Multi Platform Persona 5 The Royal

سازنده
Atlus
تاریخ انتشار
October 2019
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
105295
شركت ATLUS در اخرين استريمش يك نسخه جديد از سري به عنوان Persona 5 The Royal معرفي كرد و تاييد كرد كه اين نسخه همانند نسخه هاي اصلي به سبك RPG هست.
اطلاعات بيشتر بازي در كنسرت Persona 2019 (كه April 24 اجرا ميشود) رونمايي خواهد كرد

پ.ن: تاپيك در اينده اپديت ميشه

آخرین ویرایش:
الان اینو خوندم متوجه شدم چرا اخر جریان Jose و اونی که بهش ماموریت داده بود معلوم نشد.
اگه 5 رو خواستن بازم ادامه بدن(خدایی بعید ازشون نیست:|) البته امیدوارم P6 ایی که با ستینگ و شخصیت های جدیده در کار باشه ادامه این جریانات اون طرف رو اونجا ببینیم.
پ.ن: الان دیدم کانسپت ارت پرسونای نهایی شخصیت اصلی رو توی لانه دزدان گذاشتن... همینکه حداقل کانسپت ارت اش DLC نکردن باید خدا رو شکر کرد:))
به نظر من با جوزه خیلی بیشتر از اینا کار دارن :دی
جوزه توی P5R مشغول تحقیق روی انسان‌ها بود، چیزی که ایگور توش حرفه‌ایه.
الان که صداگذار ایگور فوت شده، بعید نیست دنبال یه راه باشن که با یکی دیگه جایگزینش کنن. توی P5 و P5R از صداهایی که برای 3 و 4 ضبط کرده بودن برای ایگور استفاده کردن. بعید میدونم بتونن این روند رو ادامه بدن. اگر نخوان صداش رو عوض کنن، محتمل‌ترین کار اینه که وقتی جوزه حرفه‌ای شد، جوزه رو بذارن جای ایگور.

• Like
Reactions: Arima Kishou

این عالیه :D:D:D
البته توی انیمه که رن رو با Sae رومنس میکنن:دی
حتی توی دنسینگ هم صحبت هایی در مورد رن و sae میشه:))
قشنگ با تموم موجود های مونث بازی میشه قرار گذاشت جز ایشون... فک کنم عقده اش توی دل خودشون هم مونده بوده:))

به نظر من با جوزه خیلی بیشتر از اینا کار دارن :D
جوزه توی P5R مشغول تحقیق روی انسان‌ها بود، چیزی که ایگور توش حرفه‌ایه.
الان که صداگذار ایگور فوت شده، بعید نیست دنبال یه راه باشن که با یکی دیگه جایگزینش کنن. توی P5 و P5R از صداهایی که برای 3 و 4 ضبط کرده بودن برای ایگور استفاده کردن. بعید میدونم بتونن این روند رو ادامه بدن. اگر نخوان صداش رو عوض کنن، محتمل‌ترین کار اینه که وقتی جوزه حرفه‌ای شد، جوزه رو بذارن جای ایگور.
لاونزا رو که تو P5S اوردن...اگه توی P5A یا P5AU بیارنش صد در صد برنامه ایی براش دارن:دی
اگه اینطوره 6 باید بزرگ
شده باشه ولی خیلی سخته اندازه ایگور ایکونیک اش کنن، البته خدا رو چه دیدی یهو دیدی این دماغ آهنی اش رشدی چیزی کرد شد شبیه پینیوکیو:))

ولی خدا وکیلی خیلی بنظرم کارشون سر 6 سخته... چون جدا ستینگ و همه چیز این عالی بود.

