آخرین ویرایش:
هایپم چسبید به سقفیعنی از این واضح تر نمیشد بگن P5S رسما Sequelهه P5هه
فقط کاش این دختر جدیده ی P5R هم تو بازی بود هم ملت حس میکردن بازی ناقص نیست... و هم... رسما یکی از اینا باید Canon حساب بشه دیگه
این شخصیت جدیدی هم که توی P5S هست...نع...به نظر من که باحال نیست...یه جوریه
ولی تریلر هم عالی بود! کلا P5S با یک Warriors ساده خیلی فرق میکنه و خیلی وفادار به همون P5 به نظر میاد
راستی یادم رفت... تریلر جدید
چون بازی Warriors هست... به نظرم PS4هایپم چسبید به سقف
هر تریلر داره خفن تر میشه
مثل که ولوت روم و free time event هم داره رسما هم بهش گفتن نسخه ۲
عالی عالی عالی
الان تنها دغدغه ام اینه که رو سوییچ برمش یا ps4
من تو این سبک فقط hyrule warriors رفتمچون بازی Warriors هست... به نظرم PS4
حداقل مقایسه Pirate Warriors 3 رو دیدم روی PS4 و PS3 ، تفاوت تو تعداد سربازها در صفحه زیاد بود! و این سبکم فقط بزن و سرباز بفرست رو هواست
با توجه به تفاوت قدرت کنسول ها احتمالا اینجا هم چنین باشد...
سلام اولا صبر کن رویال بیاد بعد بگیردوستان من میخوام این بازی رو بگیرم
نسخه دیجیتالیش به اسم Persona 5 خالی مدنظرمه ولی انگار کلی نسخه داره. کدوم نسخه شو بگیرم؟
نسخه رویال کی میاد؟ فرقش چیه؟سلام اولا صبر کن رویال بیاد بعد بگیر
بعدم اون نسخه های دیگه به جز یه سری اضافات مثل لباس و اونا چیز دیگه ندارن (محتوایی به بازی اضافه نمیشه)
فرقش چیه که محتوای بازی ۱.۵ برابر شده نصف داستان بازی هم تغییر کردهنسخه رویال کی میاد؟ فرقش چیه؟
آیا ویدیویی هست بازی رو برای کسی که هیچی از این سری کلا نمیدونه توضیح داده باشه آشنایی پیدا کنیم؟
منم نظرم همینه که صبر کنی و رویال رو بگیری!نسخه رویال کی میاد؟ فرقش چیه؟
آیا ویدیویی هست بازی رو برای کسی که هیچی از این سری کلا نمیدونه توضیح داده باشه آشنایی پیدا کنیم؟
منم نظرم همینه که صبر کنی و رویال رو بگیری!
یک بازی +100 ساعته که حتما ازش خوشت میاد... بعدا حسرت میخوری چرا رویال رو نگرفتی...و از اونطرف رو اعصابته پول یه بازی کامل بدی برای بازیی که بخش زیادی از داستان همونه و میدونی...ولی خوب چیزای جدید هم داره که نمیتونی ازش بگذری
من که اولین تجربه م از پرسونا بود، و با اینکه میدونستم چنین بلایی سر آدم میارن...ولی... فکر نمیکردم انقدر خوشم بیاد که بعدا سرش حرص بخورمبه خدا اتلوس کرم داره
مطمئنم یکی هست تو اتاق هیئت مدیره اش که کامنت های ما و امثال ما، این ور و اون ور تو توییتر و ریست آرا و ردیت و... رو میخونه و میزنه رو میزش هِر هِر میخنده از میزان حرص خوردن و سردرگمی ما
وگرنه واقعا نمیشه این جوری بازی ساخت و ریلیز کرد
تاپیکش خیلی وقته زده شده ولی راحت باش به نظر من 2 تا تاپیک یکی بشن بد نمیشه.چون تا حالا کسی گیر نداده چرا در مورد P5S اسپم میدی...پس اسپم میدم بازم (اگرم مشکلی دارید باهاش تاپیکش رو بزنید برم اونجا )
دموی بازی برای PS4 و سوییچ در دسترس قرار گرفت! صد البته که منظور...استور ژاپن هست
ببینم اگر حسش اومد بزنم دانلود ببینم کی به کیه
اول بازی میباشد دمو، و تا یک ساعت میتونید پیش برید، Save هم انتقال نمیابد به نسخه اصلی!(که مهم نیست برا ما )
عجیبه هیچوقت آپ شدنش رو ندیده بودم و فکر کردم نداریمتاپیکش خیلی وقته زده شده ولی راحت باش به نظر من 2 تا تاپیک یکی بشن بد نمیشه.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers
من شخصا برای P5S خیلی بیشتر از P5R هایپم. شاید دلیلش این باشه که به P5S عملا هیچ امیدی نداشتم ولی بازی منو آف-گارد گرفت