آخرین ویرایش:
اره بازی اصلی رو بازی نکردی؟دوستان شنیدم بعضی کانفیدنت هارو باید قبل یه تاریخ مشخص برسونی مکس درسته این حرف؟
چرا اصلیو تموم کردم ولی از جزییات کانفیدنتا چندان چیزی یادم نموندهاره بازی اصلی رو بازی نکردی؟
تا چه پالاسی رسیدی؟ ماروکی تا چه لولی رسوندی؟دمشون گرم...کانفیدنت جدید برای اکچی گذاشتن...خیلی حس رقابت بین خودش و Ren رو داره و حس کارآگاهی توش موج میزنه... کلا توی ترم نهایی امیدوارم اکچی اش خیلی زیاد باشه چون توی اخر قبلی بعد مرگ اش خیلی کم بود.
به حدی بردن از کانفیدنت این اشخاص انگار برای محتوای جدید ضرورین یا حداقل محدودیت زمانی دارن.:
اکچی
ماروکی
کاسومی
بخاطر اسپویل زیاد نت رو نمیگردم ولی این چیزیه که من شنیدم.
3تا چه پالاسی رسیدی؟ ماروکی تا چه لولی رسوندی؟
من هنوز در ابتدای پالاس 3 هستم ماروکیم تا 3 رسوندم پس این تموم شد سریع میبرمش بالا3
ماروکی 5
اینطور که شنیدم
ایشون رو باید قبل پالس کازینو به 9 رسوند.
واسه پلات که stat ها همه باید اخر بشن کانفیدنتا نیازی نیس ولی دلم نمیاد نرم تا اخر کانفیدنتا نمیدونم حالا که ترم جدید اضافه شده زمان کافی واسه همشون میرسه یا نه.اقا دلم میخواد بازی 100% کامل کنم... حالا جدا بحث پلات، منظورم این جایزه های لانه دزدانه، ولی خیلی رومنس بازی ظلمه اگه مجبور باشی ده بار پشت سر هم ببریش بیخیال بشیم؟ اگه فقط اخر بازی مهمه که حله باز این دفعه هم ولنتاین باید همه بریزن سرم
این همه پرسونا های لعنتی هم اون دفعه صد در صد کرده بودم، اینو دیگه عمرا بگیرم، قشنگ پیر شدم
اره ولی اخر بازی یادم نیست ولی حرم سرا بزنی، ولنتاین میزنن سرویست میکننواسه پلات که stat ها همه باید اخر بشن کانفیدنتا نیازی نیس ولی دلم نمیاد نرم تا اخر کانفیدنتا نمیدونم حالا که ترم جدید اضافه شده زمان کافی واسه همشون میرسه یا نه.
در مورد رومنس یادم نیس دقیق میشه با چند نفر همزمان رل زد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
تا چندتا مجازه که گیر ندن بهت؟اره ولی اخر بازی یادم نیست ولی حرم سرا بزنی، ولنتاین میزنن سرویست میکنن
---
خدا رحم کرد، سیوم شخماتیک خراب شد... شانس اورده بودم فقط سیو خودکارش اینطوری بود وگرنه اصلی سالمه
یکتا چندتا مجازه که گیر ندن بهت؟