Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
یعنی از این واضح تر نمیشد بگن P5S رسما Sequelهه P5هه :-"

فقط کاش این دختر جدیده ی P5R هم تو بازی بود هم ملت حس میکردن بازی ناقص نیست... و هم... رسما یکی از اینا باید Canon حساب بشه دیگه:-"
این شخصیت جدیدی هم که توی P5S هست...نع...به نظر من که باحال نیست...یه جوریه:-"

ولی تریلر هم عالی بود! کلا P5S با یک Warriors ساده خیلی فرق میکنه:دی و خیلی وفادار به همون P5 به نظر میاد:دی

راستی یادم رفت... تریلر جدید:-"

یعنی از این واضح تر نمیشد بگن P5S رسما Sequelهه P5هه :-"

فقط کاش این دختر جدیده ی P5R هم تو بازی بود هم ملت حس میکردن بازی ناقص نیست... و هم... رسما یکی از اینا باید Canon حساب بشه دیگه:-"
این شخصیت جدیدی هم که توی P5S هست...نع...به نظر من که باحال نیست...یه جوریه:-"

ولی تریلر هم عالی بود! کلا P5S با یک Warriors ساده خیلی فرق میکنه:D و خیلی وفادار به همون P5 به نظر میاد:D

راستی یادم رفت... تریلر جدید:-"

هایپم چسبید به سقف
هر تریلر داره خفن تر میشه
مثل که ولوت روم و free time event هم داره رسما هم بهش گفتن نسخه ۲
عالی عالی عالی
الان تنها دغدغه ام اینه که رو سوییچ برمش یا ps4 :)

هایپم چسبید به سقف
هر تریلر داره خفن تر میشه
مثل که ولوت روم و free time event هم داره رسما هم بهش گفتن نسخه ۲
عالی عالی عالی
الان تنها دغدغه ام اینه که رو سوییچ برمش یا ps4 :)
چون بازی Warriors هست... به نظرم PS4
حداقل مقایسه Pirate Warriors 3 رو دیدم روی PS4 و PS3 ، تفاوت تو تعداد سربازها در صفحه زیاد بود! و این سبکم فقط بزن و سرباز بفرست رو هواست>:)
با توجه به تفاوت قدرت کنسول ها احتمالا اینجا هم چنین باشد...

• Like
Reactions: 33505775
چون بازی Warriors هست... به نظرم PS4
حداقل مقایسه Pirate Warriors 3 رو دیدم روی PS4 و PS3 ، تفاوت تو تعداد سربازها در صفحه زیاد بود! و این سبکم فقط بزن و سرباز بفرست رو هواست>:)
با توجه به تفاوت قدرت کنسول ها احتمالا اینجا هم چنین باشد...
من تو این سبک فقط hyrule warriors رفتم
منم دلم سمت ps4 هه البته این موضوع که مجبورم صبر کنم تخفیف بخوره بعد بخرم یه نمه سخت می کنه (سوییچ هکی دارم)

دوستان من میخوام این بازی رو بگیرم
نسخه دیجیتالیش به اسم Persona 5 خالی مدنظرمه ولی انگار کلی نسخه داره. کدوم نسخه شو بگیرم؟

دوستان من میخوام این بازی رو بگیرم
نسخه دیجیتالیش به اسم Persona 5 خالی مدنظرمه ولی انگار کلی نسخه داره. کدوم نسخه شو بگیرم؟
سلام اولا صبر کن رویال بیاد بعد بگیر
بعدم اون نسخه های دیگه به جز یه سری اضافات مثل لباس و اونا چیز دیگه ندارن (محتوایی به بازی اضافه نمیشه)

• Like
Reactions: Cait Sith
سلام اولا صبر کن رویال بیاد بعد بگیر
بعدم اون نسخه های دیگه به جز یه سری اضافات مثل لباس و اونا چیز دیگه ندارن (محتوایی به بازی اضافه نمیشه)
نسخه رویال کی میاد؟ فرقش چیه؟
آیا ویدیویی هست بازی رو برای کسی که هیچی از این سری کلا نمیدونه توضیح داده باشه آشنایی پیدا کنیم؟

آیا ویدیویی هست بازی رو برای کسی که هیچی از این سری کلا نمیدونه توضیح داده باشه آشنایی پیدا کنیم؟
فرقش چیه که محتوای بازی ۱.۵ برابر شده نصف داستان بازی هم تغییر کرده
ببین اولا این که واسه تجربه این سری لازم نیست پرسونا ۴ یا قبل تر تجربه کرده باشی چون داستان ها مجزان کاملا
سبک بازی jrpg هه نسخه عادیش حدود ۱۲۰ ساعت تموم کردنش حداقل طول میکشه (اگر دیالوگ ها رو جهش نکنید)
بازی دو بخش داره یه بخشیش یه شبیه ساز زندگیه یه بچه دبیرستانی تو ژاپنه که شامل دوست شدن با افراد مختلف ازمون دادن و شرکت سر کلاسه (شرکت سر کلاسش و اینا در حد ۲ دقیقه است فکر نکن خسته کننده میشه)
یه بخشیش هم یه بازی مبارزه ای دانجن محوره با گیم پلی نوبتی که واقعا گسترده و سرگرم کننده است
اگر انیمه دوست داری و انگلیسیتم خوبه این بازی کلی سرگرمت میکنه