• Like
Reactions: Minato Arisato
متن زیر اسپویل نداره.
برای من این بازی تموم شدنی نیست، با خودم سال 2017 گفتم اتلوس چطور می تونه رو دست خودش توی Persona 6 بلند بشه.. تبوتاب زیادی نسبت به این مسئله توی تاپیکش داشتم چون با کارکترهای نسخه 5 زندگی کردم، اینکه در هر نسخه کارکترهای جدید خلق می کنه و کسایی که عاشق کارکترهای قبلی بودن، چطور دوباره با پرداخت شخصیتی و طراحی» دلشونو می خواد بدست بیاره، ایده ای نداشتم، اینکه از لحاظ کارکتر،لول دیزاین، موسیقی.. مثل پرسونا 5 یه کار بی نقص تحویل بدن، با انجام رویال باید اعتراف کنم که هوش و هنر کارکنان اتلوس توی دنیای دیگه ایه و گنجایش مغز من برای تحلیلش دچار محدودیت های زیادیه :D
اینکه پرسونا رویال نسخه تکامل یافتست یا نسخه جدید محسوب می شه رو، نمی تونم شاخه ای براش تعیین کنم، چون هر کدوم از عوامل به تنهایی معنای درست رویال رو بیان نمی کنن، اگر هر دو رو با هم Fuse کنیم:D می بینیم هر مورد بخش های مختلف بازی رو با ظرافت خاصی به هم پیوند دادن، طوری که احساس نمی کنید این بخش ها جدا از بازی هستن، ارتباط با کارکترهای جدید دنباله ای بر حس اولین تجربه شماست و نحوه ارتباط به صورتیه که انگار بخش های جدایی ناپذیر از بازی هستند (Take Your Heart)
فصل جدید یک تراژدیه، خیلی قوی روی همه بخش ها کار شده و اثراتش به وضوح در پایان بازی دامن گیر بازیکن می شه، چندین بار اشک منو درآورد! در مورد موارد جدید: پیشبرد داستان، دیالوگ ها، شخصیت پردازی، طراحی کارکترها، لول دیزاین و موسیقی در بالاترین سطح ممکن قرار داره. یک صحنه یادآور کارهای هیدئو کوجیماست، باس فایت پایانی و مبارزه باهاش دیدنیه، بخش های جدیدی به بازی اضافه شده مثل شوتایم که خیلی باحاله، همچنین Thieves Den که با گرفتن پوینت می تونید در گالری عکس ها، کانسپت آرت ها رو ببینید، ویدئوی کنسرت پرسونا از 2013 تا 2017 رو به انتخاب خودتون تماشا کنید، کات سین مرور کنید و...
در مورد این شاهکار و هنر سازنده می تونم چند صفحه مقاله بنویسم، ولی هیچ چیز نمی تونه اون حس عجیب و زیبایی که با انجام خود بازی بدست میارید، بهتون منتقل کنه (Take Your Time)

امتیاز من 10/10
یک ویدئو هم آماده کردم، برای کسانی که بازی رو انجام ندادن دیدنشو پیشنهاد نمی کنم. امیدوارم لذت ببرید.

آخرین ویرایش:
یک چندتا dlc داشت... کاستوم و پرسونا
همین دوتا بود فک کنم.
مرسی...
نسخه التیمیت چطور؟ اینا تمام حجماشون با نسخه معمولی یکیه انگار همون پرسونا و کاستوم و آیتم اضافه دارن گویا. حتی انگار اسم بازیم فرق نمیکنه یعنی تهش نزده التیمیت یا دیلاکس تو دستگاه تو لیست دانلود یا بازیامون... شایدم من اشتباه میکنم.

مرسی...
نسخه التیمیت چطور؟ اینا تمام حجماشون با نسخه معمولی یکیه انگار همون پرسونا و کاستوم و آیتم اضافه دارن گویا. حتی انگار اسم بازیم فرق نمیکنه یعنی تهش نزده التیمیت یا دیلاکس تو دستگاه تو لیست دانلود یا بازیامون... شایدم من اشتباه میکنم.
کلا بازی بطور خنده داری 60 دلار DLC داره:| که همشن یک مشت خرت و پرتن.
خلاصه پولت رو الکی حرومش نکن:دی
چند وقت دیگه تخفیفی بزنن خود بازی ارزون تر ازش در میاد:))

Persona 5 Scramble رو الان بازی کردم(دمو)، عجب گیم پلی تمیزی داره، اینکه می تونی با محیط تعامل داشته باشی، از نقطه ضعف دشمنات برای نابودی بقیه استفاده کنی، عملیات شوتایمو شواور تاپی هم داره مخصوصا فراخونی پرسونا، چه کارکتر نازی با تم شرق داره :Dیک H&S نابه، لعنتیا برای غرب چرا تاییدش نمی کنن :( دیوونش شدم.
اسکرین شاتایی که گرفتم
4K

