نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

آخر این Psp جدید چی شد.

نمیشه یه عکسی چیزی ازش بزارید؟؟؟
این psp قیافتا فرقی نداشت فقط سفید بود
چرا همه سکته زدن ؟! یکی بیاد توضیح بده ببینیم چی شد ؟ GT5 , Uncharted , KZ2 , ... چه طور بودن ؟
خدایی سرعت کنفرانس سونی خیلی پایین بود ولی کیلزون تریلرش با تریلر ظهر که منتشر شده بود فرق داشت بیشتر شهر رو نشون داد
بچه ها یکی بگه Haze چی شد من که سر درنیوردم

خدایی من هروقت مطالب جناب کیانوش رو توی بازیرایانه میخوندم انگار وسط کنفرانس بودم.

چی میشد یکی میومد همونجوری چیز میزهارو اینجا مینوشت:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

یک کلام....
..: Great :..

این چیز ها رو ندیدم کسی بگه:
1.
Star Wars Battlefront PSP Pack -- Star Wars branded PSP bundled with the Battlefront game
با قیمت 199$ در اکتبر
2.
PSP REDESIGN
با خروجی تلویزیون.
3.
GT5 برای امسال نمیاد ولی GT Proluge با قابلیت Full Online Play برای امسال میاد. (یه کم توضیح بدید ببینیم Downloadable هست یا ...)

آخرین ویرایش:
احساس نمیکنین زیادی جو گیر شدین دارین تاپیک رو خراب میکنین؟
اگر کنفرانس رو دیدین درباره ی بازی ها بحث کنید یا اخبارش رو به اونایی که ندیدنن بگین نه اینکه تاپیک رو خراب کنین!
در اون صورت من شرمندتون میشم:biggrin1:

اقا سلام
الان که دارم این پست رو میدم دارم از خوشحالی بال در میارم عجب کنفرانسی بود :(( این اشک خوشحالی هستش.واقعا عالی بود بچه ها این دموی کیلزون رو حتما دانلود کنید خیلی عالی هست.متال گر هم عالی تر از اون من وقت ندارم بیام بازی سنتر اخه همش دارم اشک شوق میریزم:cheesygri خلاصه من به همهی برو بچ گل هوادار سونی تبریک میگم.رایتی این کوجیما وقتی تریلر متال رو نشون داد only ps3 رو هم نوشت تا دیگه به همه شایعات پایان بده بازی های دیگه هم عالی بودند حالا ایشالا در فرصت بعدی بازم میام راجب بقیه اتفاق ها صحبت میکنم.

اقا سلام
الان که دارم این پست رو میدم دارم از خوشحالی بال در میارم عجب کنفرانسی بود :(( این اشک خوشحالی هستش.واقعا عالی بود بچه ها این دموی کیلزون رو حتما دانلود کنید خیلی عالی هست.متال گر هم عالی تر از اون من وقت ندارم بیام بازی سنتر اخه همش دارم اشک شوق میریزم:cheesygri خلاصه من به همهی برو بچ گل هوادار سونی تبریک میگم.

اینکه سونی بود شما تیم ملی قهرمان جام جهانی شه چیکار میکنین؟ :p:cheesygri
PS: به نظر منم کنفرانس جالبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or