آخرین ویرایش:
نه اجباری نیست فقط بدرد سوال هایی که تو کلاس ازت میشه میخورهقابلیتهای آنلاین بازی چین؟ استفاده ازشون اجباریه یا تاثیر خاصی تو تجربه بازی داره؟
میبینی ملت روزا چکار میکنن...سوالات درسی که سر کلاسه رو میتونی جوابشون رو ببینی همین ها... بعضی موقع ها هم انلاین باشی توی ماموریت ها بهت کمک میشه.قابلیتهای آنلاین بازی چین؟ استفاده ازشون اجباریه یا تاثیر خاصی تو تجربه بازی داره؟
این اتلوس تا یه شیردوشی کامل از پرسونا 5 نکنه مثل 4 ول کن نیستخب من تونستم بازي رو تموم كنم
در كل بايد بگم بخش زمستون بازي عالي بودش و همه چيزش از نظر داستاني و شخصيا پردازي و پايانشهم عالي بود.Villain اخر بازي يكي از منحصر به فرد ترين Villainيه تو بازي ديدم.مبارزه باهاش عالي بود
البته معلومه يا چيزاي جديدي كه به بازي اضافه كردن دارن يك چيزايي رو Tease ميكنند كه نشون ميده كه نقشه ي بيشتري از نظر داستاني براي سري دارن كه قراره Lore و داستان سري رو گسترده تر كنه
با اون تجربه اي كه با بخش هاي جديد بازي داشتم به شخصه با نقشه هايي كه براي سري دارن به شدت هايپم
رويال همون پرسونا ٥هه ولي تغييرات توي گيم پلي و يك مقدار توي داستان اصلي ايجاد كردنداستان بازی هم با نسخه اصلی فرق داره؟ کلا چه تفاوت هایی با نسخه 5 داره؟
اینقدر درگیر بودم یکی دو ساله فقط اسم بازی رو چن وقت پیش دیدم، فکر کردم همون نسخه اس و خیلی فرقی نداره.
من چرا کنسولو فروختم؟! :/ فکر کنم باید تا نسل بعد صبر کنم تا بتونم بازیش کنم
پرسونا 5 فوق العاده بود. یه تابستون کامل منو سرگرم و شیفته خودش کرد
پرسونا ٦ كه طول ميكشه روش كار كنناین اتلوس تا یه شیردوشی کامل از پرسونا 5 نکنه مثل 4 ول کن نیست
برو 6 رو بساز دیگه
خسته نباشی دلاور کل این قابلیت آیتم و پول گرفتن آزاد برای همینهبعد نزدیک به 150 ساعت نسخه معمولی و 50 ساعت رویال تازه فهمیدم میتونی بعد اینکه از شدوها ایتم یا پول گرفتی آل اوت اتک بزنی
خب من همیشه دو سه بار پول میگرفتم ازشون میگفتم بسه برید دیگه امروز اتفاقی مثلثو زدم تا 5 دقیقه پوکر فیس مونده بودمخسته نباشی دلاور کل این قابلیت آیتم و پول گرفتن آزاد برای همینه
همون 3 تا کانفیدنت مخصوص که قبل دسامبر باید ببری بالا؟واقعا اون باس اوکامارو با اقتدار بدترین باس بازیه...مخصوصا کلا اگه فرار کنن اینقدر فرار میکنن SP صفر شه دیگه بمیری بهتره-_-
اوه کانفیدنت ها هم گند زدم... توی این دوماه باقی مونده امیدی اصلا به خودم نمیبینم:/
هیچ ایده هم ندارم چطور تونستم همچین گندی رو بزنم
اول بازی بهت آموزش میده چطور متوجه نشدی دوباره از اول برو قبول نیستخب من همیشه دو سه بار پول میگرفتم ازشون میگفتم بسه برید دیگه امروز اتفاقی مثلثو زدم تا 5 دقیقه پوکر فیس مونده بودم
آل اوت اتک معمولیو که دیگه میدونم بابااول بازی بهت آموزش میده چطور متوجه نشدی دوباره از اول برو قبول نیست
برای کانفیدنتها، چون تعدادشون تا قبل پایان اصلی زیاد تر شده استفاده از معبد و پرسوناهاشون اجباریه، یعنی زوری هم که شده باید یه پرسونا مخصوص هر کانفیدنت داشته باشیواقعا اون باس اوکامارو با اقتدار بدترین باس بازیه...مخصوصا کلا اگه فرار کنن اینقدر فرار میکنن SP صفر شه دیگه بمیری بهتره-_-
اوه کانفیدنت ها هم گند زدم... توی این دوماه باقی مونده امیدی اصلا به خودم نمیبینم:/
هیچ ایده هم ندارم چطور تونستم همچین گندی رو بزنم