آخرین ویرایش:
منم انتظار یه Warriors ساده داشتم ولی المانهای اصلی P5 رو خیلی عالی باهاش ترکیب کردن. حس و حال JRPG هم اینطور که پیداست اصلا از بین نرفته و روایت داستان همونطور مونده و روی داستان هم کار شده. امیدوارم حالا که اینقدر هایپ شدیم ناامیدمون نکنهعجیبه هیچوقت آپ شدنش رو ندیده بودم و فکر کردم نداریم
منم انتظار خاصی ازش نداشتم! ولی بازی فراتر از چیزی که فکر میکردم(صرفا یک کلون سازی) هست! و خیلی براش هایپم
قشنگ مخلوط Warriors و P5 رو ساختن و یه بازی خاص دارن تحویل میدن
فقط کاش محتویات P5R هم جزوش بود..سال دیگه لازم نباشه Xtreme Legends بخریم
با اینکه توی تایپک رویال گذاشتی، یک شفاف سازی کن مال کدوم بازیه من نمیخوام اسپویل شم؟!
TheyWillReturn
===
عجب تریلر هایپی بود
با اینکه توی تایپک رویال گذاشتی، یک شفاف سازی کن مال کدوم بازیه من نمیخوام اسپویل شم؟!
ولی خودمونیم! کل بازی رو اسپویل کردنا
TheyWillReturn
===
عجب تریلر هایپی بود
پرسونا 2 رو بخوای بازی کنی آخرش مجبور میشی برگردی سر PS1، چون ریمستر Eternal Punishment برای غرب نیومد.دوستان من این Persona 3 خیلی چشممو گرفته
ولی شوربختانه انگار پورت یا ریمستر برای ps4 نداره
بخوام پرسونا 3 یا 1 و 2 رو بزنم برم سراغ همون نسخه psp شون؟
فعلا پرسونا ۳ نسخه psp رو دارم میزنمپرسونا 2 رو بخوای بازی کنی آخرش مجبور میشی برگردی سر PS1، چون ریمستر Eternal Punishment برای غرب نیومد.
پرسونا 3 برای PS2 نسخه FES داره که یه حالت بهش اضافه شده که اتفاقات بعد از داستان اصلی P3 رو روایت میکنه و حدود 20-30 ساعتی هم هست. اگه بتونی بعدا اونم بری خوبه.فعلا پرسونا ۳ نسخه psp رو دارم میزنم
نسخه ps2 ش رو اندروید اجرا نمیشه درست و حسابی
امیدوارم زیاد فرقی با نسخه psp نداشته باشه
اینا رو به ریمستر میکردن برای PS4 خیلی خوب میشد
شما ژاپنی بلدین ؟!در حال حاضر دارم این نسخه رو بازی میکنم و فقط باید بگم woooow فکر نمیکردم بشه به بازی اصلی انقدر چیزهای خفن اضافه کرد تا ببینیم دیگه چی برامون داره