گیم اسپات تا چند ساعته دیگه میزاره!مرسی امين ، اينو خودم ديدم و دانلود هم کردم!
اما کامل کنفرانس نيست! اگه لينک کامل پيدا شد بزاريد بچه ها دانلود کنند که conv رو ببينيم کامل
خودم پيدا کردم ديدم. فوق العاده بود. واقعآ فوق العاده بود. در بعضي جاها روي تريلر E3 2005 رو هم کم ميکرد.راستي ببين شما گفتين که تو کنفرانس وني يک تريلر ديگر از کيل زون 2 به نمايش در اومده؟ گرافيکش چه طور بوده؟ عکس ازش موجود هست؟(تريلر درون کنفرانس سوني)
نه بابا گفتم چرا کسی چیزی نمی نویسه نه اینکه چرا rezaigi چیزی نمی نویسه !! کلا 20 نفر توی این تاپیک بودن اما کسی چیزی نمی نوشت از خبرهای کنفرانس.اگه منظورت منم ساعت 22:50 ریسیو ماهوارم قطع شد کلا dc شدم میتونی آخرین فعالیت دیروزم رو ببینی![]()
نه بابا گفتم چرا کسی چیزی نمی نویسه نه اینکه چرا rezaigi چیزی نمی نویسه !! کلا 20 نفر توی این تاپیک بودن اما کسی چیزی نمی نوشت از خبرهای کنفرانس.
بستگی داره مظورت از خود بازی چی باشه. فکر می کنم عکس اول مال حالت Photomode باشه یعنی یه مقدار بسیار زیادی AA , AF داره که توی بازی وجود نداره اما کلا assets خود بازیه و توسط موتور بازی هم رندر شده (اما خو کیفیت تصویر خیلی بالا رفته به خاطر همون AA , AF که گفتم)این عکس اولی مال تو خود بازی in game بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه چی بود؟!!!! هیچ فرقی با واقیت نمیکنه! الان از هوش میرم!:biggrin1:
راستی انحصاری مالps3 هست دیگه؟مال 360 نمیاد؟![]()