Persona 5 Scramble رو الان بازی کردم(دمو)، عجب گیم پلی تمیزی داره، اینکه می تونی با محیط تعامل داشته باشی، از نقطه ضعف دشمنات برای نابودی بقیه استفاده کنی، عملیات شوتایمو شواور تاپی هم داره مخصوصا فراخونی پرسونا، چه کارکتر نازی با تم شرق داره :Dیک H&S نابه، لعنتیا برای غرب چرا تاییدش نمی کنن :( دیوونش شدم.
اسکرین شاتایی که گرفتم
4K
لعنتی اینا چیه دیگه :(
استور ژاپن دمو دان کردی؟

لعنتی اینا چیه دیگه :(
استور ژاپن دمو دان کردی؟
آره، خیلی وقته گذاشتن، گفتم رویال رو تموم کنم چون داستان بهم ارتباط داره چیزی برام اسپویل نشه، خیلی خوبه، حجمشم کمه 2 گیگه، بازی کنید و مثل من حسرت بخورید :|

• Like
Reactions: American Idiot
آره، خیلی وقته گذاشتن، گفتم رویال رو تموم کنم چون داستان بهم ارتباط داره چیزی برام اسپویل نشه، خیلی خوبه، حجمشم کمه 2 گیگه، بازی کنید و مثل من حسرت بخورید :|
من رو سوییچ دموش رو رفتم خیلی خوب بود فقط مشکل اینه که ادامه p5r نیست مثل که :|

یعنی خود p5 رو مثل که خط داستان اصلی گرفتن

بهترین کار ممکن، چون P5R بازی خیلی کامل‌تر و بهتریه ولی پایان اصلی بازی فوق العادست و هیچی نزدیکش نمیشه. یه حالت Bittersweet داره که شدید به فضای بازی و کاراکترا میخوره و خیلی عمق بیشتری داره تا پایان Royal.

• Like
Reactions: 33505775

اخبارشو دنبال می کردم گفتن نقاط مشترک داستانی هم دارن، روند پیشبردش متفاوت از P5Rه، بخاطر کارکترها گفتم اسپویل نشم.

آخرین ویرایش:
درمورد تغییرات بازی باید بگم یه چند ساعتی بازی کردم. گرافیک بهتر شده شامل جزئیات محیط و npc ها، نورپردازی و کیفیت بافتها ولی در کل همونه
داستان هم این دختره که اضافه شده یه جوریه نمیدونم بعدا مشکل پیش نیاره خوبه. (تو روایت داستان)
در کل خیلی اعتیاد آوره بکوب نشستم پاش.

درمورد این تغییرات بازی یه چند ساعتی بازی کردم. گرافیک بهتر شده جزئیات، نورپردازی و کیفیت بافتها ولی در کل همونه
داستان هم این دختره که اضافه شده یه جوریه نمیدونم بعدا مشکل پیش نیاره خوبه. (تو روایت داستان)
در کل خیلی اعتیاد آوره بکوب نشستم پاش.
نه مشکلی پیش نمیاره بازی هم وحشتناک بهتر میکنه.
کلا این ارک نهایی داستان جواب نمیداد اگه این شخصیت و تغییرات از اول بازی اضافه نمیشد.

• Like
Reactions: Cait Sith

اره ادامه ي نسخه ي اصليه تا خود رويال ولي به نظر من ممكنه بعدا براي Scramble يك ورژن جديد يا DLC بدن كه تغيراتي توش ايجاد كنند كه ادامه ي رويال باشه
زمستون سال بعد كنسرت جديد Persona قراره برگزار بشه و صد در صد مثل قبل ميان نسخه ي جديد معرفي ميكنند
به احتمال خيلي زياد ممكنه بياد كنار Persona 5 Arena بيان يك نسخه ي جديد از Scramble رونمايي كنند كه با وقايع رويال همخوني داشته باشه
به نظر خودم بهتره اگه Scramble قبل زمستون توي غرب اومد تا زمستون سال بعد صبر كنيم و ببينيم توي كنسرت چي معرفي ميكنند.اگه نسخه ي جديد از Scramble معرفي كردن بهتره براي انتشار اون نسخه صبر كنيم و پول بيخودي هدر نديم. به صرفه تره اين جوري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or