نمایشگاه/رویداد Official Sony Pre E3 Press Conference

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
خوب سومی کنفرانس هم مال سونیه که دیگه چیزی به شروع شدنش نمونده.

66eyb1u.gif

زمان برگزاری:
Wednesday July 11th, 2007
11:30AM PDT
2:30PM EDT

22:00 چهارشنبه 20 تیر به وقت تهران
countdown

Video Stream:
1UP
GameSpot
G4TV
Gametrailrs
IGNباید Insider باشی

Announcements:
آپدیت خواهد شد ...

Haze :Confirmed PS3 Timed Exclusive
unreal Tournament 3 to be timed PS3 exclusive

چرا جوگیر شدین این دو تا time exclusive هستن و علتشم کاملا واضحه اخر سال انقدر سر 360 شلوغه که ناشرها ترجیح دادن که بازیشون دیرتر واسه 360 بیاد تا بهتر فروش بره و این وسط سونی رو هم که بازی واسه اخر سال نداره تونستن تیغ بزنن;)

نه چندین بار تو کنفرانس گفتن که سونی داره با اپیک همکاری میکنن که هم موتور بازی رو ارتقا بدن هم از موتورش تو ... استفاده کنن(جا خالی رو نفهمیدم)
و 2-3 بارم گفت exclusive on ps3 حرفی از time نشد

والا من که چند بار دیدم که تاکید کردن که انحصاری مال پی اس 3 هست فکر میکنم اشتباه داری میکنی در ضمن یه منبع درست و حسابی بدید ترو خدا اخه 360 fanboy یا پی اس 3 فنبوی که نشد منبع

جفتشون Timed Exclusive هستن

خوب من خوشبختانه دیشب دوباره کامپیوترم خاموش شد و دیگه روشن نشد و کنفرانس رو از دست دادم.
اون چیزهایی که ندیدم کسی بگه یکی بازی Infamous بود که یه بازی کاملا جدیده و توسط Sucker Punch که استودیوی بسار خوبیه ساخته میشه (سازنده Sly Cooper)

در مورد UT3 هم تا من داشتم تایپ می کردم دیشب که بگم کامپیوترم پکید. :cheesygri
در مورد این بازی توی کنفرانس صریحا گفته شد که امسال می تونید اینو فقط روی PS3 بازی کنید (به عبارتی timed exclusive خواهد بود برای امسال) البته غیر از PC چون ظاهرا نسخه PC هم امسال عرضه میشه. بهرحال اینم یه خبر بسیار بزرگ بود که البته از خیلی وقت پیش تقریبا میشد به راحتی حدس زد. UT نه فقط یه عنوان بسیار بسیار محبوب برای FPS باز هاست بلکه بازی ایه که قدرت UE3 رو نشون میده.

کلا همونجوری که حدس زده میشد نمایش سونی بسیار عالی بود و با معرفی بازی های جدید و انحصاری کردن چندین عنوان و نمایش فوق العاده بازی های خودش، به همراه یه کاهش قیمت برای PS3 و یه redesign برای PSP (که البته زیاد جالب نیست) تونسته توی چند روز گذشته بترکونه.

در مورد ساختن بازی توسط NCsoft به صورت انحصاری برای PS3 هم میشه گفت که خبر بسیار بزرگی بود. البته این خبر معنیش این نیست که NCsoft دیگه برای PC بازی نمیسازه.
عماد Huxley سازنده اش یه شرکت کره ای دیگه به اسم Webzen ه اما من یادمه که یه PR دیدم که ناشر بازی NCsoft ه (البته فکر کنم توی اروپا بود!؟ :cheesygri)
نمیدونم درست یادم نیست حالا نگاه می کنم و بعدا شفاف سازی می کنم. :cheesygri

همونجوری که قبلا هم گفته بودم سونی روی سبک FPS خیلی داره مانور میده. Resistance, Killzone, Wardevil که اختصاصی هستن کاملا و همشون هم بازی های پر طرفداری هستن. از اون طرف Haze و UT3 هم که امسال انحصاری هستن برای PS3. سون داره تلاش می کنه طرفدارهای این سبک رو خیلی خیلی راضی نگه داره. من فقط دوست دارم ببینم Resistance 2 چه خواهد شد.

