نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

اقا سلام
الان که دارم این پست رو میدم دارم از خوشحالی بال در میارم عجب کنفرانسی بود :(( این اشک خوشحالی هستش.واقعا عالی بود بچه ها این دموی کیلزون رو حتما دانلود کنید خیلی عالی هست.متال گر هم عالی تر از اون من وقت ندارم بیام بازی سنتر اخه همش دارم اشک شوق میریزم:cheesygri خلاصه من به همهی برو بچ گل هوادار سونی تبریک میگم.

از کجا دانلود کنیم !؟‌ من که پیداش نکردم ...

دوستان کنفرانس تموم شد. این قدر نپرسین!
از GameSpot بخش E3 می تونین کنفرانس رو فردا DL کنید.
این چیز ها رو ندیدم کسی بگه:
1.
Star Wars Battlefront PSP Pack -- Star Wars branded PSP bundled with the Battlefront game
با قیمت 199$ در اکتبر
2.
PSP REDESIGN
با خروجی تلویزیون.
3.
GT5 برای امسال نمیاد ولی GT Proluge با قابلیت Full Online Play برای امسال میاد. (یه کم توضیح بدید ببینیم Downloadable هست یا ...)

Unreal Tournament 3 to be timed PS3 exclusive

See the awesomeness that is the game trailer above? It's Unreal Tournament 3 and fellow Xbox 360 fanboys we'll have to wait a little longer than our PS3 brothers to play. Sony and Epic Games just announced that UT3 will be a timed exclusive for the PS3 platform which will launch this November. But the wait will be short lived, because the game will be available on the Xbox 360 platform early 2008. Epic is obviously feeling love from everyone this generation and it looks like Sony played the right hand this time. Sorry fanboys, this is one game the PS3 will get before us ... consider it a fluke.

شرمنده الان وقت ندارم کامل خبرو ترجمه کنم باید برم ولی ظاهراUT3 برای X360 به صورت Timed Exclusive هست و وقتی نوامبر برای PS3 میاد اوایل 2008 برای X360 هم میاد
دوستان اگه خبر دیگه ایی پیدا کردن بزارن
منبع هم xbox360 fanboy هست

See the awesomeness that is the game trailer above? It's Unreal Tournament 3 and fellow Xbox 360 fanboys we'll have to wait a little longer than our PS3 brothers to play. Sony and Epic Games just announced that UT3 will be a timed exclusive for the PS3 platform which will launch this November. But the wait will be short lived, because the game will be available on the Xbox 360 platform early 2008. Epic is obviously feeling love from everyone this generation and it looks like Sony played the right hand this time. Sorry fanboys, this is one game the PS3 will get before us ... consider it a fluke.

شرمنده الان وقت ندارم کامل خبرو ترجمه کنم باید برم ولی ظاهراUT3 برای X360 به صورت Timed Exclusive هست و وقتی نوامبر برای PS3 میاد اوایل 2008 برای X360 هم میاد
نه چندین بار تو کنفرانس گفتن که سونی داره با اپیک همکاری میکنن که هم موتور بازی رو ارتقا بدن هم از موتورش تو ... استفاده کنن(جا خالی رو نفهمیدم:cheesygri)
و 2-3 بارم گفت exclusive on ps3 حرفی از time نشد

بابا مگه همین پارسال نبو پیتر مور گفت Gta Iv انحصارا برای Xbox 360 ولی بعد گفتن برای Ps3 هم میاد تازه به نطر من شاید بعدا برای Pc هم ریلیز شه.

والا من که چند بار دیدم که تاکید کردن که انحصاری مال پی اس 3 هست فکر میکنم اشتباه داری میکنی در ضمن یه منبع درست و حسابی بدید ترو خدا اخه 360 fanboy یا پی اس 3 فنبوی که نشد منبع:cheesygri

از کجا دانلود کنیم !؟‌ من که پیداش نکردم ...
همینطور که دوستمون گفتند از طریق سایت گیم اسپات.یعنی شما پیدا نکردی و مستقیم ندیدی ؟؟؟ خوب زودتر بهم پی ام میدادی تا بهت میگفتم چی کار میکردی هیف شد کنفرانس خیلی عالی رو از دست دادی.

از دوستانی که خبرات رو بلافاصله اعلام میکردن ممنونم و کمال تشکر رو ازشون دارم ،

فقط اگه میشه فردا یک نفر کلیه اخبار سونی رو در مورد بازیها و .... در همین تایپیک بنویسه .

این قیمت کاهش ps3 چی شد ؟

مي دونستم سوني اين قدرهاهم اروم نمي شينه حالا وقتشه كه ماكروسافت جنجال به پا كنه كه اگه نكنه:((
اينو يادم رفت بگم دم سوني گرم امسال گل كاشت اميدوارم ماكروسافتم بتونه در اينده جنجال به پا كنه

اینکه سونی بود شما تیم ملی قهرمان جام جهانی شه چیکار میکنین؟ :p:cheesygri
PS: به نظر منم کنفرانس جالبی بود
تیم ملی کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ سونی وقتی یه همچین دمویی توپی از کیلزون میزاره و متال 4 رو هم انحصاری نگه میداره و ut3 رو هم انحصاری میکنه بایدم اینجوری بکنم اخه شما از پشت پرده ی کلکل های من بارفیقام چه تو بازی سنتر چه تو محل خبر ندارین:cheesygri راستی از این دموی توپ کیلزون به ما هم یه چیزی ماسید من با این مکس گیم شرط بسته بودم اگه کیلزون توپ از اب در بیاد یه گیم پی اس 3 مجانی بهم بده فردا میرم سراغش:cheesygri
پست ندید که این چیزایی که گفتی چه ربطی داشت به نمایشگاه اتفاقا حواشی این نمایشگاه در ایران بود راستی من با ای دی اس ال 256 نمایشگاه رو نگاه کردم و مشکلی هم نداشتم اگه 128 بود مشکلی پیش میومد؟؟؟؟؟

چیزی که هست اینه که هیچوقت تو کنفرانس نمیان بگن Time Exclusive!و بعد قبلا هم میگفتن که عنوان انحصاری PS3 خواهد بود بعدش گفتن نه تابمه بعد گفتن نه همزمانه بعدشم گفتن نسخه پیسی ارجحیت داره!حالا هم دوباره گفتن اکسکلوسیو هنوز دو ساعت نگذشته میگن نه تایمه!
در هر صورت منطقی به نظر نمیاد که اختصاصی همیشگی باشه برای PS3.ولی خوب منطقیم به نظر نمیاد که Rein همینکه از سالن کنفرانس بیرون بیاد بگه که نه بابا تایمه!
نسخه PC که صددرصده.360 اشم میاد یحتمل!!
ولی به نظر میاد سونی روی آنلاین بد داره کار میکنه.روز به روز که داره HOME رو گسترش میده.اول هم Agency رو اعلام کرد(FirstParty بود نه؟!)حالا هم که NC soft عنوان Exclusive داره.
متالگیر نبود؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or