Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
دوستان در نظر داشته باشید برای باز شدن کانتنت‌های جدید رویال، باید لول کانفیدنت دکتر ماروکی رو حتما تا قبل ماه دسامبر روی ۹ برده باشید، خیلیا دیدم این مشکل رو داشتن تو بقیه جاها :D
و اینکه واقعا ارزش داشت اما اندینگ بازی اصلی رو به شخصه خیلی بیشتر دوست داشتم.
پلات بازی هم خیلی آسونه :D سر حوصله راحت پلات میشه
راحت یعنی مثل خود P5 یا از اون راحت‌تر؟ :-"
خود P5 برای من نزدیک 250 ساعت طول کشید. سخت نبود ولی زمان‌بر بود.
دیشب P5R رو شروع کردم و 5 ساعتی بازی کردم. تغییرات بازی از نظر داستانی تا به اینجا تقریباً صفر بوده ولی خب منتظرم ببینم چه چیزایی اضافه شدن.

دیشب P5R رو شروع کردم و 5 ساعتی بازی کردم. تغییرات بازی از نظر داستانی تا به اینجا تقریباً صفر بوده ولی خب منتظرم ببینم چه چیزایی اضافه شدن.
پلات P5 حدود ۱۵۰ ساعته جمع میشه اگر تو دور دوم اسکیپ کنی همه چی رو و درجه بازی رو easy بذاری

ولی من هنوز سر حرفم هستم کاشکی یه dlc سی دلاری می داد به جا این کار (اون زمانی که می اومد واسه p4 و p3 از این کارا می کرد dlc وجود نداشت)

از اون راحتتر، خیلی راحتتر:D تو ۱۱۵ ساعت راحت پلاته :D تازه من اصلا و ابدا پلاتر نیستم و هیچوقت به این قصد نیت بازی رو شروع نکردم :دی
بیشتر اضافات برای همون ترم سومه وگرنه نکات جدید تو بیس اصلی نسخه اصلی کم و جزئی هست

• Like
Reactions: Minato Arisato
از اون راحتتر، خیلی راحتتر:D تو ۱۱۵ ساعت راحت پلاته :D تازه من اصلا و ابدا پلاتر نیستم و هیچوقت به این قصد نیت بازی رو شروع نکردم :D
بیشتر اضافات برای همون ترم سومه وگرنه نکات جدید تو بیس اصلی نسخه اصلی کم و جزئی هست
با این حساب کانفیدنت‌های قدیمی رو راحت اسکیپ کنم دیگه؟ :-"

از اون راحتتر، خیلی راحتتر:D تو ۱۱۵ ساعت راحت پلاته :D تازه من اصلا و ابدا پلاتر نیستم و هیچوقت به این قصد نیت بازی رو شروع نکردم :D
می شه بگی وحید کی شروع کردی و کی به اتمام رسوندیش :D فکر کنم 100 ساعتو بکوب پاش بودی!

می شه بگی وحید کی شروع کردی و کی به اتمام رسوندیش :D فکر کنم 100 ساعتو بکوب پاش بودی!
والا کد بازی رو سایت ۴ مارچ به من داد و باید نقد رو ۱۶ مارچ (امبارگو ) تحویل میدادم :دی ۱۲۳ ساعت هم پلی تایم داشتم، خودت حساب کن دیگه :دی فکر کنم بشه روزی ۱۰ ساعت تقریبا :دی البته قرنطینه کمک کرد به این روند :دی

با این حساب کانفیدنت‌های قدیمی رو راحت اسکیپ کنم دیگه؟ :-"
اگه اون کلیپ‌های پایان و اینا برات مهم نیست، آره اسکیپ کن.
الان کانفیدنت‌های جدید، یکی خواهر‌ها هستن، یکی آکچی، یکی کاسومی و بعد هم ماروکی. ولی خب حیفه بخوای کسی رو اسکیپ کنی واقعا :دی چون تو روند لول آپ قدیمی‌ها بعضا صحنه‌های جدید گذاشتن :دی

اگه اون کلیپ‌های پایان و اینا برات مهم نیست، آره اسکیپ کن.
الان کانفیدنت‌های جدید، یکی خواهر‌ها هستن، یکی آکچی، یکی کاسومی و بعد هم ماروکی. ولی خب حیفه بخوای کسی رو اسکیپ کنی واقعا :D چون تو روند لول آپ قدیمی‌ها بعضا صحنه‌های جدید گذاشتن :D
اگر در همین حده، فقط شخصیتای مورد علاقه‌م رو کامل می‌خونم. بقیه در حد یکی دو لول اول و آخر :D
دمت گرم بابت راهنمایی. فعلا زیاد با ماروکی و کاسومی رو به رو نشدم ولی انتظار زیادی ازشون دارم

