اقا سلام
الان که دارم این پست رو میدم دارم از خوشحالی بال در میارم عجب کنفرانسی بود این اشک خوشحالی هستش.واقعا عالی بود بچه ها این دموی کیلزون رو حتما دانلود کنید خیلی عالی هست.متال گر هم عالی تر از اون من وقت ندارم بیام بازی سنتر اخه همش دارم اشک شوق میریزم:cheesygri خلاصه من به همهی برو بچ گل هوادار سونی تبریک میگم.
نه چندین بار تو کنفرانس گفتن که سونی داره با اپیک همکاری میکنن که هم موتور بازی رو ارتقا بدن هم از موتورش تو ... استفاده کنن(جا خالی رو نفهمیدم:cheesygri)Unreal Tournament 3 to be timed PS3 exclusive
See the awesomeness that is the game trailer above? It's Unreal Tournament 3 and fellow Xbox 360 fanboys we'll have to wait a little longer than our PS3 brothers to play. Sony and Epic Games just announced that UT3 will be a timed exclusive for the PS3 platform which will launch this November. But the wait will be short lived, because the game will be available on the Xbox 360 platform early 2008. Epic is obviously feeling love from everyone this generation and it looks like Sony played the right hand this time. Sorry fanboys, this is one game the PS3 will get before us ... consider it a fluke.
شرمنده الان وقت ندارم کامل خبرو ترجمه کنم باید برم ولی ظاهراUT3 برای X360 به صورت Timed Exclusive هست و وقتی نوامبر برای PS3 میاد اوایل 2008 برای X360 هم میاد
دوستان اگه خبر دیگه ایی پیدا کردن بزارن
منبع هم xbox360 fanboy هست
والا من که چند بار دیدم که تاکید کردن که انحصاری مال پی اس 3 هست فکر میکنم اشتباه داری میکنی در ضمن یه منبع درست و حسابی بدید ترو خدا اخه 360 fanboy یا پی اس 3 فنبوی که نشد منبع:cheesygriUnreal Tournament 3 to be timed PS3 exclusive
See the awesomeness that is the game trailer above? It's Unreal Tournament 3 and fellow Xbox 360 fanboys we'll have to wait a little longer than our PS3 brothers to play. Sony and Epic Games just announced that UT3 will be a timed exclusive for the PS3 platform which will launch this November. But the wait will be short lived, because the game will be available on the Xbox 360 platform early 2008. Epic is obviously feeling love from everyone this generation and it looks like Sony played the right hand this time. Sorry fanboys, this is one game the PS3 will get before us ... consider it a fluke.
شرمنده الان وقت ندارم کامل خبرو ترجمه کنم باید برم ولی ظاهراUT3 برای X360 به صورت Timed Exclusive هست و وقتی نوامبر برای PS3 میاد اوایل 2008 برای X360 هم میاد
دوستان اگه خبر دیگه ایی پیدا کردن بزارن
منبع هم xbox360 fanboy هست
همینطور که دوستمون گفتند از طریق سایت گیم اسپات.یعنی شما پیدا نکردی و مستقیم ندیدی ؟؟؟ خوب زودتر بهم پی ام میدادی تا بهت میگفتم چی کار میکردی هیف شد کنفرانس خیلی عالی رو از دست دادی.از کجا دانلود کنیم !؟ من که پیداش نکردم ...
تیم ملی کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ سونی وقتی یه همچین دمویی توپی از کیلزون میزاره و متال 4 رو هم انحصاری نگه میداره و ut3 رو هم انحصاری میکنه بایدم اینجوری بکنم اخه شما از پشت پرده ی کلکل های من بارفیقام چه تو بازی سنتر چه تو محل خبر ندارین:cheesygri راستی از این دموی توپ کیلزون به ما هم یه چیزی ماسید من با این مکس گیم شرط بسته بودم اگه کیلزون توپ از اب در بیاد یه گیم پی اس 3 مجانی بهم بده فردا میرم سراغش:cheesygriاینکه سونی بود شما تیم ملی قهرمان جام جهانی شه چیکار میکنین؟ :cheesygri
PS: به نظر منم کنفرانس جالبی بود