آخرین ویرایش:
اگه واقعا بار اولته حتما و قطعا با دوبله انگلیسی بازی کن، چون صدا گذاریها برای رویال بهتر هم شده و کلا مناسبه دوبله ژاپنی برای کسایی که عادت ندارن ممکنه رو تجربه تاثیر مستقیم بذاره.حیف دیگه وسط کار نمیشه چون منم تو آپشنا پیدا نکردم ایشالا واسه نیوگیم پلاس. ولی اولین تجربمه از بازی jrpg تا الانم 8 ساعت بازی کردم انگار واقعا داری زندگی میکنی تو بازی ! قشنگ با شخصیتا ارتباط گرفتم. دقیقا چیزی بود که دنبالش بودم این قرنطینه واسه هرکی بد بود واسه من خوب بود !
اگه به زبان ژاپنی عادت داری (مثلا انیمه دیدی) حتما ژاپنی کن. دوبله در انگلیسی در سطح قابل قبولی هست ولی صداگذارهای ژاپنی قشنگ گلچین شدن. مامورو میانو (با سابقه لایت یاگامی از دث نوت) و جون فوکویاما (لولوش از کد گیاس) و خیلیای دیگه برای بازی آورده شدن.حیف دیگه وسط کار نمیشه چون منم تو آپشنا پیدا نکردم ایشالا واسه نیوگیم پلاس. ولی اولین تجربمه از بازی jrpg تا الانم 8 ساعت بازی کردم انگار واقعا داری زندگی میکنی تو بازی ! قشنگ با شخصیتا ارتباط گرفتم. دقیقا چیزی بود که دنبالش بودم این قرنطینه واسه هرکی بد بود واسه من خوب بود !
نهاقایون تروفی گرفتن همه پرسوناها اینجا هم هست؟
چون واقعا بازی اصلی این ادم رو پیر میکرد
اره واقعا ایده جالبیه من همیشه مورگانارو انتخاب میکنم راه رفتنش خیلی خوبه و خوبیشم اینه فعالیت داخلش باعث این نمیشه زمان بگذرهخیلی خیلی لانه دزدان خوبه!!!
اصلا عشق میکنم میرم توش
واقعا یکی از بهترین و استایلیش ترین بازی های تاریخ رو ساختن!
هر صفتی بکار ببری بازم کمه براش، به قول یکی از کاربرا کی می تونه با رنگای اصلی مشکی و قرمز در بازی چنین اثر بی بدیلی رو خلق کنه، به قسمو این چیزا اعتقادی ندارم، از معدود بازی هاییه که هر موقع پلی می کنم یه احساس تازه و فوق العاده ای بهم دست میده.خیلی خیلی لانه دزدان خوبه!!!
اصلا عشق میکنم میرم توش
واقعا یکی از بهترین و استایلیش ترین بازی های تاریخ رو ساختن!
من داشتم میبردم ریوجی بگر شد مجبور بودم بهش کارت بدم، لعنتی با کارت های خودم بردماره واقعا ایده جالبیه من همیشه مورگانارو انتخاب میکنم راه رفتنش خیلی خوبه و خوبیشم اینه فعالیت داخلش باعث این نمیشه زمان بگذره
تایکون هم خیلی خوبه چند دست زدم باحال بود
هنوز ماه دومم ولی بشدت هایپم کردی...الان کجاشی؟کانفیدنتهای جدیدی که اضافه کردن یکی از یکی بهترن.
من نزدیک شروع پلس سومم.هنوز ماه دومم ولی بشدت هایپم کردی...الان کجاشی؟
من دومیم تازه Jose اومده...این طفل معصوم خیلی عشقهمن نزدیک شروع پلس سومم.
الان تغییرات بازی یکم بیشتر برام مشخص شدن و شدیدا راضیم.
اخخ این jose چقدر گوگولیهمن دومیم تازه Jose اومده...این طفل معصوم خیلی عشقه
فقط یک بدی که داره توی مومنتو ها اگه بخوایش ممکنه نباشه...کلا مکافاتیه
من اصلا انتظاری از Jose نداشتم ولی از همون اول خیلی تو دل برو بودمن دومیم تازه Jose اومده...این طفل معصوم خیلی عشقه
فقط یک بدی که داره توی مومنتو ها اگه بخوایش ممکنه نباشه...کلا مکافاتیه