آخرین ویرایش:
به نظر من با جوزه خیلی بیشتر از اینا کار دارنالان اینو خوندم متوجه شدم چرا اخر جریان Jose و اونی که بهش ماموریت داده بود معلوم نشد.
اگه 5 رو خواستن بازم ادامه بدن(خدایی بعید ازشون نیست) البته امیدوارم P6 ایی که با ستینگ و شخصیت های جدیده در کار باشه ادامه این جریانات اون طرف رو اونجا ببینیم.
پ.ن: الان دیدم کانسپت ارت پرسونای نهایی شخصیت اصلی رو توی لانه دزدان گذاشتن... همینکه حداقل کانسپت ارت اش DLC نکردن باید خدا رو شکر کرد
البته توی انیمه که رن رو با Sae رومنس میکنن
این عالیه
لاونزا رو که تو P5S اوردن...اگه توی P5A یا P5AU بیارنش صد در صد برنامه ایی براش دارنبه نظر من با جوزه خیلی بیشتر از اینا کار دارن
جوزه توی P5R مشغول تحقیق روی انسانها بود، چیزی که ایگور توش حرفهایه.
الان که صداگذار ایگور فوت شده، بعید نیست دنبال یه راه باشن که با یکی دیگه جایگزینش کنن. توی P5 و P5R از صداهایی که برای 3 و 4 ضبط کرده بودن برای ایگور استفاده کردن. بعید میدونم بتونن این روند رو ادامه بدن. اگر نخوان صداش رو عوض کنن، محتملترین کار اینه که وقتی جوزه حرفهای شد، جوزه رو بذارن جای ایگور.
مرسی...یک چندتا dlc داشت... کاستوم و پرسونا
همین دوتا بود فک کنم.
کلا بازی بطور خنده داری 60 دلار DLC داره که همشن یک مشت خرت و پرتن.مرسی...
نسخه التیمیت چطور؟ اینا تمام حجماشون با نسخه معمولی یکیه انگار همون پرسونا و کاستوم و آیتم اضافه دارن گویا. حتی انگار اسم بازیم فرق نمیکنه یعنی تهش نزده التیمیت یا دیلاکس تو دستگاه تو لیست دانلود یا بازیامون... شایدم من اشتباه میکنم.
لعنتی اینا چیه دیگهPersona 5 Scramble رو الان بازی کردم(دمو)، عجب گیم پلی تمیزی داره، اینکه می تونی با محیط تعامل داشته باشی، از نقطه ضعف دشمنات برای نابودی بقیه استفاده کنی، عملیات شوتایمو شواور تاپی هم داره مخصوصا فراخونی پرسونا، چه کارکتر نازی با تم شرق داره یک H&S نابه، لعنتیا برای غرب چرا تاییدش نمی کنن دیوونش شدم.
آره، خیلی وقته گذاشتن، گفتم رویال رو تموم کنم چون داستان بهم ارتباط داره چیزی برام اسپویل نشه، خیلی خوبه، حجمشم کمه 2 گیگه، بازی کنید و مثل من حسرت بخوریدلعنتی اینا چیه دیگه
استور ژاپن دمو دان کردی؟
من رو سوییچ دموش رو رفتم خیلی خوب بود فقط مشکل اینه که ادامه p5r نیست مثل کهآره، خیلی وقته گذاشتن، گفتم رویال رو تموم کنم چون داستان بهم ارتباط داره چیزی برام اسپویل نشه، خیلی خوبه، حجمشم کمه 2 گیگه، بازی کنید و مثل من حسرت بخورید
بهترین کار ممکن، چون P5R بازی خیلی کاملتر و بهتریه ولی پایان اصلی بازی فوق العادست و هیچی نزدیکش نمیشه. یه حالت Bittersweet داره که شدید به فضای بازی و کاراکترا میخوره و خیلی عمق بیشتری داره تا پایان Royal.من رو سوییچ دموش رو رفتم خیلی خوب بود فقط مشکل اینه که ادامه p5r نیست مثل که
یعنی خود p5 رو مثل که خط داستان اصلی گرفتن
اخبارشو دنبال می کردم گفتن نقاط مشترک داستانی هم دارن، روند پیشبردش متفاوت از P5Rه، بخاطر کارکترها گفتم اسپویل نشم.من رو سوییچ دموش رو رفتم خیلی خوب بود فقط مشکل اینه که ادامه p5r نیست مثل که
نه مشکلی پیش نمیاره بازی هم وحشتناک بهتر میکنه.درمورد این تغییرات بازی یه چند ساعتی بازی کردم. گرافیک بهتر شده جزئیات، نورپردازی و کیفیت بافتها ولی در کل همونه
داستان هم این دختره که اضافه شده یه جوریه نمیدونم بعدا مشکل پیش نیاره خوبه. (تو روایت داستان)
در کل خیلی اعتیاد آوره بکوب نشستم پاش.
اره ادامه ي نسخه ي اصليه تا خود رويال ولي به نظر من ممكنه بعدا براي Scramble يك ورژن جديد يا DLC بدن كه تغيراتي توش ايجاد كنند كه ادامه ي رويال باشهمن رو سوییچ دموش رو رفتم خیلی خوب بود فقط مشکل اینه که ادامه p5r نیست مثل که