• Like
Reactions: Red Ѵ
اگر در همین حده، فقط شخصیتای مورد علاقه‌م رو کامل می‌خونم. بقیه در حد یکی دو لول اول و آخر :D
دمت گرم بابت راهنمایی. فعلا زیاد با ماروکی و کاسومی رو به رو نشدم ولی انتظار زیادی ازشون دارم
خواهش می‌کنم.
ماروکی بعد از پالاس اول میاد :دی

بعد از نزدیک 10 ساعت بالاخره پلس اول رو تموم کردم :D
تغییرات توی پلس اول کم بودن ولی همه‌شون جالب بودن. خصوصا از Will Seed ها خوشم اومد. به خاطر اینا راحت تونستم یک روزه تا آخر پلس برم.
همچنان منتظر حضور بیشتر از کاسومیم :x
پ.ن: دوستمون گفت پلاتش خیلی راحت‌تره، ولی الان که چک کردم دیدم خیلی خیلی خیلی راحت‌تره :D اینقدر راحت‌تره که دو سه بار لیست تروفی‌ها رو نگاه کردم که مطمئن بشم چیزی رو جا ننداخته‌م، ولی چیزی نبود.

دوستان کسی لینک دانلود ریجن 1 نداره؟
ببخش پستتو الان دیدم، لینک دانلود US
رکورد قبلی 300 ساعت رو شما بزن، منم 400ی که کردمش 500رو میزنم :D البته بعد از ایول 3 میرم سراغش چون اون زود تموم می شه و پلاتش راحته:|

• Like
Reactions: Persona.Q
ببخش پستتو الان دیدم، لینک دانلود US
رکورد قبلی 300 ساعت رو شما بزن، منم 400ی که کردمش 500رو میزنم :D البته بعد از ایول 3 میرم سراغش چون اون زود تموم می شه و پلاتش راحته:|
سلام.آقا دست گلت درد نکنه.. نه میدونی من اون موقع سر اون یارو بود سخنرانی میکرد بالای مترو اونو تا اخر نرفتم از یه تاریخی گذشت دیگه نشد مجبور شدم کلی از قبل تر برم..300 ساعت نه ولی 250 ساعت طول کشید راحت..

• Like
Reactions: .Amirone
دوستان سلام یه سوال:دی شما زبان بازی رو گذاشتین رو ژاپنی یا انگلیسی؟ من خودم انگلیسی گذاشتم و خداییشم خوبه صداگذاری بازی! میخوام ببینم اگه ژاپنی بهتره تغییر بدم :دی میتونم وسط بازی تغییر بدم؟ (به شرط اینکه زیرنویسا انگلیسی بمونن :)) )

دوستان سلام یه سوال:D شما زبان بازی رو گذاشتین رو ژاپنی یا انگلیسی؟ من خودم انگلیسی گذاشتم و خداییشم خوبه صداگذاری بازی! میخوام ببینم اگه ژاپنی بهتره تغییر بدم :D میتونم وسط بازی تغییر بدم؟ (به شرط اینکه زیرنویسا انگلیسی بمونن :)) )
اصلا بازی ژاپنی رو باید ژاپنی زد! مخصوصا چنین چیزی که دیگه خیلی ژاپنیه(انیمه ایه)، و نه فکر نکنم وسط کار بشه عوض کرد، زیرنویس انگلیسی میمونه...

بزن ژاپنیش کن، صداگذاری ژاپنی هیچوقت بد نیست:دی

• Like
Reactions: N!ma
اصلا بازی ژاپنی رو باید ژاپنی زد! مخصوصا چنین چیزی که دیگه خیلی ژاپنیه(انیمه ایه)، و نه فکر نکنم وسط کار بشه عوض کرد، زیرنویس انگلیسی میمونه...

بزن ژاپنیش کن، صداگذاری ژاپنی هیچوقت بد نیست:D
حیف دیگه وسط کار نمیشه چون منم تو آپشنا پیدا نکردم :دی ایشالا واسه نیوگیم پلاس. ولی اولین تجربمه از بازی jrpg تا الانم 8 ساعت بازی کردم انگار واقعا داری زندگی میکنی تو بازی :دی! قشنگ با شخصیتا ارتباط گرفتم. دقیقا چیزی بود که دنبالش بودم :دی این قرنطینه واسه هرکی بد بود واسه من خوب بود :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or