راستی اگه کسی می خواهد یه چیزی شبیه به انیمیشن های Pixar رو به صورت بازی ببینه، حتما دموی R&C رو دنلود کنه و ببینه.
همینطور دموی بازی هایی مثل Uncharted, GT5, Heavenly Sword, Killzone 2, Infamous, ...

این تصویر به نظرتون واقعیه یا مال بازیه؟

4tfw1tz.jpg

اینم قشنگه:

4qd2tr6.jpg

و البته تریلر بازی یه چیز دیگه است که توصیه می کنم حتما ببینید. اونهایی هم که میگن این تصاویر از replay mode هستش و ... باید بگم یا اصلا تا حالا GT بازی نکردن (بلکه هم هیچ بازی racing دیگه ای) یا ...
تصاویر توی replay هم توسط engine بازی رندر میشه و چیزی فراتر از اون نیست. توی GT5 بسته به حالت دوربین، رندر کردن این تصاویر متفاوت خواهد بود. یعنی بسته به زاویه دوربین، تصاویر با 30 فریم بر ثانیه و افکت motion blur و DoF یا مثلا 60 فریم بر ثانیه بدون motion blur و ... رندر میشن.

ویرایش: تریلر 1080p بازی:
http://www.gamersyde.com/news_4615_en.html

آخرین ویرایش:
تریلر بازی های MGS4, Uncharted, Lair, Heavenly Sword, Killzone 2, Ratcet & Clanck, ... همشون توی سایت های مختلف از جمله Jeux-France, Gamevideos, Gamtrailers, Gamersyde, ... وجود دارن می تونید برید دنلود کنید.

این عکس اولی مال تو خود بازی in game بود!!!!!!!!:eek::eek::eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
این دیگه چی بود؟!!!! هیچ فرقی با واقیت نمیکنه! الان از هوش میرم!:biggrin1:
راستی انحصاری مالps3 هست دیگه؟مال 360 نمیاد؟:((

این عکس اولی مال تو خود بازی in game بود!!!!!!!!:eek::eek::eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
این دیگه چی بود؟!!!! هیچ فرقی با واقیت نمیکنه! الان از هوش میرم!:biggrin1:
راستی انحصاری مالps3 هست دیگه؟مال 360 نمیاد؟
به هيچ وجه براي 360 نمياد.

اخبار مهم کنفرانس سونی و اخبار مربوط به بازی های PS3

Sony_logo0506.jpg

Konami خبر ساخت Silent Hill 5 را تایید کرد این عنوان برای X360 , PS3 برای سال 2008 منتشر خواهد شد.

logo_phpBB.gif

خبر ساخت Top Spin 3 از سوی Take-Two Interactive تایید شد سازنده بازی استدیو PAM development میباشد این عنوان برای X360 , PS3 بهار 2008 منتشر خواهد شد.

عنوان Haze برای PS3 فقط Timed Exclusive خواهد بود AAA shooter from Ubisoft and Free Radical

haze-20070711011057027-000.jpg

عنوان جدید برای PS3 با نام Infamous در سبک سوم شخص اکشن که توسط Sucker Punch برای سال 2008 میباشد تایید شد.

MGS4 هنوز عنوان انحصاری PS3 خواهد بود این خبر بار دیگر در کنفرانس سونی تایید شد این بازی برای اوایل 2008 منتشر خواهد شد.

Jack Tretton عنوان MMORPG انحصاری برای PS3 از سوی NCSoft را تایید کرد.

NCsoft%20Logo.gif

Track جدید ماه آینده برای MotorStorm قابل دانلود خواهد بود.

Unreal Tournament 3 عنوان انحصاری PS3 نخواهد بود Midway اعلام کرد این بازی برای همیشه عنوان ثابت PC خواهد بود فقط ممکن است بین نسخه کنسول ها Timed Exclusive باشد.

PSPجدید معرفی شد:

310.jpg

316.jpg

آپدیت میشود....

هر خبر تکراری که تو صفحات قبل وجود داره یا کم هست دیگه ببخشید گفتم همه یکجا باشه..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or