بازیش کنم
پرسونا 5 فوق العاده بود. یه تابستون کامل منو سرگرم و شیفته خودش کرد
رويال همون پرسونا ٥هه ولي تغييرات توي گيم پلي و يك مقدار توي داستان اصلي ايجاد كردن
كنارش هم توي زمستون يك بخش جديد اضافه كردن كه داستان بازي رو كامل تو ميكنه.به نظر من كه اين بخش جديد بازي بهترين بخش پرسونا ٥هه
این اتلوس تا یه شیردوشی کامل از پرسونا 5 نکنه مثل 4 ول کن نیست

برو 6 رو بساز دیگه
پرسونا ٦ كه طول ميكشه روش كار كنن
نصف بيشتر اعضاي اصلي مهم پرسونا ٣ و ٤ و ٥ كه دارن روي Project Re Fantasy كار ميكنند
با اين كه تيم جديد خوب تونسته روي رويال كار كنه مقدار اعضاش هنوز كافي نيست كه بيان روي ٦ كار كنند
والا اگه بخوان شيردوشي بكنند و نتيجه اش مثل بازي هاي مثل Scramble و Royal باشه همون بهتر بيان ٥ رو شيردوشي كنند.
زمستون ٢٠٢١ هم قراره كنسرت جديد پرسونا برگزار بشه و صد در صد مثل قبل قراره نسخه ي جديد معرفي كنند
تو اين كنسرته صد در صد قراره Persona 5 به سبك فايتينگ كه توسط Arc System Work ساخته ميشه مثل Persona 4 Arena معرفي بشه.
اگه اين بازي فايتينگ از Persona 5 (كه گرافيكش به احتمال خيلي زياد مثل Granblue Fantasy Versus و Guilty Gear Stride باشه و كنارش هم استايل و UI پرسونا ٥ رو داشته باشه)توي ساخت باشه، صد در صد با يكي از با استايلش ترين فايتنگ تاريخ طرفيم.اگه داستان و شخصيتاش پردازيش هم كم تر مثل Persona 4 Arena باشه و بيشتر مثل Persona 5 Royal و Scramble باشه هم چه بهتر
واقعا حيفه همچين بازي رو از دست بديم براي همين خودم با اين جوري كه اتلوس از پرسونا ٥ شيردوشي ميكنه هيچ مخالفتي ندارم كه هيچ، استقبال هم ميكنم :D
چون هم ميان يك چيز عالي تحويل ميدن و هم اين جوري مهارت و مقدار اعضاي تيمشون رو بيشتر ميكنن تا موقعي كه اماده باشن تا روي پرسونا ٦ كار كنند

آخرین ویرایش:
بعد نزدیک به 150 ساعت نسخه معمولی و 50 ساعت رویال تازه فهمیدم میتونی بعد اینکه از شدوها ایتم یا پول گرفتی آل اوت اتک بزنی 8-|:D
خسته نباشی دلاور :دی کل این قابلیت آیتم و پول گرفتن آزاد برای همینه :دی

• Like
Reactions: American Idiot
واقعا اون باس اوکامارو با اقتدار بدترین باس بازیه...مخصوصا کلا اگه فرار کنن اینقدر فرار میکنن SP صفر شه دیگه بمیری بهتره-_-

اوه کانفیدنت ها هم گند زدم... توی این دوماه باقی مونده امیدی اصلا به خودم نمیبینم:/
هیچ ایده هم ندارم چطور تونستم همچین گندی رو بزنم:|

آخرین ویرایش:
واقعا اون باس اوکامارو با اقتدار بدترین باس بازیه...مخصوصا کلا اگه فرار کنن اینقدر فرار میکنن SP صفر شه دیگه بمیری بهتره-_-

اوه کانفیدنت ها هم گند زدم... توی این دوماه باقی مونده امیدی اصلا به خودم نمیبینم:/
همون 3 تا کانفیدنت مخصوص که قبل دسامبر باید ببری بالا؟

اول بازی بهت آموزش میده چطور متوجه نشدی :|:D دوباره از اول برو قبول نیست :))
آل اوت اتک معمولیو که دیگه میدونم بابا :D
منظورم زمانی بود که اون کانفیدنت sun میبری بالا که اجازه میده دو سه تا ایتم و مانی بگیری از هر شدو بعد که گرفتی ال اوت اتک بزنی که xp هم بگیری.

• Like
Reactions: .Amirone

برای کانفیدنت‌ها، چون تعدادشون تا قبل پایان اصلی زیاد تر شده استفاده از معبد و پرسوناهاشون اجباریه، یعنی زوری هم که شده باید یه پرسونا مخصوص هر کانفیدنت داشته باشی :دی

• Like
Reactions: American Idiot

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or