Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
حیف دیگه وسط کار نمیشه چون منم تو آپشنا پیدا نکردم :D ایشالا واسه نیوگیم پلاس. ولی اولین تجربمه از بازی jrpg تا الانم 8 ساعت بازی کردم انگار واقعا داری زندگی میکنی تو بازی :D! قشنگ با شخصیتا ارتباط گرفتم. دقیقا چیزی بود که دنبالش بودم :D این قرنطینه واسه هرکی بد بود واسه من خوب بود :D!
اگه واقعا بار اولته حتما و قطعا با دوبله انگلیسی بازی کن، چون صدا گذاری‌ها برای رویال بهتر هم شده و کلا مناسبه :دی دوبله ژاپنی برای کسایی که عادت ندارن ممکنه رو تجربه تاثیر مستقیم بذاره.
من خودم نصف انگلیسی بازی کردم و نصف دوم رو ژاپنی برای اینکه ببینم چجوریه انگلیسی و واقعا عالیه و پورت خیلی خوبیه.

حیف دیگه وسط کار نمیشه چون منم تو آپشنا پیدا نکردم :D ایشالا واسه نیوگیم پلاس. ولی اولین تجربمه از بازی jrpg تا الانم 8 ساعت بازی کردم انگار واقعا داری زندگی میکنی تو بازی :D! قشنگ با شخصیتا ارتباط گرفتم. دقیقا چیزی بود که دنبالش بودم :D این قرنطینه واسه هرکی بد بود واسه من خوب بود :D!
اگه به زبان ژاپنی عادت داری (مثلا انیمه دیدی) حتما ژاپنی کن. دوبله در انگلیسی در سطح قابل قبولی هست ولی صداگذارهای ژاپنی قشنگ گلچین شدن. مامورو میانو (با سابقه لایت یاگامی از دث نوت) و جون فوکویاما (لولوش از کد گیاس) و خیلیای دیگه برای بازی آورده شدن.
زبان بازی هم قابل تغییره. وقتی میخوای بازی رو لود کنی یه مثلث بزن که ژاپنی بشه.

• Like
Reactions: N!ma
البته الان چک کردم دیدم این مثلث رو برداشتن توی رویال. برای تغییر زبان قبل از این که کلا چیزی رو لود کنی، باید بری توی Config و از اونجا درستش کنی. بعدش دیگه سیو قبلیت رو راحت لود میکنی.

• Like
Reactions: N!ma
خیلی خیلی لانه دزدان خوبه!!!:x:x:x:x
اصلا عشق میکنم میرم توش:D
واقعا یکی از بهترین و استایلیش ترین بازی های تاریخ رو ساختن!
اره واقعا ایده جالبیه من همیشه مورگانارو انتخاب میکنم راه رفتنش خیلی خوبه و خوبیشم اینه فعالیت داخلش باعث این نمیشه زمان بگذره:D
تایکون هم خیلی خوبه چند دست زدم باحال بود:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
خیلی خیلی لانه دزدان خوبه!!!:x:x:x:x
اصلا عشق میکنم میرم توش:D
واقعا یکی از بهترین و استایلیش ترین بازی های تاریخ رو ساختن!
هر صفتی بکار ببری بازم کمه براش، به قول یکی از کاربرا کی می تونه با رنگای اصلی مشکی و قرمز در بازی چنین اثر بی بدیلی رو خلق کنه، به قسمو این چیزا اعتقادی ندارم، از معدود بازی هاییه که هر موقع پلی می کنم یه احساس تازه و فوق العاده ای بهم دست میده.

منم به جمعتون اضافه شدم :x وقتی پلی دادمو موزیک شروع شد ناخوداگاه اشکی بود که از گونه هام سرازیر شد..
@Phantom Thief و @Red Ѵ بالاخره میشه توی بازی اسکرین شات گرفت<:-P نسخه اوریجینال رو گذاشتم مقایسه کردم، نسبت بهش خیلی گرافیک شارپتر و پالیش شدست.

Persona-5-Royal-20200404111519.jpg

اره واقعا ایده جالبیه من همیشه مورگانارو انتخاب میکنم راه رفتنش خیلی خوبه و خوبیشم اینه فعالیت داخلش باعث این نمیشه زمان بگذره:D
تایکون هم خیلی خوبه چند دست زدم باحال بود:D
من داشتم میبردم ریوجی بگر شد مجبور بودم بهش کارت بدم، لعنتی با کارت های خودم بردم:))

• Smile
Reactions: American Idiot
من نزدیک شروع پلس سومم.
الان تغییرات بازی یکم بیشتر برام مشخص شدن و شدیدا راضیم.
من دومیم تازه Jose اومده...این طفل معصوم خیلی عشقه :x
فقط یک بدی که داره توی مومنتو ها اگه بخوایش ممکنه نباشه...کلا مکافاتیه:|

اخخ این jose چقدر گوگولیه :x
ولی بدیش همینه که گفتی من 200 تا گل داشتم 4 5 طبقرو گشتم اخرم پیداش نکردم

من اصلا انتظاری از Jose نداشتم ولی از همون اول خیلی تو دل برو بود :))
اون تیکه که آن ازش طرفداری میکرد عالی بود
خلاصه که اوتسکاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or