• Like
Reactions: Cait Sith
منم نظرم همینه که صبر کنی و رویال رو بگیری!
یک بازی +100 ساعته که حتما ازش خوشت میاد... بعدا حسرت میخوری چرا رویال رو نگرفتی...و از اونطرف رو اعصابته پول یه بازی کامل بدی برای بازیی که بخش زیادی از داستان همونه و میدونی...ولی خوب چیزای جدید هم داره که نمیتونی ازش بگذری:|

منم نظرم همینه که صبر کنی و رویال رو بگیری!
یک بازی +100 ساعته که حتما ازش خوشت میاد... بعدا حسرت میخوری چرا رویال رو نگرفتی...و از اونطرف رو اعصابته پول یه بازی کامل بدی برای بازیی که بخش زیادی از داستان همونه و میدونی...ولی خوب چیزای جدید هم داره که نمیتونی ازش بگذری:|

به خدا اتلوس کرم داره :|
مطمئنم یکی هست تو اتاق هیئت مدیره اش که کامنت های ما و امثال ما، این ور و اون ور تو توییتر و ریست آرا و ردیت و... رو میخونه و میزنه رو میزش هِر هِر میخنده از میزان حرص خوردن و سردرگمی ما:|
وگرنه واقعا نمیشه این جوری بازی ساخت و ریلیز کرد~X(

به خدا اتلوس کرم داره :|
مطمئنم یکی هست تو اتاق هیئت مدیره اش که کامنت های ما و امثال ما، این ور و اون ور تو توییتر و ریست آرا و ردیت و... رو میخونه و میزنه رو میزش هِر هِر میخنده از میزان حرص خوردن و سردرگمی ما:|
وگرنه واقعا نمیشه این جوری بازی ساخت و ریلیز کرد~X(
من که اولین تجربه م از پرسونا بود، و با اینکه میدونستم چنین بلایی سر آدم میارن...ولی... فکر نمیکردم انقدر خوشم بیاد که بعدا سرش حرص بخورم:|

امیدوارم سر P6 هایپ نشم...و بتونم صبر کنم برای P6+هرچی ... :|

چون تا حالا کسی گیر نداده چرا در مورد P5S اسپم میدی...پس اسپم میدم بازم:دی (اگرم مشکلی دارید باهاش تاپیکش رو بزنید برم اونجا:-" )

دموی بازی برای PS4 و سوییچ در دسترس قرار گرفت! صد البته که منظور...استور ژاپن هست:-"
ببینم اگر حسش اومد بزنم دانلود ببینم کی به کیه:دی
اول بازی میباشد دمو، و تا یک ساعت میتونید پیش برید، Save هم انتقال نمیابد به نسخه اصلی!(که مهم نیست برا ما:-" )

چون تا حالا کسی گیر نداده چرا در مورد P5S اسپم میدی...پس اسپم میدم بازم:D (اگرم مشکلی دارید باهاش تاپیکش رو بزنید برم اونجا:-" )

دموی بازی برای PS4 و سوییچ در دسترس قرار گرفت! صد البته که منظور...استور ژاپن هست:-"
ببینم اگر حسش اومد بزنم دانلود ببینم کی به کیه:D
اول بازی میباشد دمو، و تا یک ساعت میتونید پیش برید، Save هم انتقال نمیابد به نسخه اصلی!(که مهم نیست برا ما:-" )
تاپیکش خیلی وقته زده شده ولی راحت باش :دی به نظر من 2 تا تاپیک یکی بشن بد نمیشه.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers
من شخصا برای P5S خیلی بیشتر از P5R هایپم. شاید دلیلش این باشه که به P5S عملا هیچ امیدی نداشتم ولی بازی منو آف-گارد گرفت :دی

تاپیکش خیلی وقته زده شده ولی راحت باش :D به نظر من 2 تا تاپیک یکی بشن بد نمیشه.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers
من شخصا برای P5S خیلی بیشتر از P5R هایپم. شاید دلیلش این باشه که به P5S عملا هیچ امیدی نداشتم ولی بازی منو آف-گارد گرفت :D
عجیبه هیچوقت آپ شدنش رو ندیده بودم و فکر کردم نداریم:|

منم انتظار خاصی ازش نداشتم! ولی بازی فراتر از چیزی که فکر میکردم(صرفا یک کلون سازی) هست! و خیلی براش هایپم:دی
قشنگ مخلوط Warriors و P5 رو ساختن و یه بازی خاص دارن تحویل میدن:دی

فقط کاش محتویات P5R هم جزوش بود..‌سال دیگه لازم نباشه Xtreme Legends بخریم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or