Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
دمشون گرم...کانفیدنت جدید برای اکچی گذاشتن...خیلی حس رقابت بین خودش و Ren رو داره و حس کارآگاهی توش موج میزنه... کلا توی ترم نهایی امیدوارم اکچی اش خیلی زیاد باشه چون توی اخر قبلی بعد مرگ اش خیلی کم بود.
به حدی بردن از کانفیدنت این اشخاص انگار برای محتوای جدید ضرورین یا حداقل محدودیت زمانی دارن.:

اکچی
ماروکی
کاسومی

بخاطر اسپویل زیاد نت رو نمیگردم ولی این چیزیه که من شنیدم.

• Like
Reactions: American Idiot
دمشون گرم...کانفیدنت جدید برای اکچی گذاشتن...خیلی حس رقابت بین خودش و Ren رو داره و حس کارآگاهی توش موج میزنه... کلا توی ترم نهایی امیدوارم اکچی اش خیلی زیاد باشه چون توی اخر قبلی بعد مرگ اش خیلی کم بود.
به حدی بردن از کانفیدنت این اشخاص انگار برای محتوای جدید ضرورین یا حداقل محدودیت زمانی دارن.:

اکچی
ماروکی
کاسومی

بخاطر اسپویل زیاد نت رو نمیگردم ولی این چیزیه که من شنیدم.
تا چه پالاسی رسیدی؟ ماروکی تا چه لولی رسوندی؟

اقا دلم میخواد بازی 100% کامل کنم... حالا جدا بحث پلات، منظورم این جایزه های لانه دزدانه، ولی خیلی رومنس بازی ظلمه اگه مجبور باشی ده بار پشت سر هم ببریش :-" بیخیال بشیم؟ اگه فقط اخر بازی مهمه که حله:دی باز این دفعه هم ولنتاین باید همه بریزن سرم:دی
این همه پرسونا های لعنتی هم اون دفعه صد در صد کرده بودم، اینو دیگه عمرا بگیرم، قشنگ پیر شدم:|

• Like
اقا دلم میخواد بازی 100% کامل کنم... حالا جدا بحث پلات، منظورم این جایزه های لانه دزدانه، ولی خیلی رومنس بازی ظلمه اگه مجبور باشی ده بار پشت سر هم ببریش :-" بیخیال بشیم؟ اگه فقط اخر بازی مهمه که حله:D باز این دفعه هم ولنتاین باید همه بریزن سرم:D
این همه پرسونا های لعنتی هم اون دفعه صد در صد کرده بودم، اینو دیگه عمرا بگیرم، قشنگ پیر شدم:|
واسه پلات که stat ها همه باید اخر بشن کانفیدنتا نیازی نیس ولی دلم نمیاد نرم تا اخر کانفیدنتا نمیدونم حالا که ترم جدید اضافه شده زمان کافی واسه همشون میرسه یا نه.
در مورد رومنس یادم نیس دقیق میشه با چند نفر همزمان رل زد؟ :Dمشکلی پیش نمیاد؟

واسه پلات که stat ها همه باید اخر بشن کانفیدنتا نیازی نیس ولی دلم نمیاد نرم تا اخر کانفیدنتا نمیدونم حالا که ترم جدید اضافه شده زمان کافی واسه همشون میرسه یا نه.
در مورد رومنس یادم نیس دقیق میشه با چند نفر همزمان رل زد؟ :Dمشکلی پیش نمیاد؟
اره ولی اخر بازی یادم نیست ولی حرم سرا بزنی، ولنتاین میزنن سرویست میکنن
---
خدا رحم کرد، سیوم شخماتیک خراب شد... شانس اورده بودم فقط سیو خودکارش اینطوری بود وگرنه اصلی سالمه 8-|

• Like
اره ولی اخر بازی یادم نیست ولی حرم سرا بزنی، ولنتاین میزنن سرویست میکنن
---
خدا رحم کرد، سیوم شخماتیک خراب شد... شانس اورده بودم فقط سیو خودکارش اینطوری بود وگرنه اصلی سالمه 8-|
تا چندتا مجازه که گیر ندن بهت؟ :D

خب دوستان هرچی توی لانه دزدان خرج کردم رسما کوفتم شد...سیو خودکارشون مشکل داره همه چیزام پرید:|
اینطوری هرچقدرم خرج کنم ممکنه بترکه-_-
باز شانس آوردم از لیستش فقط 3% اش رو تکمیل کرده بودم
البته بقیه چیزایی که انجام دادم هم مطمئنن حساب نمیشن دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or